Abfiadletselschade Opiniões 22

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben erg tevreden met het resultaat, en hoe ik werd geholpen ze stond bij me. Bedankt voor alles, vooral Met de holp van faris oujda.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben geholpen door de heer Faris. Ik ben zeer tevreden over hoe hij te werk gaat. Communicatie was goed. Alles was duidelijk en er was een duidelijke plan.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben door 'n jonge man Faris genaamd geholpen, die heeft mij door t hele traject geholpen heeft, waar ik geen ervaring in had. Heeft me ook uitgelegd wat de plan van aanpak was, wat de vervolgs... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços jurídicos

Wij helpen bij het verhalen van de schadevergoeding. Onze hulp is kosteloos, de tegenpartij betaalt de juridische bijstand. U ontvangt de hoogst haalbare schadevergoeding en altijd een vast contactpersoon.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

22 opiniões

......

Heeft me ook uitgelegd wat de plan van aanpak was, wat de vervolgstappen zullen zijn. Scenario's voorgeschreven, heeft me ook goed op de hoogte gehouden.

Ik ben zeer tevreden met hoe alles is gegaan

14 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super goed geholpen door Farisz.

Super goed geholpen door Farisz.
Hij heeft ervoor gezorgd dat ik wel in mijn gelijk stond en daar door de nodige vergoeding kreeg van het ongeval.
Heel erg bedankt en zal het aan een ieder aanraden die hier ooit mee te maken krijgt.
Vr. Gr. C. van Deursen

17 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Eén van de beste in DenHaag

Eén van de beste in DenHaag, staan altijd klaar voor je en begeleiden je tot de laatste fase.
Zeer betrouwbaar en respectvol mensen.
Moge Allah jullie rijkelijk belonen voor jullie oprechte inzet.

18 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben langs veel letselschadebureaus…

Ik ben langs veel letselschadebureaus geweest , maar niemand heeft mij zoveel vertrouwen kunnen geven als Faris van Abfiad Letselschade. Hij heeft me ten alle tijden bij kunnen staan(zelfs buiten de kantooruren). Op kantoor kan je je gewoon thuis voelen. Dankzij de ervaringen en expertise van meneer Zaaj , hebben we mijn zaak succesvol kunnen afronden. Ik dank hem hiervoor zeer en raad Abfiad Letselschade aan iedereen die hulp nodig heeft met zijn zaak met klem aan!

12 de abril de 2024

Mijn ervaring

Mijn ervaring met dit letselschadebedrijf was ronduit geweldig! Vanaf het eerste contact voelde ik me begrepen en gesteund. Dankzij hun expertise heb ik mijn zaak succesvol kunnen afsluiten. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft bij letselschadezaken. Bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan!

20 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben de heer idrissi meneer Faris…

Ik ben de heer idrissi meneer Faris vande Abfiad letselschade is een uitstekende bedrijf heeft mijn heel veel geholpen geestelijk en zo dra ik vraagen had werde direct beantwoord uren na mijn problemen geluisterd ik ben erg tevreden en dankbaar ik geef deze mensen 10 zeer goede

19 de fevereiro de 2024

Top service

Na bijna twee jaar geleden een scooterongeluk te hebben gehad, kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik uitstekend geholpen ben. De communicatie was altijd transparant en duidelijk, en de heer Zaaj die mij heeft bijgestaan was ontzettend vriendelijk. Hij stond altijd klaar en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Zijn toewijding en betrokkenheid hebben mijn herstelproces enorm ondersteund. Ik kan hem van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele hulp met een persoonlijke benadering. Vijf sterren, zonder twijfel!

22 de janeiro de 2024

Toppers

3 jaar lang lopen struggelen met de verzekeringen n.a.v. een auto ongeluk. Abfiad ingeschakeld. Houden goed contact met je over het verloop van je zaak. En hebben het binnen een relatief zeer korte tijd het wel voor elkaar gekregen om een schadevergoeding te krijgen. Het zijn gewoon toppers die voor hun cliënten klaar staan. Ik raad Abfiad aan iedereen aan.

22 de setembro de 2023

Abfiad letselschade.

Faris wat heb jij je best gedaan en het is je gelukt bedankt. Ik blij jij een goed review.

24 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben erg tevreden met Abfiad

Ik ben erg tevreden met Abfiad. Vanaf het begin tot eind ben ik erg goed geholpen door het proces heen. Ik kon met al mijn vragen terecht bij Abfiad (Faris), er werd altijd tijd gemaakt en alles werd goed en meteen opgepakt. Hiervoor zat ik na mijn scooterongeval bij een ander bedrijf, ik moest hier zelf achter alles aangaan. Wat ik door Abfiad aan voorschot alleen heb gekregen, was het maximale wat het ander bedrijf er uit had kunnen halen. Abfiad gaat eerlijk te werk, daar ben ik ze heel dankbaar voor! Dankzij Abfiad (Faris) heb ik mijn zaak met een mooi bedrag kunnen afsluiten.

24 de fevereiro de 2023

Top bedrijf! Top service

Ik heb lang gezocht naar een goede contactpersoon om mijn zaak te behandelen, via horen zeggen bij abfiad terecht gekomen door de positieve verhalen.
De zaak is zeer serieus genomen door ( Faris ) en heeft veel moeite en tijd in mijn zaak gestoken.
Geweldig bedrijf om mee in zee te gaan, afspraken komen ze na en je zaak laten ze niet links liggen !!!

24 de fevereiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Om te beginnen een hartstikke nette en…

Om te beginnen een hartstikke nette en klantvriendelijke bedrijf die de cliënt voorop stelt ik had een scooterongeval gehad achterop een scooter en had me pas 10dagen later gemeld bij abfiad dus ik dacht dat ik niks zou krijgen maar dankzij harde werk en inzet van abfiad heb toch een mooi geldbedrag gekregen zeker een aanrader!!!!!!!!!!!!

23 de fevereiro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.