stoneks.se Opiniões 37

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Se upp med detta företag. Jag vill varna er att det de lovar stämmer inte med verkligheten. Belopp på min första offert som vi tyckte vad bra blev 18 000 dyrare efter att man beställde bänkskivan. Fi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är verkligen nöjd med bänkskivan från Stoneks och kan starkt rekommendera dem! Kvaliteten är fantastisk, och utförandet är både stilrent och noggrant gjort. Passformen är exakt, och materialet ger... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

När det finns en del leverantörer på marknaden och man försöker selektera ut en bra och trygg lev så kan vi verkligen säga att vi är väldigt nöjda med vårt val. Helhetsupplevelsen har varit guld!... Ver mais

Informações sobre a empresa

37 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag vill rikta ett stort och varmt tack…

Jag vill rikta ett stort och varmt tack till Stones för ett fantastiskt samarbete.
Hos de flesta företag betraktas jag som en krävande och noggrann kund, men hos Stones har det aldrig varit ett problem. Ni har tagit emot alla mina önskemål, frågor och synpunkter med stort tålamod och hög professionalism – utan att någonsin blinka.
Allt från offert till slutleverans fungerade smidigt och proffsig.
Ett extra stort tack vill jag rikta till Kert, som tålmodigt stod ut med mina många påhitt och krav under processens gång. Ett lika stort tack går även till Stones montörer, som utförde arbetet med en fingertoppskänsla och precision som är helt outstanding. I mitt yrke har jag inspekterat hundratals husrenoveringar, men jag har aldrig sett någon lägga silikon så perfekt som dessa två killar gjorde. Det var rent av imponerande – en robot hade inte kunnat göra det bättre.
Med god samvete kan jag varmt rekommendera Stones och hela deras team. Ni visade verklig yrkesstolthet och kundfokus.
Tack än en gång för att ni tog er an min beställning när så många andra företag tackade nej till mina krav.
Varma hälsningar
Peter Kvist

15 de abril de 2026

Hej Peter,
Tack så mycket för dina fantastiskt fina ord – det här värmer hela teamet! 🙏😊
Det har varit ett nöje att arbeta med dig och vi är glada att vi kunde uppfylla dina förväntningar. Det är just kunder som dig som gör att vi alltid strävar efter att bli bättre. Vi tar stort ansvar för varje projekt och det är otroligt roligt att höra att det märks!
På Stoneks AB är vi stolta över vårt arbete och vi ser alltid till att leverera med precision och hjärta – oavsett hur höga kraven är. 😊
Tack än en gång Peter – du är alltid välkommen tillbaka!
Kert & hela teamet

Snabb och tydlig hjälp

Snabb och tydlig hjälp, smidig leverans och allt enligt ritning. Kan bara rekommendera!

13 de abril de 2026

Hej Ludwig,
Tack så mycket för ditt fina omdöme – det värmer verkligen! 😊 Vi är glada att allt gick smidigt och att resultatet blev precis som på ritningen. Det betyder mycket för oss att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse och vi ser fram emot att välkomna dig igen om det behövs!

Stort tack till Stoneks

Stort tack till Stoneks. Professionella killar som vet vad dem håller på med. Bra kommunikation från början till slut.

20 de março de 2026

Hej Naci,

Stort tack för din fina feedback och för att du tog dig tid att skriva om din upplevelse hos oss.

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både vårt arbete och kommunikationen genom hela processen. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att du kommer att vara mycket nöjd med resultatet under lång tid framöver.

