Summary: Over all friendly and helpful staff. Greets with a smile. Offers help where and when they can. Very good service with a quit good tracking system with regards to order pla... Ver mais
A empresa respondeu
Mega god service, hurtig svar og behandling. Lækkert produkt (deres eget mærke - meget overraskende til en så lav pris på et kvalitetsfoder. Jeg har købt Old Fellow Senior Müsli, Haferfrei Vital og Pu... Ver mais
A empresa respondeu
A-H Bigbag erstattet, god service. Lukket Bigbag hestefoder leveret af vognmand direkte ind i hal på en tørvejrsdag, hvor åbning af bigbag straks efter levering viste en vandskade indvendigt på fode... Ver mais
A empresa respondeu
Efter en længere pause er vi igen startet op med heste foder fra abselut horse. Valget er som altid deres ejet mærke har helt klart kunnet mærke på vores heste at deres foder bare er bedst. Ang kund... Ver mais
A empresa respondeu
Absolut Horse i Flensborg er leveringsdygtige i frisk højkvalitets hestefoder til tysk grænsepris indenfor mange mærker både i sække, Big Bags og til indblæsning i silo. Vi tilbyder vore egne Absolut Horse høj kvalitative foder produkter og foder fra St. Hippolyt, Pavo, Equsana, Krafft, Agrobs, Champ, Havens, Eggersmann, Marstall, Dodson & Dodson, Spillers, Salvana og mange flere mærker. Ligeledes leverer vi mineraler, vitaminer, træspåner, halmpiller og træpiller fra de største producenter i Europa. På vores hjemmeside vil du opdage, at vi har grænselandets bedste priser og største lager og det største udvalg af hestefoder m.m./-strøelse, træpiller og træbriketter mm.. Det er Nemt, Billigt og Hurtigt at handle hos os.
Wittenberger Weg 21, 24941, Flensburg, Alemanha
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana

Resposta da Absolut-Horse.dk
Absolutely perfect. High knowledge, good selection, friendly staff.

Alt virkede.
Jeg bor på Sjælland og da manden skulle til Sønderjylland, havde jeg bestilt hestefoder inden. Så var det klar til betaling og afhentning da han kom.
Der har været en god oplevelse og jeg kendte butikken, da jeg havde mødt dem på Dyreskuepladsen.

Resposta da Absolut-Horse.dk
Aldrig har jeg da oplevet noget lignende!
Både min datter, min svigersøn og jeg var dybt rystede da vi kørte hjem igen den 27/10.2025 efter vi havde betalt klokken 14:20
Tænk at en butiks ansat voksen mand i den alder knurrer, brøler og udbryder åh gud nej over 4 bøtter tilskudsfoder og en sæk hundefoder.
Nægtede os at handle via cvr nummer og lod os uden tvivl og tydeligt forstå klokkeklart hvor generende det var for ham at vi var kommet ind i butikken.
Jeg tror da faktisk I skulle give gnavpot ferie, for hans grove og ubehøvlede optræden efterlod da ingen tvivl om at han er udbrændt.
Og med 3 mand på kontoret. De to andre var søde og rare, dem er der kun positivt at sige om, og ingen andre kunder, så var han da ikke ligefrem overbebyrdet.
Jeg håber da virkelig ikke det er normal praksis??

Resposta da Absolut-Horse.dk
Virkelig hurtig og professionelt.
Bestilte 2 dage før og ordren var klar til tiden - og de læssede det sågar i bilen for mig!
Nu afventer vi bare og opleve hesten efter foderskifte til deres eget mærke.

Altid friske varer
Hurtig ekspedition
Styr på tingene
Og skøn smilende service

Summary:
Over all friendly and helpful staff. Greets with a smile. Offers help where and when they can. Very good service with a quit good tracking system with regards to order placement, payment and order preparation.
Products:
- Havens Draversbrok
- Vida mix span spåner
Good things:
- Notification for every step in the purchase process allows me to know how far along is my order.
- User friendly web shop.
- Wide range of products with reasonable prices.
- Good location right across from the boarder.
Things to improve:
- Tools to assist with loading in closed trailers / horse trailer as loading 1 ton of product 1 by 1 is time consuming and exhausting.
- Delivery options or assistance with arranging for shipping on the expense of the customer.
Would recommend to a friend?
Yes

Resposta da Absolut-Horse.dk
Absolut en god oplevelse 😉 bedste anbefaling herfra

Resposta da Absolut-Horse.dk
Altid gode varer til god pris.

Resposta da Absolut-Horse.dk
Jeg fandt en plastiktråd i en af jeres poser (Pavo Danmark), hvilket naturligvis vækker stor bekymring. Jeg kontaktede jer for at gøre opmærksom på problemet og høre, hvad I ville gøre ved det – men jeg har endnu ikke fået noget svar.
Kontakter jeg igen, en uge senere fortsat uden svar.
Min bekymring bliver kun større, da jeg har en ældre hest med færre tænder, som ikke tygger foderet på samme måde som en yngre hest. Hvis der er flere plastikrester i poserne, vil den sandsynligvis bare sluge dem helt – med risiko for alvorlige konsekvenser, medmindre jeg selv opdager og frasortere det.
Det her handler ikke kun om en enkelt fejl, men om fødevaresikkerhed og ansvarlighed. Jeg havde forventet en hurtig og seriøs tilbagemelding, men stilheden har desværre kun øget min bekymring. Jeg håber, I tager sagen alvorligt og kontakter mig snarest.
—
Updatering
Har fået svar fra dem, og må sige det virker til at det er mere en normalitet, at der findes plastik og andre giftige ting i hestefoder normalt, hvilket jeg synes er lettere useriøst. Ikke af sælger, men af producent. Der må være et kvalitetstjek, som præcis gør at man undgår ting der kan skade dyr. Man vil jo ikke selv spise noget, hvis man allerede fra starten ved at det normalt, der kan være skadelige ting i hvad vi indtager.
Og også at der ikke er nogle løsninger, men at der blot beklages.
Ops!
Det skal gøres opmærksomt på, at produktet det tales om, er PAVO. Absolut-Hest forhandler kun produktet, men derfor gøre opmærksom på, hvad de sælger. En klage er også sendt direkte til Pavo Danmark.
Jeg er dog blevet tilbudt en erstatningspose af Absolut-Hest som kompensation, som jeg gerne vil takke ja til.
Samt synes jeg servicen har været fin, dog med manglende besked om, at de havde kontaktet producenten af foderet, frem for ikke at reagere i en uge.
Vh Niklas

Resposta da Absolut-Horse.dk
Det var nem at finde og der var god service.

God service, altid smilende
Gode varer som altid ligger parat til at hente

Resposta da Absolut-Horse.dk
Bestiller og henter foder 1 gang pr måned, altid gog og hurtigt behandling, Absolut intet at klage over. Kommer helt sikkert igen. Jeg forudbestiller og det er altid klappet og klar

Resposta da Absolut-Horse.dk
Det bedste sted at købe foder, altid søde rare og hjælpsomme med arbejdere
Jeg anbefaler jeg til alle og enhver 😁

Resposta da Absolut-Horse.dk
Så fint det hele og kan varmt anbefales. Det eneste er øv, at man ikke kan betale med kort

Resposta da Absolut-Horse.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.