Bolaget kunde inte tala om vem som var leverantör i Sverige. Det skickades med GLS och levererades med Schenker. Det gav mig problem då ingen visste var paketet var. Tog lång tid att få ut paketet. W... Ver mais
Customer service was very helpful when I had issues picking up parcel due to surgey. Product is of great quality and packaging well done.
Jag vill helst se varan i affären innan jag köper den. I detta fall såg jag på nätet det jag ville ha. Inte så van med att handla så. Gjorde något galet, vilket blev att jag beställde 2 istället för e... Ver mais
Kläder av bra kvalitet, ser snygga ut, saker och ting ser bra ut under lång tid när de bärs. Vi köper skjortor, T-shirts, tröjor, kappor till min man i den här butiken. Det senaste köpet gjordes på nä... Ver mais
Stort utbud av herrkläder på Wagner.dk. Fri frakt v/ 499kr. 1-2 dagars leverans och fri retur.
Gøteborgvej 15-17, 9200, Aalborg SV, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
rätt skjortor , hyffsat snabbt och lite billigare vid köp av 2 . Inget att klaga på

Resposta da Wagnerfashion
Wagner behöver tydliggöra för fraktbolaget att kunden får all relevant information för smidig uthämtning.

Snabb leverans som uppskattas
Och det köpet var precis vad jag beställde

Resposta da Wagnerfashion
Bra kläder till bra priser. Ett rent nöje att gå in och shoppa i butiken. Alltid trevligt kundbemötande.

Resposta da Wagnerfashion
Har beställt Lindbergh-byxor tre gånger från Wagner i sommar. Två gånger har byxorna haft synliga fläckar på. Riktigt dåligt och synd eftersom jag gillar märket i övrigt.

Resposta da Wagnerfashion
Super nöjd efter som snabb leverans alltid är trevligt. Kunde vara bättre packat efter som lådan spruckit upp.
Annars super nöjd.

Resposta da Wagnerfashion
Det stod på nätet att byxorna skulle vara superflex. Det finns en viss elasticitet i dem, men inte som superflex.
Skickade tillbaka byxorna igen.

Resposta da Wagnerfashion
Märkliga leveransalternativ. Ingen hemleverans. Ingen sms-avisering.

Quick delivery
Well packaged
Good information about the order and delivery

Älskar Wagner.
Riktigt snygga kläder med väldigt bra kvalité till ett rimligt pris

Resposta da Wagnerfashion
Varorna motsvarade helt det jag förväntade mig. Den snabba leveransen är också värd att nämna.

Resposta da Wagnerfashion
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.