Varmt tack igen!
Med vänlig hälsning

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag vill börja med att säga TACK till…

Jag vill börja med att säga TACK till de som arbetar på Stoneks AB. De vi haft kontakt med har varit så trevliga och proffessionella!
Vi köpte en stenskiva från Silestone, Lime Delight och det som levererandes till oss idag var helt fantastiskt! Allt så fint och perfekt! Jag var så orolig innan eftersom det handlar om så mkt pengar, men jag kan verkligen rekommendera Stoneks AB på alla sätt och vis. Dialogen har varit felfri, bemötandet perfekt, bra information om både val av sten och tillhörande diskho och blandare. Otroligt tillmötesgående och svara på ALLA frågor! Vi är så nöjda med valet av Stoneks AB för leverans av bänkskiva, diskho och blandare. Installationen av bänkskivan mm gick perfekt och grabbarna va både glada och trevliga och duktiga!
Ibland uppstår komplikationer och så är det, men allt löser sig i slutändan!
TACK för allt!

18 de março de 2026

Hej Tobias,

Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tid att lämna så här fantastisk feedback.

Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du är nöjd med både bemötandet, dialogen, valet av sten samt installationen. Vi vet att det är ett stort beslut och en viktig investering, så det känns extra roligt att höra att du kände dig trygg genom hela processen och att slutresultatet levde upp till dina förväntningar.

Tack också för att du lyfter fram våra montörer och teamet omkring projektet – vi ska självklart föra vidare dina fina ord till alla inblandade.

Vi är väldigt glada över att ni valde Stoneks AB och önskar er många fina stunder i ert nya kök.

Stort tack igen för förtroendet!

Med vänlig hälsning

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med Stonek

Jag är väldigt nöjd med Stonek! Det var enkelt och smidigt att komma i kontakt med Kert via både mejl, telefon och sms, och kommunikationen fungerade mycket bra genom hela processen. Vi gick noggrant igenom offerten tillsammans för att säkerställa att allt var tydligt och att inga frågetecken kvarstod.

Jag beställde lackering av köksluckor samt en ny bänkskiva, och resultatet överträffade verkligen mina förväntningar. De hjälpte även till att anpassa och flytta befintliga underskåp så att de passade mina nya vitvaror. Dessutom samordnade de både elektriker och rörmokare för de arbeten som behövde utföras. Det var en stor trygghet att Stonek tog ansvar för helheten, så att jag slapp hantera flera olika offerter och entreprenörer själv.

Jag är supernöjd med mitt fina nya kök, och Oleg gjorde ett fantastiskt jobb! Jag kan varmt rekommendera Stonek.

23 de fevereiro de 2026

Hej Victoria,

Stort tack för de fina orden och för att du tog dig tid att dela din upplevelse! Det gläder oss enormt att höra att du är supernöjd med resultatet av köksluckorna och bänkskivan.

Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig som möjligt för våra kunder, så det är roligt att höra att kommunikationen med Kert och samordningen med elektriker och rörmokare fungerade bra. Vi ska hälsa Oleg så gott – han kommer bli mycket glad över att höra att hans arbete uppskattas!

Tack för förtroendet och vi önskar dig mycket glädje i ditt nya kök!

Varma hälsningar,
Stonek-teamet

Classificada 5 em 5 estrelas

Exakt och proffsigt genomfört!

3 de fevereiro de 2026

Resposta da stoneks.se

Stort tack, Johannes, för ditt fina omdöme!
Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde arbetet som exakt och professionellt utfört.

Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka!
Stoneks-teamet

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt att få kontakt med dem

Enkelt att få kontakt med dem. Fantastisk service. Snabb leverans. Kan rekommenderas.

11 de fevereiro de 2026

Resposta da stoneks.se

Tack så mycket, Ernst, för din fina recension! Vad roligt att höra att kontakten var smidig och att du är nöjd med servicen och den snabba leveransen. Varmt välkommen åter! Mvh Stoneks team

Utpressningsmetoder från VD

Jag beställde bänkskivor där jag från start var tydlig med att de skulle vara identiska med en befintlig referens (”Gryningestigen 13”). Jag har inte besökt deras showroom och har inte sett deras sortiment i verkligheten – beställningen byggde därför på referens och dialog med deras säljare.

Vid leverans/installation visade det sig att sten/färg inte stämde med det som avtalats. Detta skapade stora problem i projektet och ledde till onödiga kostnader (bl.a. extra tid, ombokningar och demontering/återmontering).

Det som gör att jag ger 1 stjärna är inte bara felet, utan hur företaget hanterade det:

extremt aggressiv kommunikation

ultimatum och press om omedelbar betalning

hot om tingsrätt/krav istället för saklig lösning eller ansvarstagande

Jag rekommenderar inte Stoneks AB om du vill ha en trygg leverantör som tar ansvar när något blir fel.

20 de dezembro de 2025

Resposta da stoneks.se

Hej Daliz, Tack för din feedback. Vi har en helt annan uppfattning om händelseförloppet och vill gärna nyansera bilden för andra läsare.

Vi har levererat bänkskivor exakt i enlighet med den skriftliga orderbekräftelse och det stenval som godkänts av dig som kund före produktion. Det är enligt våra avtalsvillkor kundens ansvar att kontrollera att stennamn och specifikationer stämmer innan tillverkningen påbörjas. De referensbilder du nämner skickades till oss först efter att produktionen redan var klar.

Vi tillbakavisar bestämt anklagelser om 'utpressning'. Att kräva betalning för en produkt som levererats enligt ett skriftligt avtal är en naturlig del av affärsverksamheten. Vi beklagar att vi inte har kunnat nå en lösning, men vi kan inte ta ekonomiskt ansvar för fel som ligger utanför vårt kontrollområde och avtal.

Då vi inte längre ser en vilja till saklig dialog har ärendet hanterats enligt våra standardrutiner för obetalda fakturor. Vi önskar dig lycka till framöver.

Med vänlig hälsning, Kert Loide, Stoneks AB

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi är så nöjda med vår nya bänkskiva

Vi är så nöjda med vår nya bänkskiva! Ardi som hjälpte oss från val av sten till leverans svarade alltid snabbt på alla våra frågor och höll varje ord som sagts sen start. Supersnabb leverans från att mätning skett och kan varmt rekommendera ⭐️

19 de dezembro de 2025

Resposta da stoneks.se

Hej Erika Stort tack för de fina orden och rekommendationen!

Vad roligt att höra att ni är så nöjda med er nya bänkskiva och med Ardis arbete. Vi strävar alltid efter snabb service och att hålla vad vi lovar, så det värmer verkligen att höra att det uppskattades. Jag ska se till att framföra berömmet till Ardi.

Hoppas ni får stor glädje av köket framöver!

Beställde stenskiva och diskho

Vi beställde stenskiva, ny diskho och att allt VVS skulle kopplas ihop. Ett komplett kök utöver skåpsluckor som vi redan hade nya. Allt installerades enligt plan och vi är fantastiskt nöjda! Snabba leveranser och de fixade allt vi önskade. Mycket vacker stenskiva. Och till ett bra pris. Jag och min familj rekommenderar varmt Stoneks!

//Åsa

17 de dezembro de 2025

Resposta da stoneks.se

Hej Åsa och stort tack för den varma rekommendationen!

Vad roligt att ni är så nöjda med slutresultatet och att vi kunde hjälpa er med helheten – från stenskiva och diskho till VVS-installation. Vi vet hur skönt det är när allt flyter på enligt plan, så det gläder oss verkligen att vi kunde ordna allt precis som ni önskade till ett bra pris.

Hoppas ni och familjen får många härliga stunder i det nya köket!

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi vill absolut varna andra kunder för…

Vi vill absolut varna andra kunder för det här oseriösa företaget!
Det var näst omöjligt att kommunicera med de två arbetarna som skulle utföra jobbet. De kunde inte prata varken svenska eller engelska. Med teckenspråk kommer man inte långt. När gamla bänkskivan av trä skulle demonteras tog de i så hårt att ugn och tillhörande skåp blev skevt. Vi fick övertala dem om att den måste sågas bort i bitar. De gjorde ingen antydan att suga rent eftervarande sågspån utan tänkte bara sätta tillbaka spishällen. Vi fick själva dammsuga rent först medan de stod och tittade på. Sen stack de utan sätta tillbaka hällen. Dessutom ville de inte forsla bort den gamla skivan, vilket ingick i offerten. Då ringde vi Tarvo som fick beordra dem att ta med sig skivan. Kranen skulle vi återanvända men de vägrade att ta loss den, blev arga och tog med allt till sin transportbil. Då ringde vi till Tarvo igen, som sa att vi själva skulle hämta/ta loss kranen från skivan utanför bilen på gatan. Vi klarade inte detta och fick meddela Tarvo igen! Till sist demonterade arbetarna kranen. Kartongen som nya diskhon kom i förväntade vi oss också att de skulle föra bort. I stället knuffade en av arbetarna kartongen mot mig och stack sin väg. Det väckte ingen reaktion från Tarvo, när vi informerade om att hans arbetare beter sig på det viset.
Vi informerade också Tarvo att de inte slutfört förväntat arbete gällande silikon tätning mot vägg och skåp. Han ville då ha video bilder av glappet mot väggen och lovade att återkomma nästa dag. När han inte gjorde det försökte vi nå honom. Då säger han att silikonarbetet inte ingått i offerten, fastän det stod klart i den, 783 kr. I stället skulle vi betala ytterligare 1500 kronor, för ett arbete som vi nu behövt göra själva inklusive betalat för materialet.
Vi varnar för att anlita det här företaget!

2 de dezembro de 2025

Hej Yimane,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det är självklart mycket viktigt för oss att ta all feedback på största allvar.

Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar. Vi kommer att ta kontakt med dig direkt för att bättre förstå vad som har hänt och se om vi kan reda ut situationen på ett bra sätt.

Vi vill också vara tydliga med att all feedback här är offentlig, vilket vi ser som viktigt för transparens och förtroende. Vårt mål är alltid att lära oss, förbättra oss och säkerställa att våra kunder känner sig trygga och nöjda.

Vi hör av oss till dig inom kort.

Vänliga hälsningar
Stoneks AB / Kert

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb och smidig process och var…

Snabb och smidig process och var väldigt enkla att ha göra med.Tydlig och enkel kommunikation innan och under installation. Prisvärda med en bra kvalité.

9 de novembro de 2025

Hej Niklas,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva om din upplevelse med Stoneks AB.

Vi är oerhört glada att höra att du upplevde processen som "snabb och smidig" och att kommunikationen var "tydlig och enkel". Att erbjuda "bra kvalité" till ett bra pris är precis vad vi strävar efter.

Tack igen för att du valde oss!

Vänliga hälsningar, Teamet på Stoneks AB

Bänkskiva

Super smidig process och var väldigt enkla att ha göra med. Bra bemötande och service innan och under installation.

5 de outubro de 2025

Resposta da stoneks.se

Stort tack för din recension, Tomas!

Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde processen som smidig och att du är nöjd med servicen hela vägen från start till installation. Att göra det enkelt och tryggt för kunden är precis det vi strävar efter.

Hoppas du blir riktigt nöjd med resultatet!

Proffsigt och bra bemötande

Enkelt att kommunicera via mail, svarade snabbt på alla mina frågor. Proffsiga vid uppmätning och leverans som var helt i linje med mina förväntningar. Prismässigt bättre än Epoq där vi också fick offert på exakt samma sten

15 de setembro de 2025

Hej Anna-Lena,

Stort tack för din fina återkoppling! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med hela processen och med vårt team som mätte upp och installerade. Dina ord betyder mycket för oss.

