Albertineshop Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har tidligere været rigtig glad for servicen, men nu er det ikke til at komme i kontakt med virksomheden længere. Det virker også til, at deres hjemmeside er nede. Jeg har en vare, det skal return... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil til hver en tid anbefale Albertine! Jeg elsker mine kjoler derfra, så behagelige, smukke og i helt fantastiske tekstiler huden kan ånde i! Kundeservicen er i top, man får hurtigt svar hvis... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er super tilfreds med min oplevelse hos Albertineshop. Jeg bestilte en kjole online, og hele processen var nem. Leveringen var også hurtig - jeg modtog min kjole inden for et par dage. Kjol... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte den smukkeste Clara kjole i sort med blonder fra Albertineshop. Kjolen sidder perfekt. Kvaliteten af stoffet er helt i top, og prisen er særdeles overkommelig. Ros til Albertineshop, som lav... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Albertine er et dansk modebrand, med et øget fokus på lækre og naturlige kvaliteter. Vores udvalg består primært af kjoler i de mest behagelige og bløde kvaliteter, løse silhuetter og nøje udvalgte farver.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super super god service

Super super god service. Havde en kjole som var gået op i stoffet, fik straks en ny tilsendt uden de mindste problemer. Meget venlig og imødekommende kundeservice. Mine varmeste anbefalinger.

25 de janeiro de 2024

Anbefaling

Jeg har flere gange bestilt tøj fra Albertine. Hver gang har jeg modtaget det fineste tøj i god kvalitet. Altid hurtig levering og lækker indpakning. Kan varmt anbefales.

8 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er så glad for de ting jeg har…

Jeg er så glad for de ting jeg har bestilt.
Hjemmesiden er nem at finde rundt på og der er mange gode billeder af de forskellige stykker tøj.
Hurtigt levering.
Jeg skal helt sikkert handle hos Albertine igen.

28 de dezembro de 2023

God kvalitet og designs

Jeg har købt en meget smuk og feminin kjole hos Albertine. Den er syet fint med et meget klædeligt snit, i kvalitetsmaterialer og godt design. Leveringen var lynhurtig og retur nem med pakkelabel vedlagt. Jeg vil gerne handle hos Albertine igen 😊

25 de novembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais