Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Goederen besteld voor 21u00, waar beloofd wordt dat goederen de dag nadien aankomen, heeft het in realiteit 4 dagen geduurd. Als ik de goederen wil terugsturen wegens niet meer kunnen gebruiken moet... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte communicatie, spullen die na 4 werkdagen nog niet opgestuurd waren ondanks 1-2 werkdagen levertijd. Het is druk in het magazijn is het antwoord. Ze kunnen niets garanderen. Klantenservice zegt... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas... ze adverteren met snelle verzending maar daar is weinig van waar van alle bestelde artikelen was alles op voorraad en reeds een week later is er nog steeds niet verzonden

Classificada 5 em 5 estrelas

Na alle reviews over de slechte levering toch besloten te bestrllen. Ik had geen haast. Product binnen 2 dagen binnen en precies zoals beschreven. Heldere communicatie over levering en betaling vr... Ver mais

2,2

Mau

TrustScore: 2 em 5

138 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

2,2

Todas as opiniões

55 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Geen pakket, wel leugens

Op Agrishop.nl afrasteringsgaas gezien. Handig voor onze pup die op onderzoek gaat bij de buren.
Volgens de website is alles op voorraad. Bestellen en dan is het er over 2 dagen. Jammer!
Na 3 dagen gebeld, vriendelijke dame gesproken. Ja hoor alles is op voorraad en door de drukte wordt het morgen verstuurd. Jammer!
Nog geen track en trace en geen pakketje dus nog maar eens gebeld. Weer dezelfde vriendelijke dame: ja hoor alles op voorraad en ik zie uw pakket klaarstaan voor verzending, meer kan ik er niet van maken. Afwachten maar weer dus. Na meer dan 1 week Helaas! Nog geen pakket dus een vriendelijke mail gestuurd. Inmiddels bijna 1,5 week verder geen reactie en geen pakket. In deze tijd van webshops en pakketbezorging, deze prestatie neerzetten is nieuw voor mij en verdient een prijs. Een prijs van droevig slechte bedrijfsvoering. U bent in ieder geval gewaarschuwd.

2 de setembro de 2024

Prima

Prima, snelle levering binnen 2 werkdagen, product zoals verwacht.

22 de agosto de 2024

Een aanrader !

Ondanks de vele negatieve ervaringen kan ik hierop enkel maar een positieve review schrijven ! Ik leesde vele reacties over levertermijnen maar mijn pakje "zadelkast" was zoals omschreven op de website binnen 1 werkdag verstuurd en 1 dag later geleverd.

Goede prijs kwaliteit, ik ben content ! Zeker een aanrader !

Enkel 1 kleine tip : de montagehandleiding mag wel wat duidelijker, is wel even moeilijk om te ontcijferen.

Voor de rest PRIMA ! Dankjewel ! 🤩

11 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Wacht al meer dan 4 maanden dat ze het…

Wacht al meer dan 4 maanden dat ze het bedrag van de bestelling, terug storten,
Beste Harrie,

De boekhouding laat weten dat de terugbetaling vanaf vandaag in verwerking is.

Het is momenteel wat drukker bij de boekhouding, dus de definitieve terugbetaling kan in enkele gevallen wat langer duren.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging van de verwerking hiervan.

Met vriendelijke groeten
Eline Bekker

11 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Nog steeds aan het wachten op mijn pakket

Nog steeds aan het wachten op mijn pakket. Besteld op 3 juni met levertermijn 2 dagen. Na een week gemaild en dan een Track and trace van Postnl gekregen. Alleen geeft deze aan dat zij het nog niet ontvangen hebben.
Als het nu nog aankomt in goede staat zal ik content zijn maar is echt de laatste keer dat ik hier iets bestel. Waardeloos gewoon.

12 de junho de 2024

Nietjes

7-6-2024; uitgeleverd VOSS.garden "Grota" hoogwaardig vogelhuis.
Hoogwaardig is geen goede omschrijving, bodem en dak door middel van nietjes aan elkaar geprutst.
Uit de doos; nietjes van de bodem waren losgeschoten, deze vervangen door spijkerverbindingen, bovenkant dak kwam los, herstelt met vochtbestendige constructielijm. In originele toestand niet iets wat buiten een lang leven beschoren is.