Team Stoneks

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag rekommenderar att man tar avstånd…

Jag rekommenderar att man tar avstånd från Stoneks AB, där Tarvo Terras lurar folk med olika offerter. Han skickade först en total offert som vi bekräftade, och vi betalade förskottet. Efter några veckor skickade han sedan en helt annan offert på 57 798 kr med en smalare bänkskiva och ville att vi skulle bekräfta den. Efter cirka två månader bestämde vi oss för att begära tillbaka våra pengar, men han svarade varken på telefon eller på våra mejl. Vi har nu skickat en faktura om återbetalning av skulden, och om han inte betalar kommer nästa steg att bli tingsrätten mot detta oseriösa företag.

24 de setembro de 2025

Hej Axel,

Stort tack för din återkoppling – vi tar alltid sådant på största allvar. Du anklagar vårt team för bedrägeri, men ingen har någonsin tidigare anklagat Tarvo Terras för detta. Varje månad arbetar han med cirka 50 kunder, och ingen har lämnat en sådan kommentar.

Jag har gått igenom ditt projekt och vi kan inte hålla med dig. För det första skiljer sig den offert vi först skickade till dig helt från den som vi skickade efter mätningen, baserad på ritningen. Vi gör alltid den slutliga offerten utifrån ritningen efter mätning, när alla detaljer är kända och måtten fastställda. Detta framgår både i vårt avtal och i offerten.

Det verkar som att du inte läste igenom offerten ordentligt innan du bekräftade den. Den första offerten gällde en standardkant, men efter mätningen blev det en limmad kant, vilket också påverkade priset. Det är inte möjligt för oss att ge dig samma pris för en dyrare bearbetning som för en enklare variant. Ditt tydliga önskemål i början var dessutom att få en billigare lösning. Vi förklarade detta för dig flera gånger, men du valde ändå först en keramisk sten utan limmad kant. Nu kräver du att vi ska leverera samma lösning till det ursprungliga priset, vilket inte är logiskt.

Istället för att anklaga och hota oss hade vi kunnat ta fram en offert och ritning enligt ditt ursprungliga önskemål – men då hade du också behövt meddela det. Dessutom har vi redan utfört mättjänsten åt dig, och nu vill du inte betala för den, vilket inte är rättvist.

Alla problem går att lösa och för varje situation finns det en lösning, men vi kan inte göra något om du inte är villig att samarbeta. Vi tycker det är mycket tråkigt att du anklagar oss för bedrägeri och hotar med rättsliga åtgärder. Vi har gjort vårt bästa för att ditt projekt ska bli färdigt.

Vi ber om ursäkt för de obehag som uppstått och hoppas att vi kan lösa situationen.

PS! Läs alltid igenom offerten noggrant, och kontakta oss gärna om du har frågor.

Team Stoneks

Proffsiga på sin sak

Mycket proffsiga genom hela projektet, duktiga mätare och installatörer.
Priset bra , rekommenderas!

20 de setembro de 2025

Hej Christer,

Stort tack för din fina feedback och för de vänliga orden! 🙏
Vi på Stoneks-teamet uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Att höra att du är nöjd med hela processen – från våra mätare och installatörer till att allt gick snabbt och smidigt – betyder mycket för oss.

Tack igen för ditt förtroende och för rekommendationen! 🌟

Stoneks-teamet

10/10

Snabbt, professionellt och grymt resultat!

17 de setembro de 2025

Stort tack Robert för din fina feedback! 🙏

Vi på Stoneks-teamet uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter.
Att höra ord som ”Snabbt, professionellt och grymt resultat!” gör oss både stolta och motiverade att fortsätta leverera högsta kvalitet till alla våra kunder.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig – och många fler – med framtida projekt!

