Informações sobre a empresa

2. Loja de bancadas
  3. Fabricante de móveis
  4. Loja de móveis
  5. Loja de móveis para cozinha

Informação fornecida por diversas fontes externas

Bänkskivor i laminat, rostfritt, marmor, Silestone, Dekton, granit och trä tillverkas efter dina mått med kort leveranstid.

Informações de contacto

3,0

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

14 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Se upp med denna aktör som mellanhand!

Vi beställde tydligt en viss version av bänkskiva som i slutändan blev en annan an version av samma modell. En generell produktbeskrivning på offerten gav inte intryck att något var fel, nu tvistar vi om frågan. Agelito tar noll ansvar för sin otydliga spec som medgav att tredje part sen tillverkade en annan version som vi inte kände till fanns i sortimentet.

9 de abril de 2026

Suveränt!

Toppenservice från första till sista kontakten! Svarar snabbt på mejl, smidig beställningsprocess och superproffsigt arbete. Vi är så nöjda och kan varmt rekommendera Agelito. Det är andra gången vi anlitar dem och det var lika bra förra gången!

15 de setembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Bra service trots fel i beställning

Vi beställde en laminatskiva med virrvarrmönster under maj månad. Vi hade skickat många frågor och gjort många ändringar under ett antal veckor, men Marie svarade på alla mejl inom en arbetsdag och var väldigt behjälplig.

När vi la beställningen lovades 3 veckors leveranstid. Exakt 3 veckor efter beställning skickades skivorna från fabriken. Det tog sedan ca 3 dagar innan vi fick dom hemlevererade. Skivorna var väl förpackade och leveransen mycket smidig.

Dessvärre upptäckte vi att vi fått fel tjocklek på den levererade skivan (30mm istället för dom 20mm vi beställt). Jag mejlade direkt till Agelito som svarade inom någon timme och bad om ursäkt. Vi bestämde att vi kunde tänka oss att behålla skivan trots felet, såvida fakturan justerades till pris motsvarande 30mm skivan (20mm var några hundralappar dyrare). Marie fixade detta utan problem och gav oss dessutom runt 30% av skivans värde i kompensation.

Trots felet, som enligt företaget berodde på mänsklig faktor är vi nöjda med köpet. Snickaren som installerade köket tyckte att det var mycket bra kvalité på skivan och den motsvarade helt våra förväntningar i övrigt.

1 de julho de 2024

Hantering vid cancelerad order

Jag gjorde ett misstag vid beställning av bänkskiva hos Agelito, bad om stopp av order som redan hade skickats till utförare. Blev direkt bemött med förståelse för mitt misstag. Fick tillbaka mina pengar minus redan påbörjat arbete, vilket jag självklart skulle stå för. Men det snabba agerandet för att stoppa ordern imponerade. Vilket kundbemötande!

14 de maio de 2024

Varning

Varning! Akta er för detta oseriösa företag!

De lurar in sina kunder i lösningar som inte är möjliga. Därefter kräver de betalt fastän de ej levererat någon vara.

13 de novembro de 2023

Tre år utan anmärkning

Köpte laminatbänkskiva med mörk virrvarr och eklist för tre år sedan. Fortfarande mycket nöjd!
Efter lite frågor samt bra råd så fick jag den levererad från ett svenskt snickeri.

19 de janeiro de 2024

Någonting positivt

Köpte ett kök från Ikea men dom hade tyvärr inga bänkskivor i vår smak. Så vi letade runt på nätet och hittade åt ”Agelito” med en bänkskiva vi absolut ville ha. Som sig bör gick vi in på trustpilot och kollade recensioner. Såg inte så bra ut och kundservicen verkade medelmåttig och folk verkade inte tycka om ”Marie” men vi beställde och hade en öppen kontakt med Marie på kundservice och bemötandet och hanteringen av affären sköttes proffsigt, snabbt och smidigt. En mindre detalj på en bänkskiva var missad av tillverkaren men fick mer än tillräcklig kompensation av Agelito för detta.
Som vanligt verkar det vara dom som är missnöjd som skriker mest.

25 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Mailade Agelito angående en offert av…

Mailade Agelito angående en offert av bänkskiva. Fick offerten där det stog alla olika artiklar som behövdes, men inget detaljerat pris per artikel, bara en klumpsumma i slutet.
Ringde då kundservice för att få en detaljerad offert så jag vet hur mycket varje del kostar.
Då svarade den mest otrevliga person jag har haft å göra med under vår köksrenovering, Marie hette hon.
Hon ville absolut inte hjälpa till med en detaljerad offert, hon sa "alla priser finns på hemsidan, räkna ihop det själv om du vill".
Men alla priser finns absolut inte på hemsidan. Kort och gott argumenterade jag emot, men insåg snabbt att ett sånt här företag vill jag inte ha å göra med om dom är såhär otrevliga och ohjälpsamma.

Tur att jag aldrig beställde, då jag läste liknande upplevelser här nu.

Rekommenderar ej!

12 de janeiro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Kan rekommendera Agelito

Kan rekommendera Agelito. Vi bad först om offert på en av de olika granitvalen inkl mätning och montering.

Inför valet och kvalet om vilken granit vi ville ha tog vi en sten som på deras hemsida kostade lite mer än den första stenen vi fick offert på. Vi fick ingen prishöjning på grund av ändringen. Tacksamt!

Vid mätningen ändrade vi och la till lite olika detaljer såsom rundade hörn etc. Inget de heller har debiterat för.

Läst mycket negativt här. Instämmer inte helt med dem.

12 de abril de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi är otroligt missnöjda med Agelito…

Vi är otroligt missnöjda med Agelito som varit otrevliga från start och inte det minsta tillmötesgående. Framför allt i kontakten med Marie. När skruvar och beslag fattades skyllde de på vår snickare som de anklagade för att ha råkat slänga delarna trots att vi redan berättat att han dubbelkollat detta. Ingen som helst service eller vilja att göra rätt för sig eller ta något som helst ansvar. Anlita INTE Agelito!

24 de março de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Undvik deras laminatskivor i kök

Köpte en laminatbänkskiva till köket för 2 år sedan. Skivan har nu börjat suga fukt i dess undre ytterkant, där den ska vara förseglad från fabrik. I mina ögon är det normalt i ett kök att någon droppe vatten kan rinna över bänkskivans kant då och då men enligt en otrevlig kundtjänst så är det inte det. De meddelar att de inte i går i garantin - och ger inga förslag på hur man skulle kunna rädda skivan. De säger sig tillverka skivor av högsta kvalité men det verkar vara långt från sanningen. Den skiva jag köpt klarade ialf bara 2 år i köksmiljö. Akta er.

17 de janeiro de 2021

Undvik till varje pris!

Vi hade en otroligt dålig upplevelse med Agelito. Vår bänskiva var mycket ful och flammig vid leverans, men Agelito tog allt avstånd ifrån den, så fort fakturan var betald. Vi betalade 11 000:- för en bänskiva som vi nu har slängt på tippen. Droppen var när vi ställde upp mjuka wellpap-kartonger på bänskivan och det blev repor på direkten. Bänkskivor från IKEA eller Bauhaus håller en mycket högre kvalité, till ett mycket lägre pris!

Ingen som helst kompensation eller hjälp. Deras säljare hade också en otrolig taskig och otrevlig ton. Skulle aldrig någonsin rekommendera någon att köpa deras usla bänskivor, eller ens ha något med dom att göra.

9 de dezembro de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.