- Opiniões

TrustScore: 2 em 5

1,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Die bestellte Ware im Wert von 250 Euro ist nach einem Monat immer noch nicht da. Es wurde eine ungültige Sendungsnummer übermittelt. Sämtliche Emails zum Status der Sendung blieben unbeantwortet. Es... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Oplichters. Ik wacht al een maand op een bestelling. Mails worden niet beantwoord. Er is een label gecreëerd voor verzending maar er wordt helemaal niets verzonden.

Classificada 3 em 5 estrelas

Duurt veelste lang voordat ik informatie krijg over mijn pakketje wanneer die aangeleverd word, ik heb dus geen informatie over mijn bestelling! Zou wel fijn zijn als het wat sneller aangeleverd kan w... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosméticos

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2 em 5

116 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

35 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Not reliable shop, don`t buy

I purchased some cosmetics on this website and within one month they were not shipped to me. I have sent several emails but I did not get any reply. In this situation I need to arrange lawyers from my insurance company as lucky I was insured for such case. I totally do not recommend to buy there as it is not reliable shop.

7 de janeiro de 2025

GEEN BESTELLINGEN PLAATSEN!

Maand geleden een bestelling gedaan nog steeds niet ontvangen! Hoe kunnen we dit bedrijf bereiken? Bizar dat dit zo door kan gaan wanneer ik alle reviews lees van klanten die hun producten na betaling niet ontvangen.

Voor alle anderen die hier een review hebben achter gelaten, doe alsjeblieft online aangifte. Geen geld terug, niets ontvangen? Laat het er alsjeblieft niet bij zitten, al is het alleen al om anderen te beschermen.

25 de fevereiro de 2025

SCAM

Dit is pure oplichting. Ik plaatste een bestelling in oktober en het is nu februari, nog steeds niets ontvangen. Mijn bestelling werd zonder uitleg geannuleerd en een terugbetaling heb ik nooit gekregen. Vermijd dit bedrijf ten koste van alles!

25 de outubro de 2024

Haal het ergens anders!!

Ik kreeg een maand na mijn bestelling een mailtje dat de bestelling geannuleerd was, zonder rede erbij. Tot op heden nog geen terugbetaling gehad en geen antwoord op mails.

16 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede kwaliteit

De PanOxyl Creamy Wash (10% benzoylperoxide) werkt geweldig tegen mijn acne. Na een paar dagen was mijn huid al gladder en minder rood. Het droogt mijn huid niet uit, voelt zacht aan en schuimt licht. Perfect voor wie een milde maar effectieve acnebehandeling zoekt!

1 de novembro de 2024

Ordered something on 16 January

Ordered something on 16 January, emailed them several times, never heard back. Super annoyed. And now reading through the reviews that other people posted, it seems as though this company is a scammer and I really hope I get refunded.

16 de janeiro de 2025

It`s a pure scam.

It`s a pure scam.
To begin with, it took like 30-40 days after payment to hear back, and it turns out this website is simply dropshipping. I recommend everyone to buy directly from the product owner instead.

I ordered 2 products and just one of them arrived. After multiple follow ups AfriEssence "Support" who apparently is a one-man-army, stopped replying, and I never heard back or saw the product I paid for.
There you go, 50 Euros stolen.

28 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn bestelling is nooit geleverd en geen geld terug!

Mijn bestelling is nooit geleverd. Toen ik een mail stuurde met hierover een vraag, kreeg ik te horen dat ze mijn bestelling zouden annuleren omdat ik niet zou willen wachten (wat ik overigens nooit gezegd heb). Vervolgens, nooit niks ontvangen en mijn geld NOG steeds niet terug. Dit na bijna 2 maanden na aankoop. Ik kan nergens geen contact gegevens vinden en op e-mails wordt niet meer gereageerd.

7 de dezembro de 2024

Product aangekocht

Product aangekocht. Nooit aangekomen. Na enkele weken een e-mail gestuurd met de vraag tot terugbetaling van het product. Helaas heb ik hier ook nooit een antwoord op gehad. Bestel hier a.u.b. geen producten!

6 de dezembro de 2024

Total scam

Total scam. I waited for almost 2 months for my product, and it never arrived. After sending hundreds of emails, they responded that I had to wait. Then they cancelled the order, and after 1 month, I haven't received the refund!!! Worst experience ever

2 de dezembro de 2024

Scam company

They don't answer by email, they lie in the expected delivery timelines and don't return the money. A month has passed since I told them to cancel my order after the item that "will be delivered in 1 day" wasn't delivered in two weeks, and I still haven't got my money back. They don't reply by email at all or do this once a week.

1 de dezembro de 2024

Nooit meer!

18 dagen geleden besteld. Wat een vervelende ervaring. Maken reclame met: "Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis". Blijkt dat er artikelen worden verkocht die niet eens op voorraad zijn. 4 keer gemaild en gevraagd om de aankoop te annuleren en het aankoopbedrag terug te betalen. 1 keer een reactie ontvangen met uitleg over de bezorgtijd. Het kan 10 - 30 dagen duren. Geen woord over annuleren en/of terugbetaling. Wederom gemaild met hetzelfde verzoek. Je wordt gewoon genegeerd.

AfriEssence, wanneer een product niet op voorraad is wens ik dat in het bestelproces te zien en niet 10 - 30 dagen te wachten!

14 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Vorige week vrijdag bestelling…

Vorige week vrijdag bestelling geplaatst. Voor 17:00 besteld en nog geen pakket ontvangen. 60 euro aan bestelling geplaatst. Ik mail ze elke dag zogenaamd ze reageren na 48uur. Nou.. ik heb niks gehoord.

28 de novembro de 2024

Don't shop here.

Don't shop here. It said on the website that it would be delivered the next day, took one week. The packaging was very damaged and looks terrible, cracked and taped with a bad looking tape. I live in the same country as where the package came from so how does it look this bad? Also, why is it so expensive? If I'm paying this much you could at least make it look nice instead of all crumbled.

2 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.