Se upp med detta företag. Jag vill varna er att det de lovar stämmer inte med verkligheten. Belopp på min första offert som vi tyckte vad bra blev 18 000 dyrare efter att man beställde bänkskivan. Fi... Ver mais
Jag är verkligen nöjd med bänkskivan från Stoneks och kan starkt rekommendera dem! Kvaliteten är fantastisk, och utförandet är både stilrent och noggrant gjort. Passformen är exakt, och materialet ger... Ver mais
När det finns en del leverantörer på marknaden och man försöker selektera ut en bra och trygg lev så kan vi verkligen säga att vi är väldigt nöjda med vårt val. Helhetsupplevelsen har varit guld!... Ver mais
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jag vill rikta ett stort och varmt tack till Stones för ett fantastiskt samarbete.
Hos de flesta företag betraktas jag som en krävande och noggrann kund, men hos Stones har det aldrig varit ett problem. Ni har tagit emot alla mina önskemål, frågor och synpunkter med stort tålamod och hög professionalism – utan att någonsin blinka.
Allt från offert till slutleverans fungerade smidigt och proffsig.
Ett extra stort tack vill jag rikta till Kert, som tålmodigt stod ut med mina många påhitt och krav under processens gång. Ett lika stort tack går även till Stones montörer, som utförde arbetet med en fingertoppskänsla och precision som är helt outstanding. I mitt yrke har jag inspekterat hundratals husrenoveringar, men jag har aldrig sett någon lägga silikon så perfekt som dessa två killar gjorde. Det var rent av imponerande – en robot hade inte kunnat göra det bättre.
Med god samvete kan jag varmt rekommendera Stones och hela deras team. Ni visade verklig yrkesstolthet och kundfokus.
Tack än en gång för att ni tog er an min beställning när så många andra företag tackade nej till mina krav.
Varma hälsningar
Peter Kvist

Resposta da stoneks.se
Snabb och tydlig hjälp, smidig leverans och allt enligt ritning. Kan bara rekommendera!

Resposta da stoneks.se
Stort tack till Stoneks. Professionella killar som vet vad dem håller på med. Bra kommunikation från början till slut.

Resposta da stoneks.se
Jag vill börja med att säga TACK till de som arbetar på Stoneks AB. De vi haft kontakt med har varit så trevliga och proffessionella!
Vi köpte en stenskiva från Silestone, Lime Delight och det som levererandes till oss idag var helt fantastiskt! Allt så fint och perfekt! Jag var så orolig innan eftersom det handlar om så mkt pengar, men jag kan verkligen rekommendera Stoneks AB på alla sätt och vis. Dialogen har varit felfri, bemötandet perfekt, bra information om både val av sten och tillhörande diskho och blandare. Otroligt tillmötesgående och svara på ALLA frågor! Vi är så nöjda med valet av Stoneks AB för leverans av bänkskiva, diskho och blandare. Installationen av bänkskivan mm gick perfekt och grabbarna va både glada och trevliga och duktiga!
Ibland uppstår komplikationer och så är det, men allt löser sig i slutändan!
TACK för allt!

Resposta da stoneks.se
Jag är väldigt nöjd med Stonek! Det var enkelt och smidigt att komma i kontakt med Kert via både mejl, telefon och sms, och kommunikationen fungerade mycket bra genom hela processen. Vi gick noggrant igenom offerten tillsammans för att säkerställa att allt var tydligt och att inga frågetecken kvarstod.
Jag beställde lackering av köksluckor samt en ny bänkskiva, och resultatet överträffade verkligen mina förväntningar. De hjälpte även till att anpassa och flytta befintliga underskåp så att de passade mina nya vitvaror. Dessutom samordnade de både elektriker och rörmokare för de arbeten som behövde utföras. Det var en stor trygghet att Stonek tog ansvar för helheten, så att jag slapp hantera flera olika offerter och entreprenörer själv.
Jag är supernöjd med mitt fina nya kök, och Oleg gjorde ett fantastiskt jobb! Jag kan varmt rekommendera Stonek.

Resposta da stoneks.se
Enkelt att få kontakt med dem. Fantastisk service. Snabb leverans. Kan rekommenderas.

