AIM Direct Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Het eerste contact via AIM direct was via instagram hierna over de mail. Wat een waanzinnig persoonlijk contact. Er word meegedacht met wensen en de service is snel! Dank!

Classificada 5 em 5 estrelas

Als beginnende ondernemer heeft AIM Direct me erg geholpen met de opbouw van mijn klanten base. Momenteel hoef ik nog maar weinig facturen te sturen, maar ben van plan dit snel meer te doen. De applic... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software
  2. Consultoria de informática
  3. Consultor de Marketing
  4. Agência de Marketing Digital

Sobre AIM Direct

AIM Direct is de partner in de digitalisering van je onderneming.

Met de AIM App regel jij je boekhouding en administratie eenvoudig vanuit je broekzak.

Samen met de AIM Card deel jij contactgegevens, socials en leads in een handomdraai.

Benieuwd naar de ideale digitale oplossing voor je onderneming? Kom gerust bij ons in de lucht!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

33 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Zeer tevreden.

Zeer tevreden. Eindelijk geen gezeur meer om alles zelf te regelen. Ik heb nu een veel beter overzicht, dus raad dit zeker aan. (Normaal schrijf ik geen reviews, maar deze keer kon ik het niet laten haha.)

3 de junho de 2023

Van demo naar klant

Ik heb onlangs de gratis demo aangevraagd om de app uit te proberen. Ik was meteen verkocht. Het is prettig in gebruik en levert mij het gewenste resultaat op. Ik ben dik tevreden en blijf de app zeker gebruiken. Bedankt voor deze oplossing!

7 de janeiro de 2023

Resposta da AIM Direct

Hey Stefan! Super gaaf om te horen. Succes met je business!

Fijne app

De app is goed overzichtelijk en heel gemakkelijk te gebruiken. Ook wil ik het team van AIM heel erg bedanken voor de geweldige hulp die ze leveren! Ik kan alleen maar positieve kanten beschrijving, echt waar een geweldige app. Ik ga nooit meer weg!

28 de novembro de 2022

Resposta da AIM Direct

Super gaaf om te horen dat we je zo vooruit hebben kunnen helpen Chris! Veel succes met je interieur business.

Classificada 5 em 5 estrelas

I started using AIM Direct as I am a barber.

I started using AIM Direct as I am a barber! I was incredible, very easy to use, shows all my details and saves me carrying a bunch of cards for my shop with me! Amazing product, highly recommend, couldn’t live without it now!

19 de agosto de 2022

Resposta da AIM Direct

Very cool review Jon! Thanks for trusting AIM Direct and goodluck with making tons of new connections!

10 met een griffel;)

De app is makkelijk en praktisch voor gebruik. Alles werkt naar behoren en als er problemen waren was de service uitstekend! Vriendelijk en behulpzaam, zo zou ik het omschrijven! Bedankt daarvoor!

14 de julho de 2022

Resposta da AIM Direct

Ha Joep! Dank voor je fijne woorden. We hopen je snel weer te zien!

Top service

Dank!

15 de março de 2022

Resposta da AIM Direct

Hi Bas! Wat tof om te horen dat het contact zo goed bevalt. Wij kijken met plezier uit naar het leveren van jullie AIM Card. Alvast veel netwerkplezier gewenst allebei!

Classificada 5 em 5 estrelas

Helemaal blij met mijn nieuwe kaart

Helemaal blij met mijn nieuwe kaart! Fijne communicatie en snelle service!

Top, top, top!

15 de fevereiro de 2022

Resposta da AIM Direct

Erg fijn te horen! Veel netwerkplezier met jouw persoonlijke AIM Card voor Insideout4you :)

Blij met onze website van AIM Direct

Wij zijn super tevreden met de website die AIM Direct voor onze horecazaak heeft gebouwd! Het contact met de jongens van AIM is altijd vriendelijk en professioneel, en de reactiesnelheid is heel hoog. De website is zo goed geworden omdat er veel aandacht is besteed aan wat we echt willen qua uitstraling, functie en doelgroep. Zo hebben we het nog niet eerder meegemaakt!

7 de janeiro de 2022

Resposta da AIM Direct

Super om te horen Rinze! Wij hebben ook met veel plezier aan de website gewerkt en zijn trots op het resultaat. Ook jullie heldere en fijne communicatie heeft hier enorm aan bijgedragen!

Erg handig

De factuur tijdlijn in de AIM App is zeer handig, nu kan ik zien op welke dag deze geopend is en of deze betaald is. Hierdoor hoef ik niet handmatig klanten achterna te bellen. Tevens super handig dat er rechtstreeks in de factuur via Mollie betaald kan worden. Erg handig

6 de janeiro de 2022

Resposta da AIM Direct

Heel tof te horen en fijn dat je klanten niet meer achterna hoeft te bellen Tim! Wij zijn ook enorm blij met de Mollie integratie, maakt het een stuk gemakkelijker;)

Top!!!

Top, altijd last van boekhouden. Maar dit systeem houd het goed op een rij voor mij

16 de dezembro de 2021

Resposta da AIM Direct

Kijk, daar doen we het voor! Boekhouden hoeft niet 'lastig' te zijn ;)

Alleen maar positiviteit

Een heel fijn bedrijf! Voelt zeer verwelkomend en een ontzettend goed programma. Duidelijk en vernieuwend.

8 de novembro de 2021

Resposta da AIM Direct

Wat een leuke review! Op naar nog meer vernieuwing!