Købte 28.08.2012 AEG S83400CTM0, PNC: 925033707, kølefryseskab. Allerede i 2017, begyndte alarmen på fryseren at gå igang da temperaturen gik fra -18 til -11 grader, uden grund. Og her i sommeren... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Køber aldrig aeg vadkemaskine igen. 1.5 år gammel 10.000kr. Uret kan man ikke regne med , den larmer voldsomt , kombi delen og tørretumbleren virker ikke. Låsen sætter sig ofte fast så man ikke kan å... Ver mais
dårlig og mangelfuld service. bestilte d. 20/11. hørte intet i 2 uger, skrev to gange uden respons. ringede i ventekø i 25-30 min. Endelig kommet igennem manden fra AEG havde ikke kompetencerne til a... Ver mais
Så blev dødsdommen over AEG Kølefryseskab givet efter 3.5 år med bølgegang og mærkelige lyde, og 3 besøg af servicemontører fra Electrolux Home Products DK. Skabet blev installeret 24. nov 2014, og r... Ver mais
Købte en ny låge til min vaskemaskine
Købte en ny låge til min vaskemaskine. Blev afsendt næste dag og landede hurtigt med BRING. 👌🏻
Super god service.
Dårlige service/kvalitet
Meget samstemmende med andre anmeldelser. Vi har købt en opvaskemaskine Sprayzone 8000, 22.03.2023 til ca. 8-10.000 kr - nu har vi opdaget at denne gennem en lang periode, uvist hvor længe at den har stået og lækket vand gennem en nitte der går indefra og ud gennem maskinen, som har haft en dårlig punktsvejsning. Fejlen er ikke opdaget før da køkkenskabe med mere har kunnet nå suge vandet op, hvilket har medført fugt skader på disse skabe. AEG fastholder deres krav om at den er ude over 2 års reklamationsret, hvilket er deres ret set fra lovgivningen. Men det var umuligt at gå i en dialog om at produktet med stor sandsynlighed har været behæftet med en produktionsfejl. Ingen service fra dem, andet end de beklagede fejlen og godt kunne se vores perspektiv i sagen. Eneste de vil tilbyde var at sende egen teknikker ud som vi selv skulle betale (1900 kr) for at besigtige skaden og om det var muligt at udbedre denne, hvilket han ikke kunne garanterer. Ingen mulighed for dialog eller kompromis med en løsning.
Desværre en dårlig samlet oplevelse - selve maskinen er god til at opvaske. Men produktet lever på ingen måde op til de forventninger om kvalitet i konstruktionen eller serviceniveau man kunne af et firma som AEG.
Products of extremely poor quality
Products of extremely poor quality. I bought a refrigerator and it didn't last more than five years. Furthermore, AEG/ELECTROLUX's technical service told me it couldn't be repaired. Where is the sustainable economy? How is it possible that an appliance lasts less than five years and is not repairable? In my opinion, AEG/ELECTROLUX has proven to be an environmentally irresponsible company.
Productos de pésima calidad. Compré un frigorífico y no duró mas de cinco años. Además el servicio técnico de AEG/ELECTROLUX me indicó que no era posible su reparación. ¿donde está la economía sostenible? ¿cómo es posible que un electrodoméstico dure menos de cinco años y que no sea reparable?. Para mi AEG/ELECTROLUX ha resultado ser una empresa medioambientalmente irresponsable.
God kundeservice, rar reparatør
God kundeservice i telefonen, der hurtigt fandt en tid til service da vores vaskemaskine begyndte at drille. Og flink medarbejder der hjalp med at lave den, som også forklarende problemet for os.
Køb for guds skyld IKKE AEG produkter - skræmmende firma
Min første AEG ovn gik i stykker inden for 2 år, men eftersom jeg reklamerede efter 2 år og nogle dage var de iskolde og sagde jeg skulle have reklameret inden for 2 år (En AEG tekniker ver enig i at fejlen var opstået inden for de to år).. Så køber jeg en ny ovn (da jeg har en anden (elendig) AEG ovn men vil gerne have to som er ens) - og den virker selvfølgelig ikke da jeg tilslutter den... Efter mange dage har EAG endelig tid til at sende en tekniker, som ikke kan lave ovnen... og jeg må vente flere uger på en ny tekniker, som nu forhåbentlig har ordnet fejlen... Jeg har således haft ovenen i næsten 1,5 måned uden at kunne bruge den, men AEG vil ikke - selvfølgelig per kulance - give mig 2 års reklamationsfirst fra jeg har en fejlfri ovn, nej de fastholder at den gælder tidspunktet fra jeg fik den fejlbehæftede ovn... Man får heller ingen forklaring på hvorfor de ikke vil yde bare lidt service over for kunderne. Ubehageligt firma - hold jer langt langt væk.
