Aka TV Opiniões 35

4,3

Am luat un test gratuit și când l-am întrebat de canale sportive răspunsul a fost ca testul este anulat și eu sunt blocat. Și ca răspuns la răspunsul tau de la cine aveam înainte IPTV tv de la un băi... Ver mais

A empresa respondeu

Programele merg foarte bine si cel mai fericit este sotul meu ca poate vedea meciurile fara intreruperi si dupa parerea mea asta este cel mai important. Sunt de un an de zile la ei si de 2 ori au fost... Ver mais

In sfarsit ceva asa cum trebuie sa fie. Ireprosabil Customer Service. Totul merge asa cum trebuie. Filme, seriale si programe de toate felurile. Este imposibil sa te plictisesti in fata televizorului.... Ver mais

1. Estação de televisão

Escrito pela empresa

Dacă doriți să aveți acces la toate canalele din România, Aka TV este alegerea perfectă pentru dvs.! Aka TV este serviciul de televiziune prin internet care vă oferă peste 500 de canale TV din România, inclusiv cele mai populare posturi de televiziune și canale specializate în sport, filme, știri și multe altele. * Avem cea mai completă listă de canale. * Suntem nr. 1 in servicii de streaming. * Stabilitate server 99.9% * Tehnologie Anti-Freeze * CDN: Europa si America * Aka TV Player gratuit pentru FireStick * Acces la emisiunile tale preferate inregistrate pe ultimile zile * Avem cea mai bogata grila de programe * Punem foarte mare accent pe calitate * Filme si Seriale la calitate 4K si Full HD * Adaugam filme si seriale zilnic * ÎNCEARCĂ-NE !!! Intră acum pe website și cere un test pentru a te convinge de calitatea serviciilor noastre. https://www.akatv.ro

4,3

Excelente

Sem histórico de convites para avaliação

Mi-au dat lacrimile

Și ca răspuns la răspunsul tau de la cine aveam înainte IPTV tv de la un băiat cu numărul de Germania și nu mai vrea bătăi de cap. Pe lingă tine mai sunt destui care oferă 24 h gratis, doar ca pe cel care l-am luat nu sunt mulțumit de grila și filmele sau în principiu ce oferă de banii care-i cerea. Dar dacă tu ai crezut ca ptr meciul Dinamo-FcSB te-am ales te-ai înșelat .Deci în principiu ramin cu HDnet.ro. Uite așa ai pierdut un client și ceva bănuți lunar.

30 de março de 2025
logótipo da Aka TV

Resposta da Aka TV

Sigur nu ești tester? Diseară joacă fcsb-dinamo. Pe website scrie cu galben că in modul test nu sunt incluse canalele sport. Este scris putin mai sus de butonul Test 24h.
Câtă indolență poți avea? Chiar treci prin viața asta ca gâsca prin apă? Nu poți vedea nimic lângă tine? sau pur si simplu nu este interesant

Mare greseala sa dati banii

Am platit abonamentul si apoi accesul la IPTV mi-a fost blocat. Cand am contactat persoana responsabila de relatii cu clientii mi s-a vorbit foarte obraznic fiind acuzat ca "am blocat serverul", ceea ce m-a lasat fara replica intrucat eu nu am facut decat sa folosesc absolut normal aplicatia lor. O lipsa totala de respect si de profesionalism, daca astfel sunt tratati clientii dupa ce li se iau banii, ei fiind incompetenti sa sustina serviciile pentru care au fost platiti. Teapa maxima! Nu recomand!

20 de dezembro de 2024

Good quality.

My experience with Aka TV was fantastic! I was impressed by how easy it was to subscribe and start watching. The image quality is top notch and the sound is clear. I'm also glad that I never had technical problems, which I can't say about other services. It's worth all the money, especially for those who love quality content!

1 de junho de 2024

Aka TV Recomand

Aka TV este unul din cele mai bune platforme de streaming. Am incercat multe de-a lungul timpului si pot sa spun ca ei sunt cei mai buni. Recomand cu incredere.

17 de junho de 2024

RECOMAND

Sunt foarte mulțumit de serviciile lor. Am comandat prin mail și a mers ca uns. Am înțeles ca sistemul este nou implementat.

16 de junho de 2024