Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Pure oplichting ! Asus Laptop accu besteld. Batterij gekregen van een b-merk in tegenstelling tot de foto op de website een Asus accu toonde. Batterij van het b-merk had maar +/- 1/3 van de o... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de Informática

Informação fornecida por diversas fontes externas

Sinds 2008 hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van laptoponderdelen en het uitvoeren van hardwarematige laptopreparaties tegen een zo gunstig mogelijk prijs of tarief.

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

456 opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

HP Z-book batterij dingeje

kwam met HP Z-book, raar geval met batterij. Duurde even maar is opgelost. zoals ik hetnaar hen omschreef: "vertrouwen van mijn kant met van jullie kant; kennis, ervaring gecombineerd met Fryske resourcefulness heeft deze uitdaging naar de geschiedenisboeken gestuurd

17 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Was op zoek naar een scherm voor mijn…

Was op zoek naar een scherm voor mijn HP laptop. Vond binnen de kortste keren het desbetreffende model op de website van Hardwarecity. Scherm 's avonds besteld en deze werd al de volgende dag degelijk (wat natuurlijk zeer belangrijk is voor een scherm) verpakt bezorgd. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

23 de fevereiro de 2026

Pure oplichting !

Pure oplichting !

Asus Laptop accu besteld.
Batterij van het b-merk had maar +/- 1/3 van de originele capaciteit en degradeerde op 3 dagen tot 1/5 van de originele capaciteit.
Verschillende keren de klantendienst gecontacteerd om een nieuw examplaar. De eerste keer met een kluitje in het riet gestuurd, de tweede keer zelfs geen reactie meer, zelfs als die nog onder garantie is volgens de website.

17 de fevereiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Slordig en onbetrouwbaar

5 dagen geleden heb ik een adapter besteld met netsnoer. 1 dag later een pakketje... Zonder netsnoer. Direct gebeld. 'Wij zijn niet open vandaag, ik stuur hem maandag na'. Was al vervelend, want ik rekende erop. Dinsdag geen pakketje, ook niets onderweg, dus weer gebeld. Was het vergeten, ging het nu regelen, ik zou snel een track&trace van GLS krijgen. Dat klopte... Maar vandaag een nieuwe mail:
"Jouw pakket kan vandaag helaas niet bezorgd worden

Beste ontvanger,

We hebben jouw pakket van Hardware City B.V. helaas nog niet ontvangen of kunnen verwerken. We vinden het erg vervelend, maar bezorging is vandaag nog niet mogelijk."

Echt ontzettend slordig en slechte service. Ik ga vanmiddag maar weer bellen... En zal hier zeker niet nogmaals bestellen.

30 de janeiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Ik kocht een snoer met adapter voor een…

Ik kocht een snoer met adapter voor een monitor. De prijs was wat duurder dan bij andere verkopers maar de levertijd zou binnen de 24 uur zijn wat wel een pluspunt was.

Wegens omstandigheden bij de leverancier kwam het pakket dan toch 1 werkdag later dan verwacht. Maar alles werkt perfect!

4 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

New display for for my laptop

I needed a new screen for my old laptop. Before ordering, I decided to consult about its compatibility with my model. The seller responded very quickly. The parcel arrived a day after the order. The screen fits my laptop perfectly, as the seller said. Thanks to him for that!

2 de agosto de 2025

Zojuist geüpdatet
heden 01-07-2025 heb ik gebeld met…
heden 01-07-2025 heb ik gebeld met hardwarecity en de klantenservice is totaal niet handels bekwaam bezig en zeer onprofessioneel.
De mannelijke support die ik sprak, vertelde mij, dat de laptop de Tinkpad Lenovo T570 niet bestond, dat het serienummer wat in de bios staat en op de laptop staat, niet bestond.
Had hier gisteren al voor gebeld gehad en had al zon zeer onprofessioneel houding, dat ik dacht, heb ik een kind aan de telefoon.

SERIENUMMER R9-0NN3D5 17-06 dit is het serienummer in de bios als onder de laptop staat vermeld.

De mafketel denkt dat hij en zei het beter weten, dan de informatie die op de laptop staat vermeld.

Meneer vond mij arrogant en ik heb alleen maal gezegd, dat meneer niet handels bekwaam over komt, en dit net ook naar mvr toe gezegd, en daarbij heb ik nog andere woorden gebruikt, omdat de gehele afdeling geestelijk niet spoort.
Daarom is het bedrijf bij mij ook uitgedaan, als men niet serieus en niet professionell kan overkomen, dan ga ik naar een ander bedrijf die het wel kan ( zijn er genoeg) die het kunnen.

Dit is een waardeloos bedrijf en niet handels bekwaam overkomend.

Meneer gaf aan,dat alle onderdelen op de website vermeld zouden staan,is dus niet zo.

Wat een asociaal volk, zeer kinderlijk in gedrag, en geen verstand van computers, dat merk ik op uit het telefonische onderhoud ,en dat noemt zich een professioneel berdrijf hahahahahahaha echt een kindercress is het, waardeloos bedrijf, meer is het niet.

Ik wou dat ik het eerste telefonische onderhoud hierin kon plaatsen,zeer arrogante en beter weter, en daarna een wijf die haar Kollega beschermt met slijmen zoals het niet hoort.

Wat een geestelijke onbekwame houding,ik heb inmiddels het ggz naar het bedrijf gestuurd, want dat is hard nodig,met vele klachten over dit waardeloos bedrijf op heel internet.

Mensen waarschuwen om er niet in te kopen, omdat men word opgelicht via internet betalen.

Heel internet staat vol waarschuwingen over dit malafide bedrijf,pure oplichting en geen verstand van zaken.