Skulle egentlig være helt uden…
Skulle egentlig være helt uden stjerner..
AEG 8000 Tørretumbler, suk, den har aldrig virket, men efter samtaler med Skousen fandt vi en rimelig løsning på indstillinger, så den 7500 kr. dyre tørretumbler virkede. MEN to år og tre uger senere, kunne den ikke pumpe vand op i beholderen og den sendte fugt ud rummet,,, Tekn tilkaldt, han tog toppen og v. Side af og rensede hullet fra kondensatoren til pumpen, så kørte vi i en måned igen, nyt kald til AEG. Teknisk afd. og et krav på 1800.- igen, men det var jo det samme der var i vejen som første gang, tekn var der🧐. Det er AEG. Ligeglade med, nå men nyt tekn. Besøg med samme fejlretning hullet til kondensatoren renset og vi kørte igen en uge, herefter foretog jeg selv rensningen…. Jeg talte med AEG. Service og mente, at det måtte være en konstruktions fejl, AEG. Henholdte sig til den udløbne garanti og var ikke til at snakke med. Tørretumbleren var i øvrigt sat til med tøj støv, både inde i kondensator huset og rundt om tromlen, tyder på utætte pakninger, og utætheder så uld kan komme forbi filtre, simpelthen for dårligt af en relativ dyr tørretumbler, der er produceret af et firma, der har lavet Hvidevarer i mange år, nå men det blev så ikke til en ny AEG. Hverken denne gang eller i fremtiden. Vi har nu købt en Asko, og den kan tørre og fingere perfekt.
Så hold jer langt væk fra AEG. Specielt fordi deres Tekn. Afdeling er kolde et hvis sted, når et produkt er mere end 2,3. År gammelt.
AEG 8000 PowerCare = spild af penge
AEG 8000 PowerCare = spild af penge
Maskinen er ekstrem følsom overfor ubalance - og så centrifugerer den ikke. Det kan ske selv ved meget lidt i maskinen
Montør ude for at rette det - men “det er bare sådan det er”
Det bliver en Miele igen. Dyrt (8.000) “sparede” penge.
Der er lige præcis gået to år fra Vi…
Der er lige præcis gået to år fra Vi købte vaskemaskinen, Det er serie 8 ,som varmer for meget, vi får ødelagt vores tøj hvis ikke vi husker at sætte det lavere end det vi ønsker på varmen, Vi har haft en service har fire gange, og de skifter det samme og vi har ventet en måned nu for at få besked om hvad der skal ske, og vi hører absolut intet. Vi har da aldrig tænkt os at købe sådan et mærke mere, og vi kan da absolut heller ikke anbefale det, og vi har oven i købet købt 3 år ekstra Forsikring Det får vi ikke noget hjælp fra,mvh Bjarne og Heidi Seegen
Jeg har kun fået god service hos AEG
Jeg har kun fået god service hos AEG, både da jeg skulle bruge vejledning til installation af induktion med aftræk og da der røg en betjeningspanel. Super service hele vejen rundt.
Defective machine for 4,400 DKK, unreasonable invoice of 1,400 DKK, and illegal reminder fees
I purchased an AEG washer-dryer from Elgiganten for 4,400 DKK. Already after the first wash and dry cycle, my clothes were ruined, coming out covered in lint, even though I ran the CLE program after drying as instructed in the manual.
I contacted Elgiganten, who referred me to AEG/Electrolux. A technician arrived outside the agreed time window, stayed only a few minutes, was aware of the problem, but told me I had not run the CLE program—despite me having just informed him that I had already done so with no effect. He insisted that I run it again, claiming that “the CLE program is responsible for removing lint residues.” I ran it again, and as expected, it had no effect, which I carefully documented. After his brief visit, I received an invoice for 1,400 DKK.
I then contacted AEG, but the communication was completely unhelpful. No matter what I documented with photos and descriptions, I received standard responses stating they were sorry it did not work but maintaining that no fault was found. At one point, I was even told: “The washing machine cannot produce lint on its own” and “I understand you have tried this without success, we can only recommend that you keep trying,” which constitutes unacceptable and arrogant handling of my complaint.