Resposta da stoneks.se
Jag beställde bänkskivor där jag från start var tydlig med att de skulle vara identiska med en befintlig referens (”Gryningestigen 13”). Jag har inte besökt deras showroom och har inte sett deras sortiment i verkligheten – beställningen byggde därför på referens och dialog med deras säljare.
Vid leverans/installation visade det sig att sten/färg inte stämde med det som avtalats. Detta skapade stora problem i projektet och ledde till onödiga kostnader (bl.a. extra tid, ombokningar och demontering/återmontering).
Det som gör att jag ger 1 stjärna är inte bara felet, utan hur företaget hanterade det:
extremt aggressiv kommunikation
ultimatum och press om omedelbar betalning
hot om tingsrätt/krav istället för saklig lösning eller ansvarstagande
Jag rekommenderar inte Stoneks AB om du vill ha en trygg leverantör som tar ansvar när något blir fel.

Resposta da stoneks.se
Vi är så nöjda med vår nya bänkskiva! Ardi som hjälpte oss från val av sten till leverans svarade alltid snabbt på alla våra frågor och höll varje ord som sagts sen start. Supersnabb leverans från att mätning skett och kan varmt rekommendera ⭐️

Resposta da stoneks.se
Vi beställde stenskiva, ny diskho och att allt VVS skulle kopplas ihop. Ett komplett kök utöver skåpsluckor som vi redan hade nya. Allt installerades enligt plan och vi är fantastiskt nöjda! Snabba leveranser och de fixade allt vi önskade. Mycket vacker stenskiva. Och till ett bra pris. Jag och min familj rekommenderar varmt Stoneks!
//Åsa

Resposta da stoneks.se
Vi vill absolut varna andra kunder för det här oseriösa företaget!
Det var näst omöjligt att kommunicera med de två arbetarna som skulle utföra jobbet. De kunde inte prata varken svenska eller engelska. Med teckenspråk kommer man inte långt. När gamla bänkskivan av trä skulle demonteras tog de i så hårt att ugn och tillhörande skåp blev skevt. Vi fick övertala dem om att den måste sågas bort i bitar. De gjorde ingen antydan att suga rent eftervarande sågspån utan tänkte bara sätta tillbaka spishällen. Vi fick själva dammsuga rent först medan de stod och tittade på. Sen stack de utan sätta tillbaka hällen. Dessutom ville de inte forsla bort den gamla skivan, vilket ingick i offerten. Då ringde vi Tarvo som fick beordra dem att ta med sig skivan. Kranen skulle vi återanvända men de vägrade att ta loss den, blev arga och tog med allt till sin transportbil. Då ringde vi till Tarvo igen, som sa att vi själva skulle hämta/ta loss kranen från skivan utanför bilen på gatan. Vi klarade inte detta och fick meddela Tarvo igen! Till sist demonterade arbetarna kranen. Kartongen som nya diskhon kom i förväntade vi oss också att de skulle föra bort. I stället knuffade en av arbetarna kartongen mot mig och stack sin väg. Det väckte ingen reaktion från Tarvo, när vi informerade om att hans arbetare beter sig på det viset.
Vi informerade också Tarvo att de inte slutfört förväntat arbete gällande silikon tätning mot vägg och skåp. Han ville då ha video bilder av glappet mot väggen och lovade att återkomma nästa dag. När han inte gjorde det försökte vi nå honom. Då säger han att silikonarbetet inte ingått i offerten, fastän det stod klart i den, 783 kr. I stället skulle vi betala ytterligare 1500 kronor, för ett arbete som vi nu behövt göra själva inklusive betalat för materialet.
Vi varnar för att anlita det här företaget!

Resposta da stoneks.se
Snabb och smidig process och var väldigt enkla att ha göra med.Tydlig och enkel kommunikation innan och under installation. Prisvärda med en bra kvalité.

Resposta da stoneks.se
Super smidig process och var väldigt enkla att ha göra med. Bra bemötande och service innan och under installation.