Datum van ervaring: 01 juli 2025

------------------------------------------------------------
Een blik op zijn profiel laat zien dat hij uitsluitend negatieve reviews achterlaat bij een breed scala aan bedrijven. Dat zegt in onze ogen genoeg.
Wij hebben besloten geen zaken met deze persoon te willen doen. Zijn communicatie richting ons team was herhaaldelijk agressief en respectloos. Toen wij dit kenbaar maakten, escaleerde zijn toon alleen maar verder.
Wij accepteren geen enkele vorm van verbaal geweld richting ons personeel.
-------------------------------------------------------------

dit bedrijf is geestelijk zwaar ontspoort en heb het g.g.z al naar het bedrijf gestuurd, om het bedrijf geestelijke ondersteuning te gaan bieden, want het is een grote oplichting bedrijf, heel internet staat er vol van,hoe onprofessioneel en niet handels bekwaam kan men overkomen.

Tevens heb ik besloten, volgens het burgelijkwetboek van strafrecht, om politie aangifte te gaan doen, jegens smaad en laster over mij, die jegens het bedrijf ten laste gelegd word, dit heb ik het bedrijf ook in een contactformulier uitgelegd.
Maar het bedrijf heeft geen boodschap aan negativiteit aan publiciteit.
Het enigste wat het bedrijf helaas doet, is de negative Review ( vele kopers plaatsen deze negatieve Review, om kopers erop te waarschuwen )zoals het niet houden aan het wet en regelgeving van volgens burgelijkwetboek , zoals ook vermeld staat in de algemene voorwaarden van trostpilot.nl.

Burgers dienen beschermd te worden, van schande die verkopers continu de gedragsregels schenden.

Het bedrijf is een schande voor de maatschappij.

4 de julho de 2025

Resposta da HardwareCity.nl

Wij accepteren geen enkele vorm van verbaal geweld richting ons personeel. Onze medewerkers verdienen een professionele en veilige werkomgeving. Kritiek mag – maar altijd op een respectvolle manier!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vlotte levering. Keurig behandeling.

Vlotte levering. Goed ingepakt vooral voor een scherm.
Extra waarschuwing op de verzending.
In doos goede fakturatie en extra waarschuwing waar op te letten bij vervanging. Deze site is zeker waard om op te slaan . Prijs is gemiddeld maar hoe met bestelling word om gegaan is zeer zeker meer dan waard.

1 de julho de 2025

Oplader voor laptop

Een BTO laptop via marktplaats gekocht. De originele oplader zat er niet bij. De vervangende oplader was niet goed. De plug schoot er steeds uit. Via Google gezocht op type laptop en ik kwam al snel uit bij hardwarecity.

Echt top. S'avonds besteld en de volgende dag al in huis.
Goed op de hoogte gehouden van het gehele proces van koop tot levering. Netjes en stevig verpakt.

25 de junho de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Onduidelijke webshop

Netjes geleverd wat besteld werd, helaas geen duidelijkheid rond factuur en dat wil men blijkbaar ook niet rechtzetten.

Vorige keer ging het mis bij de levering, nu dit... Zonde!

18 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Moest een nieuw scherm en accu hebben voor mijn laptop. Snelle levering en goed contact, helaas werkte het scherm niet met mijn laptop. Nadat ik het scherm retour heb gestuurd kreeg ik netjes mijn geld terug

16 de janeiro de 2025

Prima service

Beeldscherm en plakstrips besteld. De website was duidelijk en het bestellen ging snel en soepel. De levring was echter nog sneller: de dag erna waren de spullen al in huis. Erg tevreden, zeker een aanrader!

19 de fevereiro de 2025

soepele bestelling

Ik kreeg makkelijk contact en werd snel teruggebeld over de beschikbaarheid van een adapter. Een dag later werd het pakketje bezorgd. Alles was top, thanks!

23 de janeiro de 2025

Uitstekende ervaring

Ik zocht naar een OEM Asus batterij voor mijn laptop, niet van die Chinese namaak troep. Vond exact mijn model bij hardwarecity, origineel en nieuw. Vergeleken met mijn oude batterij en inderdaad eentje van Asus. Geinstalleerd en MyAsus geeft aan gezonde batterij. Mijn laptop werkt weer perfect! Begrijp niet waar de negatieve reviews vandaan komen. Batterij was perfect verpakt, netjes op tijd verzonden. Mijn complimenten!

5 de junho de 2024

Hallo Sebastiaan,

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is. Ten aanzien van je opmerking; wij werken met een ander review platform en al onze klanten krijgen een uitnodiging om daar een review te schrijven. De reviews hier op Trustpilot zijn uitsluitend op initiatief van de klant zelf en dit is de reden dat er meer negatief zijn. Als men terug scrollt naar 2012, toen wij hier nog wel een abonnement hadden en alle klanten werden uitgenodigd, is de verhouding positief/negatief heel anders. Net als op het andere review platform overigens. Tenslotte speelt ook mee dat een klant die niet tevreden is eerder de moeite zal nemen om op eigen initiatief / zonder uitnodiging een review te schrijven dan een klant die 'gewoon' tevreden is. Dat alles bij elkaar zorgt dus voor een wat vertekend beeld.

Ordered a 1080p screen.

Ordered a 1080p screen.

Got a 768p screen.

Never again.

30 de maio de 2024

Resposta da HardwareCity.nl

Our sales records show no sales or fulfillments at the date this review was placed for a 1080p screen nor a 768p screen leaving our inventory for shipping. We'd kindly request the reviewer to get in touch with us. If the reviewer doesn't get in touch with us within a reasonable period, we'll send a formal request to have the IP and mail address of the reviewer to be logged securely indefinitely. Thank you for helping us keep Trustpilot reviews safe and trustworthy.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.