Wij hadden een container schoon puin besteld en deze gevuld met schoon puin, waaronder wat grind in bouwzakken. De container werd opgehaald en er werd niet gecommuniceerd of gebeld dat de zakken verwi... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Erg goed bedrijf Website werk goed reageren snel nemen tel op weten gelijk wie je hebt factuur klopt netjes kortom keuring betrouwbaar bedrijf Gr Paul
Metverontwaardeging heb ik kennisgenomen van de gang van zaken rondom het ophalen van mijn container door Afval. Uw chauffeur weigerde de container te legen omdat deze volgens hem “te hoog” zou zijn... Ver mais
Blij met deze goede en snelle service. Mocht de bak nog niet vol zijn op de einddatum, dan kun je gemakkelijk tegen een klein bedrag je contract verlengen. Je wordt altijd netjes op tijd geïnformeerd... Ver mais
Informações sobre a empresa
Afval.nl maakt het huren van een container zo makkelijk mogelijk. Of je nu aan het verbouwen bent, gaat opruimen of grofvuil moet afvoeren: bij ons regel je het in een paar klikken. Vandaag besteld? Dan staat de container er de volgende werkdag al. Je ziet direct welke container je nodig hebt, wat ‘ie kost én wat er allemaal in mag. En de eerste 8 weken huur je ‘m zonder extra kosten. Met duidelijke communicatie, betrouwbare service en een gebruiksvriendelijke website zorgen wij dat jij snel door kunt met je klus. Container vol? Dan komen we ‘m gewoon omwisselen. Van bouw- en sloopafval tot snoeiafval en huisraad – wat je ook wilt afvoeren: bij Afval.nl is het geregeld. Das mooi meegenomen!
Informações de contacto
Boekelerdijk 13, 1812 LV, Alkmaar, Holanda
- 088-4721500
- info@afval.nl
- afval.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
OPLICHTING
Bij bestelling worden kosten afgrekend voor de goedkoopste container. Vervolgens na het ophalen worden extra kosten verrekend die niet eerder zijn aangegeven. Dit gezien jij de kosten voor puincontainer hebt betaald, terwijl je een sloop en bouwcontainer huurt. Het prijsverschil verrekenen ze achter af. Vooraf geen goed inzicht in de kosten, die daardoor hoger uitvallen dan ze promoten. DIT IS OPLICHTERIJ
"Vandaag besteld..... komt nooit, of als wij tijd hebben
Ik heb een container besteld en blijft thuis op de afgesproken leverings dag. Container is nooit gekomen. Customer service gebeld. Eindeljik kunnen horen dat ze lopen uit en het komt gewoon niet, maar ja, niemand kon mij bellen. Dan krijg ik te horen dat het niet hum schuld was en het kan twee dagen duren voor de levering. Say What??? Duideljik in bold letter op hun website staat ""vandaag besteld, morgen geleverd". Heb ik besloten om de container te annuleren, maar ja, dan kirjg je je geld binnen 10 dagen? Echt???? Terwijl ik meteen moeten betalen bij de bestelling? Super slecht contact met customer service. Afval.nl - get your act together! Unacceptable!
Punctual and good price
Nice guys, good containers, good price, flexible, short lead time and punctual. Everything you can wish for.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.