7 de junho de 2024

Drink flesje besteld

Drink flesje besteld, anderhalve week gewacht, uiteindelijk een mail geschreven, gelijk kregen we een track en trace nummer maar post nl had ba vier dagen een pakketje ontvangen, je moet erg geduld hebben, en niet hopen dat je snel je bestelling thuis geleverd krijg. Volgende keer zal ik goed na gaan of ik nog eens bij hun ga bestellen

28 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Product voldoet niet aan omschrijving

Ik wilde een duurzaam stroomapparaat. Ten eerste werd hij veel te laat geleverd. Maar toen bleek ook nog eens dat het product niet oplaadbaar is. Dat stond niet bij het product beschreven. Bij retour sturen kwamen de verzendkosten voor mijn rekening. Volgende keer sla ik deze webshop wel over.

17 de maio de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Levertijd klopt niet en niet bereikbaar per telefoon

Ik heb na vernieling van mijn paardenafrastering op Zondag 31/3 besteld.
Bij de artikelen staat 1-2 werkdagen bezorgtijd.
Het was Pasen, dus reken ik vanaf dinsdag.
Afgelopen Donderdag kreeg ik van Agrishop bericht dat de bestelling was verzonden.
De Track-and-Trace van PostNL geeft sinds die tijd aan dat de bestelling nog niet door hen ontvangen is.
Nu heb ik vanochtend ruim 40 keer gebeld, maar hun telefoon blijft in gesprek.
De paarden hebben nu een provisorische afrastering, dus ik zit echt om de producten te springen.
Update: ik heb een e-mail gestuurd met dezelfde strekking als deze review. Ik kreeg een excuus antwoord en de volgende dag is mijn pakket geleverd. Ik heb hen ook nog gevraagd waarom ze de levertijd op de site niet aanpassen naar een eerlijke en realistische waarde, bijvoorbeeld 5-10 werkdagen. Maar op die vraag heb ik geen antwoord gekregen. Op de website staat ook nog steeds 1-2 werkdagen levertijd, maar dat klopt nu dus niet.

8 de abril de 2024

vriendelijke klantenservice maar…

vriendelijke klantenservice maar leveren zoals op de site aangegeven vergeet het maar je kan rustig wachten meer dan een week en ze verschuilen zich altijd achter dat het druk is produkt gewoon op voorraad !!
de laatste x dat ik hier bestel wacht nog steeds op mijn bestelling

18 de março de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Had twee ultrasone verjagers…

Had twee ultrasone verjagers gekocht,maar een ervan was na een regenbui al kapot!En inmiddels contact gehad, er stond een 085 nummer deed niks en op netnummer 054 geen reactie totaan net wel, ze gaan een nieuwe toesturen!oude was defect door vocht vermoedelijk!

5 de fevereiro de 2024

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice, de pakketen worden heel slecht verpakt. Je kunt zo in de doos kijken. En daar betaal je idioot hoge verzendkosten voor
En dan ook nog de opschepperij over de korte levertijd, nou vergeet het maar rustig 6 dagen op je pakket wachten

25 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Seizoensproduct besteld welke geleverd…

Seizoensproduct besteld welke geleverd werd op 29-11-21. Die herfst en herfst '22 gebruikt naar tevredenheid. Gisteren weer uit de doos gehaald en product functioneert niet meer. Helaas dus een week na de 2-jaars garantietermijn. Uiteraard zijn regels regels en an sich hebben ze daar gelijk in. Maar indien het bedrijf bestellingen levert zijn ze zelden optijd en loopt dit heel erg uit met slechte communicatie. Ik had ergens dan ook coulance verwacht, meer dan alleen een vergoeding van verzendkosten. Het nodigt niet uit om hier een vaste webshop van te maken. Ik raad klanten aan te kijken naar andere agrarische webshops. Wellicht hier soms een paar euro goedkoper maar uiteindelijk toch langer wachten op levering en duurkoop.

6 de novembro de 2023

É esta a sua empresa?