Wij zijn super tevreden met de website die AIM Direct voor onze horecazaak heeft gebouwd! Het contact met de jongens van AIM is altijd vriendelijk en professioneel, en de reactiesnelheid is heel hoog.... Ver mais
Het eerste contact via AIM direct was via instagram hierna over de mail. Wat een waanzinnig persoonlijk contact. Er word meegedacht met wensen en de service is snel! Dank!
De app is heel erg handig om te gebruiken, echt een top uitvinding!
Microlab, Kastanjelaan 400, 5616LZ, Eindhoven, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
De communicatie is super en de app is zeer overzichtelijk!

Resposta da AIM Direct
Aim Direct heeft een perfecte service! Na de eerste meeting zijn ze direct aan de slag gegaan met het bouwen van mijn website. Na 3 weken was het helemaal klaar. Super blij mee. chefsatyourtable.nl
Werkt heel toegankelijk, erg fijn in gebruik!

Resposta da AIM Direct
Super Service. Een bedrijf met een deskundig team en snelle oplevering van diensten. Ze denken graag met je mee en doen ook graag extra moeite je verder te helpen.

Resposta da AIM Direct
Fijne app om mee te werken, zeer geschikt voor ondernemers die alles bij de hand willen hebben! Fijn, snel en betrouwbaar!

Resposta da AIM Direct
De app is heel erg handig om te gebruiken, echt een top uitvinding!
Heel gebruiksvriendelijke en overzichtelijke app. Handig voor beginnende ondernemers!

Resposta da AIM Direct
Heel erg handig voor beginnende ondernemers. Het heeft mij erg geholpen met mijn klantenbeheer. De app is heel fijn in gebruik.

Resposta da AIM Direct
Als beginnende ondernemer heeft AIM Direct me erg geholpen met de opbouw van mijn klanten base. Momenteel hoef ik nog maar weinig facturen te sturen, maar ben van plan dit snel meer te doen. De applicatie is erg fijn en gebruiksvriendelijk.