Meanwhile, while my complaint with AEG remained unresolved, they also violated two provisions of the Danish Interest Act § 9 by sending the first reminder with a 200 DKK fee:
1. They issued a reminder before the complaint was resolved (violation of § 9)
2. The fee was 200 DKK—double the maximum allowed 100 DKK (violation of § 9, subsection 2)
I will never purchase a product from AEG or Electrolux again. Their handling is systematically unreasonable, reflecting a practice that effectively prevents buyers from enforcing their rights and can be considered legally and commercially negligent.
AEG og Whiteaway er en pengemaskine - Køb aldrig AEG og SLET ikke en L7FBM862E
Lige før jul 2021 døde vores vaskemaskine, men heldigvis kunne Whiteaway hjælpe med en ny dyr AEG L7FBM862E og ekspres levering. Maskinen var sat ned til godt 4000 kr, men havde været dyrere.
Det er kun 2½ år siden!
For en måned siden begyndte låsen i lågen at drille. Den låser og låser op og klikker hele tiden. Jeg ringede og klagede, men de 2 års garanti er jo liiiiiiige præcis overskredet, så der var ikke noget at gøre.
Jeg har nu betalt over 1000 kr til en mekaniker, som skiftede låsen, men det hjalp ikke. Det er en software fejl.
Hvordan kan en software fejl komme liiiiiiige præcis ½ år efter garantiens udløb?
Der er ingen hjælp at hente.
Jeg skal nu ud og købe en ny maskine. Der er 10 års garanti på deres tromle og motor. FEDT når de sørger for at den går i stykker et andet sted.
Jeg må ned til svigermor som har en vaskemaskine de købte til deres sølvbryllup. De har lige holdt diamant bryllup.
Hvad pokker ligner det at lave maskiner, der er designet til at gå i stykker!?
SPILD af penge!
SLID på vores miljø!
og ikke mindst UNØDVENDIGT pres på en børnefamilie med pengeproblemer!!!
ALDRIG mere AEG.
ALDRIG mere WHITEAWAY!!!
Elgiganten eller Power - here I come!
PS: gad vide om medierne kunne grave i det her. Firmaerne som laver printere - bla. Lexmark - er for år tilbage blevet afsløret i at indsætte fejlkode, der skulle ødelægge printeren efter x antal uger efter garanti udløb.
Jeg tror vi kan skrive AEG på den liste!
Induktionsplade (CCK84751CB) til 17…
Induktionsplade (CCK84751CB) til 17 000kr. Virker ikke efter lidt over 2 år. Så kan man lige så godt handle i Harald Nyborg...
Kan så tilføje til dette, at vi nu har brugt over 3000,- på reparation. Det viser sig så at AEG ikke laver reservedele mere, selv om det er en ret ny model.....
Underlig oplevelse, hvis du skal bruge produktet, skal du ikke købe her
Jeg ved ikke hvad jeg skal kalde det, andet end en underlig oplevelse... Det startede egentlig godt. Vores AEG vaskemaskine var gået i stykker, og jeg fik nemt booket en reparatør. Han var venlig og god til at vejlede, men kunne ikke lave maskinen, og anbefalede vi købte en ny. Han fik hurtigt sendt en rabatkode også... Og det gode ophører så efter reparatøren. Men han fortjener 5 stjerner.
På hjemmesiden er der gjort meget ud af at fortælle hvor let man kan købe levering, montering og bortskaffelse af eksisterende. Der står også tydeligt, man kan forvente produktet efter 3-5 dage...
Jeg er efterhånden rimelig erfaren med levering osv., så da vi på dag 3 fortsat intet havde hørt (udover at pengene selvfølgelig var trukket!), kontaktede jeg kundeservice.
De sagde den var afsendt, montøren ville kontakte os senest fredag. Torsdag var der stadig larmende tavshed... Jeg kontaktede igen kundeservice, og fik samme svar. Oplyste dem om at produktet jo ikke kunne blive ved med at være afsendt igår... Som de også havde svaret sidst jeg kontaktede dem.
De tjekkede op, ringede tilbage -montøren ringer fredag.
Fredagen var der heller ingen kontakt, udover min mand, som nu igen ringede til kundeservice. Nu var svaret at montøren ville kontakte os mandag...
Jeg ved ikke om jeg behøver skrive vi aldrig hørte noget. Vi har nu annulleret ordren, og købt et andet sted, som kunne levere og montere 2 dage efter.
Så venter vi blot i spænding på at få pengene retur, for et produkt og en service vi aldrig hørte noget på... Men som de hurtigt fik taget betaling for.
Jeg er forarget over hvor dårlig service man som virksomhed kan yde.
Reparatør og kundeservice -søde mennesker -men det kan man bare ikke bruge til noget, når det der burde være essentielt -altså levering af et produkt -sejler fuldstændigt. Eller står meget stille, er måske mere sigende...
