Snel besteld en bezorgd. Goed verpakt, en de zelftest goed kunnen uitvoeren. Duidelijke handleiding en ook nog eens voor een leuke prijs. Ben meer dan tevreden!
Leia as opiniões dos outros
Op 26 juni '24 en 2 augustus '24 plaatste ik hier twee ervaringen met Alcoline.be. Ik kocht toen 2x een toestel bij hen, de review was zeer positief, dus werd een prima ervaring geschreven. Vorige... Ver mais
- Altijd snelle levering. - Goed contact met binnendienst (en buitendienst). - Weten waarover ze praten. - Komen met oplossingen bij eventuele vragen. - Echte vakmensen die ook nog vriendelijk... Ver mais
Bij Alcoline heb ik een Ketoscan Mini besteld, dat helpt enorm bij het afvallen, om te controleren dat de waarden van ketonen niet te laag maar ook niet te hoog worden. Alcoline was het goedkoopste b... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de eletrodomésticos
- Aluguer de electrodomésticos
- Reparação de eletrodomésticos
- Serviço de exames antidoping
- Rastreio de doenças sexualmente transmissíveis
De groothandel in Alcoholtesten, drugstesten en medische zelftesten. Met behulp van kalibraties services en klantvriendelijkheid zorgen wij voor een veiligere wereld en verantwoordelijkheid voor uzelf en uw omgeving. Wij verkopen Gezondheid zelftesten om SOA, MENOPAUZE, IJZER TEKORT, HELICOBACTER PYLORI, NIEREN ALBUMNIE, STREPTOKOKKEN A, PROSTAAT PROBLEMEN EN C-REACTIVE PROTEINE Daarnaast hebben wij een ruime voorraad van alcohol en drugtesten voor verschillende gelegenheden als: persoonlijk gebruik, wettelijk gebruik en testen op de werkvloer. Ook stimuleren wij diëten als het KETO dieet met onze KETOSCAN. Wij bieden services aan om alcoholtesten jaarlijks te kalibreren zodat de apparaten constant veilige metingen weergeeft. Ook bieden wij alcoholtesten te huur aan voor grote bedrijven zodat bezoeker bewust over hun alcoholgebruik worden en veilig de auto in stappen. Alcoline is de plek om uw gezondheid, alcohol en drugs op te meten.
Informações de contacto
Rijkmakerlaan 9A, 2910, Essen, Holanda
- +32 3633 1535
- info@Alcoline.be
- alcoline.be
Snel besteld en bezorgd
Stipte en correcte afhandeling van de…
Stipte en correcte afhandeling van de bestelling
Betrouwbare website is volledig zoals…
Betrouwbare website is volledig zoals beschreven op website.

Een top firma
Een top firma, ik had een verkeerde bestelling gedaan maar bij alcoline hebben ze dit prima opgelost. Zeer vlotte levering.

Alcoline Super service
De firma die de levering moest voorzien maakte er een zooitje van.
Na een kort contact met de mensen van Alcoline was het dadelijk in goed banen geleid!
Waarvoor enorme dank!

Snelle en correcte levering
Snelle levertijd.
Pakket in prima staat ontvangen.
Product voldoet aan verwachtingen.

Resposta da Alcoline
accueil téléphonique professionnelle et…
accueil téléphonique professionnelle et a l écoute de mes besoins un 10/10

Resposta da Alcoline
Prima product en snelle verzending naar…
Prima product en snelle verzending naar Nederland 👍🏼
Verwachtingen overtroffen
Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Het betrof een bestelling, die ik per ongeluk zonder verzending had gedaan. Door een vervolgbestelling kon alsnog de verzending samen met de vervolgbestelling geregeld worden, zonder kosten.

Uiterst tevreden klant bij Alcoline.be
Vorige week, ongeveer een jaartje na de eerste aankoop, was het moment aangebroken om één van de toestellen te kalibreren. Eerst stuurde ik hen een e-mail om wat praktische info te krijgen (en bevestigen want alles staat klaar en duidelijk op de website). Via die website kocht ik een voucher en stuurde het toestel op met track-and-trace barcode. Zes dagen later (vier werkdagen want er zat een week-end tussen) kreeg ik mijn toestel terug, prima verpakt. Dank je wel voor de goeie service Alcoline.be, ik ben uiterst tevreden.

Resposta da Alcoline
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.