Resposta da stoneks.se
Enkelt att kommunicera via mail, svarade snabbt på alla mina frågor. Proffsiga vid uppmätning och leverans som var helt i linje med mina förväntningar. Prismässigt bättre än Epoq där vi också fick offert på exakt samma sten

Resposta da stoneks.se
Jag rekommenderar att man tar avstånd från Stoneks AB, där Tarvo Terras lurar folk med olika offerter. Han skickade först en total offert som vi bekräftade, och vi betalade förskottet. Efter några veckor skickade han sedan en helt annan offert på 57 798 kr med en smalare bänkskiva och ville att vi skulle bekräfta den. Efter cirka två månader bestämde vi oss för att begära tillbaka våra pengar, men han svarade varken på telefon eller på våra mejl. Vi har nu skickat en faktura om återbetalning av skulden, och om han inte betalar kommer nästa steg att bli tingsrätten mot detta oseriösa företag.

Resposta da stoneks.se
Mycket proffsiga genom hela projektet, duktiga mätare och installatörer.
Priset bra , rekommenderas!

Resposta da stoneks.se
Vi har nyligen genomfört en renovering hemma och hade ett antal hantverkare och leverantörer. Stoneks var den i särklass sämsta och det var en rad problem.
Ca 5 dagar efter vi hade beställt en bänkskiva och diskho ringde de och sade att de skulle komma på ”tisdag” och att vi då måste vara hemma och att föregående diskho måste vara demonterad och borta. När Tisdagen väl kom uteblev de. Det var väldigt svårt att få tag på dem (säljaren). Till slut fick vi tag på VDn som förklarade att den som tidigare hade ringt till fel kund och att vår leverans först var 10 dagar bort. VDn ursäktade och lovade att a) påskynda leveransen och b) ge oss en saftig kompensation. Leveransen kom inte en dag tidigare så det löftet var nog bara ngt VDn hävde ur sig. När leveransen väl kom kom det några personer från Baltikum som inte pratade engelska och skulle installera. De satte inte på något silikon mellan bänkskiva och vägg och heller ingen silikon mellan bänkskiva och diskho. De menade att det inte ingick. Diskhon är ej fastlimmad i bänkskivan utan skruvas fast i bänkskivan på plats. Detta gör de för att de skall kunna transportera fler produkter från Baltikum samtidigt. När de var klara och åkte därifrån hade de inte satt tillbaka lådor under diskhon. När jag gjorde det visade det sig att de hade satt skruvar och vinkeljärn som gjorde att lådan inte gick att stänga. Lite lätt irriterad ringer jag VDn igen och undrar vad det är frågan om. Han säger först att det nog måste vara så för hållbarheten eftersom diskhon inte är limmad. Sedan efter några timmar kommer balterna tillbaka och tar bort skruvarna och vinkeljärnen och säger att de inte behövs. När jag tog dit en annan hantverkare för att fixa den uteblivna silikonen säger han att han aldrig varit med om att någon levererat bänkskivor utan att sätta på silikon. När allt är klart till slut efter närmare 10 dagar utan köksvatten och diskande inne i handfatet på toaletten ringer jag VDn och frågar om den utlovade kompensationen säger han att han givit oss rabatt på diskhon. Jag säger att det inte är proportionellt för allt det besvär de orsakat. Han skriver sedan ett mail och säger att de kommer skicka oss på Kronofogden och att vi egentligen själva borde ha förstått att när de ringde första gången och annonserade leveransen på ”tisdag” så var det fel. Helt otroligt. Som sagt den sämsta leverantören under hela renoveringen och mitt råd är att på alla sätt undvika att beställa från Stoneks.

Resposta da stoneks.se
Väldigt nöjd med mitt köp en marmorskiva till min nya köksö. Jättebra kommunikation och leverans. Rekommenderas varmt.

Resposta da stoneks.se
Jättebra service och supernöjd med stenarna. Tyvärr strulade leveransen och transportbolaget körde först inte ut stenarna på 2 veckor och sen var dom trasiga. Men inga problem från stoneks sida som var otroligt hjälpsamma med allting och löste det utan problem för oss. Rekommenderar att köpa av dom.

Resposta da stoneks.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.