Jeg kommer ikke til at handle her igen.
AEG er det største fusker firma man kan…
AEG er det største fusker firma man kan finde på kloden. Købte et køleskab, det er et år gammelt og virker ikke mere ringer til AEG som behandler mig som 💩Har nu ikke haft et køleskab i 4 uger🤮🤮🤮og der går nok 3 uger mere. Mange tak AEG
Cash Back på hvidevarer
Vi ville benytte os af Cash Back i forbindelse med køb af hvidevarer til vores nye køkken. D. 18 juni godkendte i at vi kunne få Cash Back, men vi har endnu ikke modtaget pengene. Vi har gentagne gange forsøgt at kontakte jer siden, men får intet svar.
Så hold jer fra AEG!
6 AEG hvidevare, fejlede alle lige efter 2 år
Vi købte high-end AEG-produkter, både Køl/Frys, Ovn, Induktions kogeplade, vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.
Samtlige maskiner fejlede lige efter garanti udløb.
Nogle fejl værre end andre.
• Vaskemaskinens doseringsskuffe fald fra hinanden.
• Tørretumblerens låge holder ikke tæt og hyler derfor.
• Oven genstarter ofte og har display fejl.
• Opvaskemaskinen lavede pumpefejl.
• Køl og frys er for varmt i køl og for koldt i frys og kører konstant.
Værst var køl/frys:
Efter 2 år og 1 måned begynder det at køre og larme konstant. Det kan ikke holde temperaturen i køle delen samtidig med at frys delen bliver alt for kold.
Vi tager fat i AEG service, som har en kampagne hvor de bryster sig af at reparere dit køleskab for ca. 1200 DKK.
De sender en tekniker, og vi får blot at vide at det er en intern lækage, og det kan ikke fikses. Og deraf skal vi stadig betale ca. 900dkk for arbejdstid.
En super misvisende kampagne.
Vi tager fat i service igen for at beklage os over situationen. De giver os en 30% rabat på et nyt køleskab. (30% rabat vel og mærke på deres egen side, hvor produkterne ca. er 30% dyrere end Elgiganten/power og lign.)
Da køleskabet er relativt nyt beslutter vi os for selv at få påfyldt ny kølemiddel for at få om ikke andet en midlertidig forlængelse af køleskabes funktion tilbage.
Dette hjælper dog ikke, og det er dermed meget usandsynligt at det rent faktisk var problemet.
Så alt i alt, AEG-produkter fejler lige efter garanti udløb, deres service er dårlig og deres forrentnings metoder spekulative i bedste fald.
Jeg køber aldrig AEG igen, heller ikke med 30% rabat. (AEG er en del af elektrolux, men jeg ved ikke Electrolux er bedre.)
ALDRIG køb AEG
ALDRIG køb AEG! de har været ude for at udbedre en fejl hos os og brugte 3 uger på det, og da han er færdig SMDARE HAN DEN. Nu er vi på 4 uge uden kogeplade, og bliver bouncet rundt fra den ene medarbejder til den anden. Ingen vil give os svar på ombytning eller reperation og kundeservice LYVER overholder ikke aftaler. DE RINGER IKKE TILBAGE. De lader som om de ikke ved noget, og melder sig syge eller out of office. VI har nu meldt det til forbrugerklagenævnet og til politiet som en hærværksag, da de ikke ubedre at han taber og smadre kogepladen. Jeg er høj gravid og vi har en lille en derhjemme og har nu levet uden kogeplade i 4 uger. Det er under alt kritik! FIRMAET skulle lukkes og politianmeldes for scam og løgn. Har aldrig været så vred på et firma før. OG DET VÆRSTE ER at vi er fanget med det L**** produkt da vores bordplade kun er tilpasset de mål den kogeplade har....... vi er nødsaget til at købe en ny. Den gik endda i stykker før garantien udløb!
Umuligt at kontakte dem!
Ligesom andre også har skrevet så er det håbløst at komme igennem til AEG. Jeg registrerede mit nyindkøbte produkt på deres hjemmeside i går og fik en bekræftelse op på skærmen om, at mit produkt nu var registreret hos dem, og at de ville sende mig en mail indenfor 10 minutter. Jeg har ingen mail modtaget, hvorfor jeg ville ringe og spørge, hvor mailen blev af. Men det er tilsyneladende umuligt. Sikke noget svineri!
Komplet umuligt at komme igennem til…
Komplet umuligt at komme igennem til dem. Der bliver sagt man kan blive ringet op ved næste ledige medarbejdere, det sker ikke. Øv øv
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.