Leia as opiniões dos outros
Jeg brugte denne advokat i forbindelse med mit boligkøb, og jeg er meget tilfreds. Hurtig, grundig og professionel rådgivning hele vejen igennem. Jeg følte mig tryg i processen og kan varmt anbefale d... Ver mais
Skuffende oplevelse i forbindelse med dødsbobehandling. Skiftende medarbejdere udviste arrogance når fejl blev påpeget gennem hele forløbet frem til juni 2022.
I fbm. køb af hus har vi fået en særdeles grundig, professionel og behagelig betjening af Verner Sørensen og Pia Roy Ulrich. Betjeningen var lysår bedre på alle måder i fht. sidst vi handlede hus... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Vi har nu flere gange brugt…
Vi har nu flere gange brugt Advokathuset Svendborg til både huskøb og andre opgaver. De leverer altid en yderst professionel, grundig og personlig rådgivning. De er meget kompetente i deres assistance og jeg kan kun anbefale at bruge dem. Selv er vi ikke i tvivl om at hvis behovet opstår igen, vil det altid være dem vi benytter.
Advokat i forbindelse med boligkøb
Jeg brugte denne advokat i forbindelse med mit boligkøb, og jeg er meget tilfreds. Hurtig, grundig og professionel rådgivning hele vejen igennem. Jeg følte mig tryg i processen og kan varmt anbefale dem.
Usædvanlig kompetent og venlig
Usædvanlig kompetent, engageret og venlig hjælp har vi modtaget til vores bolighandel. Vi føler os i trygge hænder, og kan varmt anbefale Advokathuset Svendborg.
Kompetent rådgivning
Vi fik meget kompetent rådgivning af Advovathuset Svendborg ifm. huskøb.
God service og styr på tingene og…
God service og styr på tingene og aftaler
Har brugt dem 3 gange nu og er meget tilfreds
Advokathuset var med et skarpt øje for…
Advokathuset var med et skarpt øje for detaljer, garant for at vores hussalg gik glat og gav os en oplevelse at være i professionelle og trygge rammer.
Advokathuset Svendborg har ydet god og…
Advokathuset Svendborg har ydet god og kompetent rådgivning i forbindelse med vores hushandel. Vi har fået en grundig gennemgang af de juridiske aspekter i forbindelse med handlen inden det endelige køb. Efterfølgende har advokatsekretæren fulgt op på sælger og ejendomsmægler og sørget for at alle terminer er overholdt. Vi har været trygge i hele forløbet og føler at vi har fået stor værdi for honoraret.
Vi har brugt Advokathuset Svendborg…
Vi har brugt Advokathuset Svendborg flere gange og har hver gang oplevet en meget grundig, kompetent og yderst professionel behandling fra Advokathuset Svendborg.
Vi kan give Advokathuset Svendborg den allerbedste anbefaling.
Jeg har benyttet mig af Advokathuset…
Jeg har benyttet mig af Advokathuset Svendborg mange gange både ifbm. bolighandler, testamente mv. og det er altid en god oplevelse. Der er styr på tingene og man føler sig i trygge hænder. Kan klart anbefales.
Betaling at snakke med
Betaling at snakke med, altid kan kom kontakt en rimelig pris
jeg kan varmt anbefale.
God hjælp og rådgivning med huskøb
Jeg har lige haft dem til at hjælpe med hus køb og de var en stor hjælp for der var lidt der ikke var styr på i forbindelse med kommunen og tidligere ejere. Så jeg er glad for den hjælp jeg har fået fra dem og vil varmt anbefale dem til andre🙂
Professionel rådgivning og tryghed
Vi har haft et forrygende forløb af boligsalg med Pia hos Advokathuset Svendborg.
Har ikke solgt et hus før og skulle hjælpe et familiemedlem på vej med salg af hus. Vi var så heldige at nogen havde rettet henvendelse på huset og ville gerne købe det, så der var ingen mægler mellem køber og os, som sælger af huset.
Pia klarede alt for os, hun stod for juridiske kontrakter, tinglysning, kontakt med køber, banken og fik banken til at oprette deponering konto, samt oplyst banken om at få realkreditlånet afviklet.
Alt i alt, så har hun altid taget telefonen og besvaret de spørgsmål der dukkede op undervejs.
Kan klart anbefale hende til andre, som skal sælge hus uden om ejendomsmægler.
Fantastisk oplevelse med huskøb fra…
Fantastisk oplevelse med huskøb fra start til slut. Kan fuldt ud anbefale Advokathuset Svendborg!
Hurtig og relevant rådgivning/bistand.
Jeg har fået en professionel og kyndig…
Jeg har fået en professionel og kyndig rådgivning/hjælp ved salg og køb af ejendom. Kan klart anbefales.
Yderst tilfreds
Betjeningen var lysår bedre på alle måder i fht. sidst vi handlede hus og brugte anden advokat.
Advokathuset i Svendborg får min store anbefaling.
Juridisk rådgivning i øjenhøjde
Jeg har modtaget juridisk rådgivning fra Christina og en af hendes kollegaer i Advokathuset ifm. familieoverdragelse af et hus. Jeg takker i den forbindelse for et relevant og fleksibelt forløb med rådgivning i øjenhøjde.
Grundig og kompetente
I forbindelse med køb af lejlighed, fik vi kyndig hjælp og rådgivning af advokat Verner Sørensen og sekretær Christina Stamer. De var dygtige og grundige og hjalp os fra start til slut. Verner lavede en meget fin gennemgang og besvarede alle bekymringer og spørgsmål på bedste vis. Kan kun anbefales
Vi brugte Advokathuset i forbindelse med køb af sommerhus
Vi brugte Advokathuset i forbindelse med køb af sommerhus, både advokat Verner Sørensen og sekretær Pia Ulrich var meget professionelle.
Kan kun anbefales.
Personlig rådgivning og professionel…
Personlig rådgivning og professionel behandling af dagligdagens juridiske forhold, hushandler, fremtidsfuldmagter, testamenter osv.
Jeg synes det er betryggende at have en advokat, som kender ens baggrund og “risikoprofil”. Super håndtering - tak😊
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.