/ Ditt Stoneks-team

Sämsta Leverantören när vi renoverade

Vi har nyligen genomfört en renovering hemma och hade ett antal hantverkare och leverantörer. Stoneks var den i särklass sämsta och det var en rad problem.
Ca 5 dagar efter vi hade beställt en bänkskiva och diskho ringde de och sade att de skulle komma på ”tisdag” och att vi då måste vara hemma och att föregående diskho måste vara demonterad och borta. När Tisdagen väl kom uteblev de. Det var väldigt svårt att få tag på dem (säljaren). Till slut fick vi tag på VDn som förklarade att den som tidigare hade ringt till fel kund och att vår leverans först var 10 dagar bort. VDn ursäktade och lovade att a) påskynda leveransen och b) ge oss en saftig kompensation. Leveransen kom inte en dag tidigare så det löftet var nog bara ngt VDn hävde ur sig. När leveransen väl kom kom det några personer från Baltikum som inte pratade engelska och skulle installera. De satte inte på något silikon mellan bänkskiva och vägg och heller ingen silikon mellan bänkskiva och diskho. De menade att det inte ingick. Diskhon är ej fastlimmad i bänkskivan utan skruvas fast i bänkskivan på plats. Detta gör de för att de skall kunna transportera fler produkter från Baltikum samtidigt. När de var klara och åkte därifrån hade de inte satt tillbaka lådor under diskhon. När jag gjorde det visade det sig att de hade satt skruvar och vinkeljärn som gjorde att lådan inte gick att stänga. Lite lätt irriterad ringer jag VDn igen och undrar vad det är frågan om. Han säger först att det nog måste vara så för hållbarheten eftersom diskhon inte är limmad. Sedan efter några timmar kommer balterna tillbaka och tar bort skruvarna och vinkeljärnen och säger att de inte behövs. När jag tog dit en annan hantverkare för att fixa den uteblivna silikonen säger han att han aldrig varit med om att någon levererat bänkskivor utan att sätta på silikon. När allt är klart till slut efter närmare 10 dagar utan köksvatten och diskande inne i handfatet på toaletten ringer jag VDn och frågar om den utlovade kompensationen säger han att han givit oss rabatt på diskhon. Jag säger att det inte är proportionellt för allt det besvär de orsakat. Han skriver sedan ett mail och säger att de kommer skicka oss på Kronofogden och att vi egentligen själva borde ha förstått att när de ringde första gången och annonserade leveransen på ”tisdag” så var det fel. Helt otroligt. Som sagt den sämsta leverantören under hela renoveringen och mitt råd är att på alla sätt undvika att beställa från Stoneks.

12 de junho de 2025

Hej Jacob Magnus,

Stort tack för din återkoppling. Tyvärr har vi den senaste tiden fått in en del illvilliga kommentarer och vi tar varje feedback på största allvar. Om vi på något sätt har gjort fel mot dig vill vi självklart be om ursäkt.

Vi kan dock inte hitta ditt namn bland våra kunder. Om du kan ange ditt projektnummer eller annan referens kan vi gå igenom ärendet och återkomma med ett korrekt svar. Just nu framstår din kommentar tyvärr som illvillig.

Kert Loide
VD

Väldigt nöjd kund

Väldigt nöjd med mitt köp en marmorskiva till min nya köksö. Jättebra kommunikation och leverans. Rekommenderas varmt.

16 de agosto de 2025

Hej Barbara,

Stort tack för din fina feedback! 🤍
Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både marmorskivan, kommunikationen och leveransen.

Stoneks Teamet

Jättebra service och supernöjd

Jättebra service och supernöjd med stenarna. Tyvärr strulade leveransen och transportbolaget körde först inte ut stenarna på 2 veckor och sen var dom trasiga. Men inga problem från stoneks sida som var otroligt hjälpsamma med allting och löste det utan problem för oss. Rekommenderar att köpa av dom.

1 de agosto de 2025

Hej Henrik,

Stort tack för din fina feedback! 😊
Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både servicen och stenarna.
Beklagar verkligen problemen som uppstod med leveransen, men det känns bra att vi kunde lösa det på ett smidigt sätt för er.

Tack för att du rekommenderar oss – det betyder mycket!

Önskar dig en fortsatt fin dag.

Stoneks Team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.