AccessMarket.nl Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Via Blokker STOFZUIGER van 1259 euro gekocht, Terug gestuurd naar Accessmarket voor reperatie ( 8 maanden geleden ) Nog steeds NIKS ONTVANGEN!!! LET OP!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik ben inmiddels juridische stappen aan het ondernemen tegen Accesmarket.nl en Phonemarket.nl. Phonemarket claimt niets te maken te hebben met Accessmarket, maar heeft zelfde vestigingsadres. Het is e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Even zoeken naar de minst prijzige aanbieding van de Ipad 2021. Eigenlijk bleek de zoektocht best kort: AccessMarket had ‘m. Bestelproces gaat makkelijk en razendsnel. De volgende dag werd er een keur... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had nog nooit van Accesmarket gehoord, maar gezien de goede reviews durfde ik het aan. Nieuwe mobiel vanuit buitenland gekocht (oude ging kapot). Bedrag was hoger dan de app daglimiet dus ik moest... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de dispositivos electrónicos

AccessMarket.nl is hét platform in Nederland waar u een breed scala aan producten kunt vinden van een hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Onze klanten zijn zowel particuliere consumenten als zakelijke relaties, onze producten zijn trending en uniek. Onze bedrijfsstructuur stelt ons in staat producten tegen scherpe tarieven aan te bieden. Uiteraard verliezen we daarbij kwaliteit en betrouwbaarheid niet uit het oog. Ook op onze service kunt u rekenen. Klantbeleving is voor ons van groot belang. Zoekt u de beste aanbiedingen op het gebied van consumenten elektronica, computers, huishoudelijke apparaten, gaming, smarthome producten, speelgoed of lichaamsverzorging? Hier vindt u het allemaal, van een goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

339 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Supersnel geleverd

Op 21 april heb ik een nieuwe samsung a52s besteld rond 23 uur, zaterdag ochtend was deze al geleverd!

Ik ga deze website in de gaten houden, indien er opnieuw iets interessants in de aanbieding is dan bestel ik hier opnieuw!

3 de maio de 2022

Positieve ervaring

De A52s 5G 128GB besteld via AccesMarket.nl
De telefoon was snel geleverd en goed verpakt. Mijn dochter is zeer tevreden over de prestaties vsn de telefoon.

29 de abril de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

erg netjes is de bestelling verlopen

erg netjes is de bestelling verlopen . eerst was ik een beetje sceptisch maar dat waren verkeerde gedachten het was de prijs van de tef die mijn aan het denken heeft gezet . maar alles ging erg snel op 2 paasdag al verstuurd . over de afhandeling van garantie kan ik niet over vertellen maar dat zal niet veel ander zijn . ik kom zeker terug . mvrg Gert

28 de abril de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

2 x los goewdkoper

Levering correct en volgens opgave uitgevoerd. Ik heb 2 x Google nest mini gekocht. 2 x losse speakers is goedkoper dan 1 x double pack. Blijft bijzonder.

18 de abril de 2022

Kagin Saleh

Mijn naam: Kagin Saleh Leeftijd: 29 jaar.

Wat een belachelijke firma. De klant telt niet. Ik bestelde een tweede, zelfde e-bike voor 550 euro. Deze bleek bij aankomst defect te zijn. Na het te hebben geretourneerd, duurt het maar liefst 3 weken totdat zij ontdekken dat het defect is.

Ondertussen is het product naar 700 euro verhoogd en op voorraad. Na 3 weken zeggen ze mij een nieuwe fiets te sturen. Vervolgens bel ik dat ik niks ontvangen heb en wordt er gezegd dat de nieuwe ook defect was, ontdekt door de geweldige team. Zij hebben dus mijn product geopend met "om te checken voor jou" als motief.

Misschien moet Apple hiervan leren. Iphones openen voordat de klant het ontvangt.

Vervolgens is plotseling het product uitverkocht en verplichten zij mij het geld terug te nemen. Juridische fouten als deze kom je niet mee weg bij mij. Dus Tot snel @accesmarket!

11 de abril de 2022
logótipo da AccessMarket.nl

Resposta da AccessMarket.nl

Geachte meneer Saleh,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons!

Heel vervelend om te horen dat uw ervaring helaas niet positief was.
Zoals wij vandaag ook per mail hebben besproken was het product dat mijn collega aan u had beloofd blijkbaar defect.
Deze kunnen en willen we ook niet naar u opsturen.
Mijn collega had zich vergist en zag dit product aan als een nieuw exemplaar.
Wij hebben dus geen enkel exemplaar geopend, hij was al open omdat deze eerder al was retour gekomen.
Om deze reden konden wij het helaas niet voor u vervangen en hebben wij u aangegeven dat wij u binnen enkele werkdagen zullen voorzien van uw aankoopbedrag.

Mocht u verdere vragen hebben dan kunt u mailen naar service@accessmarket.nl en dan zullen ik of mijn collega's u daar verder te woord staan.

Team Accessmarket.nl

slechte service

slechte service ben al maanden aan het wachten op vervanging van een defecte telefoon ja 3 maanden

4 de abril de 2022

Google koptelefoon gekocht

Google koptelefoon gekocht. Netjes geleverd voor een mooie prijs. Zat geen orginele doos om, maar wel nieuw in orginele karton. Voor de prijs / kwaliteit is dat prima acceptabel voor mij.

28 de março de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.