ik ben zeer tevreden over alecto. ik heb een weerstation gekocht tot 3x toe bij coolblue en deze hebben net buiten de garantie periode de geest gegeven. coolblue doet hier niets aan ja 10 euro tegoed... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Zo'n 2 jaar geleden een weerstation WS 1700 gekocht ,maar wat een bagger apparaat,heb alle batterijen geprobeerd van lithium( wat de fabrikant aanbeveelt tot oplaadbare batterijen...............hij... Ver mais
Weerstation 3 jaar oud geeft buitentemperatuur niet meer weer. Kontakt met klantenservice. Uw buitenunit moet vervangen worden want reparatie is te duur. Welke versie heeft u? v1.1 staat op binnenu... Ver mais
Op mijn vraag op 9 januari over de veiligheid van mijn COA26 koolmonoxide melder naar aanleiding van een vreemde melding op het display kwam een mail met een referentienummer en ... Tot snel!!! Da... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Slimme en betaalbare producten, die het leven praktischer, comfortabeler en veiliger maken. Dat is waar Alecto al ruim veertig jaar voor staat. Ons assortiment is inmiddels zo breed, dat we met recht kunnen zeggen: in elk huishouden in Nederland vind je minstens één Alecto product.
Informações de contacto
Australiëlaan 1, 5232 BB, 's-Hertogenbosch, Holanda
- service@alecto.nl
- alecto.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Great service!
Na mijn telefoon gesprek met een…
Na mijn telefoon gesprek met een medewerker waar ik mijn probleem heb duidelijk het kreeg ik als positief antwoord dit gaan we oplossen.
Zij heeft mij een mail gestuurd met gegevens die nodig waren voor garantie helaas had ik geen aanschaf bon maar wel datums wanneer ik iets gekregen had. Begrijpelijk dat ik geen volledige garantie kreeg maar wel een coulance regeling zodat ik maar een gedeelte van de kosten moest betalen.
Dit noem ik nu bewust met klanten om gaan. Heb dit aan verschillende personen doorgegeven in mijn omgeving
. Ik ben dus positief over de afhandeling.
Zeer goede service!
Ik kocht 3 gekoppelde rookmelders. Ze leveren snel en het was gemakkelijk te installeren. Een dikke 2 jaar later ging 1 ervan steeds alarm geven en nieuwe batterijen en uitstofzuigen hielp niet. Ik vroeg Alecto of er nog iets was wat ik kon proberen en indien niet welke ik kon kopen om te koppelen aan de overgebleven 2. Nog dezelfde dag hebben ze mij zeer vriendelijk geantwoord dat ik gratis een nieuwe kreeg en 3 dagen later werd hij al geleverd met de post. Ik ben zeer tevreden over de zeer vriendelijke en uitstekende service!!
Mooie duidelijke babyfoon
Snelle,accurate en eerlijk bedrijf
Wij hadden twee zaklampen van Alecto…
Wij hadden twee zaklampen van Alecto waarvan beide de lader stuk ging. Dit was buiten de garantie. Via de service-afdeling van Alecto zijn we tot een goed oplossing gekomen voor de aanschaf van 2 nieuwe van een ander type. Complimenten
Binnen de garantietermijn compleet…
Binnen de garantietermijn compleet weerstation WS-1500 vervangen na klacht over onnauwkeurige buitenthermometer.
Dat is pas service.
Buitensensor van weerstation WS-1550…
Buitensensor van weerstation WS-1550 wilde niet koppelen.
Via de mail contact gezocht met Alecta.
Een nieuwe buitensensor opgestuurd gekregen, deze koppelde wél gelijk goed.
Uitmuntende service, helemaal blij mee !
Mvg Johannes Otten Drachten.
perfecte service
perfecte service, ook de communicatie verliep heel aangenaam.
Eigenlijk zouden veel bedrijven hier een voorbeeld aan mogen nemen
Good service!!
vervanging ws 1050 door Ws 1550
Wij zijn zeer tevreden ( gelukkig) met de new geleverde weerstation WS 1550. Het draait prima en is zeer goed, duidelijk af te lezen.
We hopen er lang plezier van te hebben. De correspondentie was uitstekend door snel antwoord op onze vragen te krijgen.
Met recht 5 sterren
Met recht 5 sterren, nog niet vaak ben ik zo’n service tegengekomen . Ik ben 80 jaar, maar deze afwikkeling is bijzonder.
En s n e l gereageerd .
Proficiat !!!!
Zeer goede service
Had een defecte lamp werd direct een nieuwe opgestuurd. Zeer goede service en reageren snel op de mail.
Smooth service
Smooth service
A month after purchase my WS-5500 stopped measuring rain. I'checked probable causes but did'nt discover anything. Emailed the helpdesk and they replyed that they shipped a new external weatherstation to me.
Goede service, beter model opgestuurd gekregen
Hesdo Service Center / Alecto heeft zijn goede service weer bewezen. Ik had een Alecto WS-1100 die niet al te accuraat leek en afweek. Mogelijk zat hem dat in de buiten unit. Ze hebben me nu een WS-1550 opgestuurd. Een duurder en beter model met meer functies en meer accuraat. Ik ben erg tevreden met de service en het product.
Binnen- en buitenunit maakten geen…
Binnen- en buitenunit maakten geen contact met elkaar, na mailtje binnen een dag een nieuwe buitenunit! Werkt nu perfect!
Fantastische ondersteuning geeft Hesdo BV voor Alecto producten
Fantastische ondersteuning geeft dit bedrijf. De buitensensor van het weerstation gaf problemen. Eén mailtje en we kregen direct een vervanging toegestuurd. In één woord geweldig!!!
Ws 4700 weerstation stuurd
Had problemen met buitenstation van mijn Alecto Ws 4700. Klantcontact was buitengewoon vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Binnen een week apparaat opgestuurd en gerepareerd retour. In een woord geweldig! Alecto Den Bosch, mijn grote dank! Blij verrast met deze enorme klantvriendelijkheid.
EM-17
Ons defecte apparaat is binnen twee dagen zonder enige problemen kosteloos vervangen door een nieuwe.Ik ben zeer tevreden over de afhandeling serviceafdeling van Alecto!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.