Informações sobre a empresa

1. Loja de cosmética

Allergoff Spray, neutraliserar allergener från damm, pollen, svamp & kvalster! Spreja alla dina textilier för att ta bort effekten av allergiframkallande ämnen i damm, pollen, svamp och kvalster! Designad för att skydda mot skadlig effekter av allergener!

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

13 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

10/10 får denna i betyg av oss.

Inte bara för 🐶 och 🐱!
Fantastisk produkt! Min man är extrem allergis mot damm eller kvalster, och annat som blommar upp nu där ute. Genom att spraya den här produkten har gjort under för oss. Räcker att spraya en gång lite där och här i huset så är huset fräsch ca 1-2 veckor , och du måste inte ha 🐶 eller 🐱 för att köpa denna produkt! 🌟 Vi är supernöjda med denna!
Äntligen en sprej som underlättar för vardagen.

Classificada 5 em 5 estrelas

En fantastisk spray som skapar fräsch…

En fantastisk spray som skapar fräsch hem genom enkla små sprayningar på hemmets alla textiler.
Med pollenallergi är det en fröjd att att känna mindre allergi-symtomer vad gäller röda ögon täppt näsa etc genom dessa sprayningar på sängkläder soffa gardiner mattor här hemma.
Kan varmt rekommenderas!😀⭐️

19 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vaknade upp varje morgon med täppnäsa…

Vaknade upp varje morgon med täppnäsa och byte pga kliande hals och näsa.
Sedan jag började med denna spray så har mina symptom blivit mycket bättre.
Så skönt att känna att man kan ligga och dra sig i sängen på morgonen utan att behöva gå upp för symptomrn är för jobbiga.

Jag sprayar denna på alla mina textiler hemma.
Rekommenderar verkligen! 🤩

3 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är alltid skeptisk emot sånna här…

Jag är alltid skeptisk emot sånna här saker, med många år av astma/hud/allergi-problem på nacken. Så känns det som att jag har provat ALLT. Men jag märkte skillnad på sömnen redan efter första natten, jag vaknade inte snorig. Jag började inte nysa efter en stund i soffan. Så Allergoff har verkligen förändrat mitt liv och vardag! 🙏🏻

28 de fevereiro de 2024

Tyckte verkligen om produkten

Tyckte verkligen om produkten! Enkelt och smidig att använda. Bra mot kvalster och damm. Bra när man har pälsdjur och toppen nu när det är pollensäsong. Rekommenderar starkt! Nöjd

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag var skeptisk men överbevisades

Jag var skeptisk! Tänkte att hur ska en spray i mina sängkläder göra att jag sover bättre. Att jag slipper klådan på huden, torrhosta och den täppta näsan, hur skulle det funka? Så förvånad och GLAD att det gör skillnad. Jag har ingen allergi men symptomen finns och den GÖR skillnad. Lätt att använda, faktiskt lite kul att gå runt och spraya mina textilier hemma. Och jag sover bättre. Man känner inte att det finns där, luktar inget, gör inte textilierna kladdiga/fläckiga. Så värt!

Rekommenderar verkligen denna produkt

Rekommenderar verkligen denna produkt, jag är damm/kvalster allergiker och jag märker skillnad sedan jag började använda denna produkt, är inte alls lika täppt i näsan längre. Vilket är så skönt! 10 av 10 får denna produkt helt klart.

Classificada 5 em 5 estrelas

Denna spray gör faktiskt skillnad

Denna spray gör faktiskt skillnad! Har märkt det på min son som har astma och piper på nätterna, sedan jag började med sprayen har detta faktiskt underlättat för honom så denna rekommenderar starkt!

8 de abril de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Första dag efter jag har använt…

Första dag efter jag har använt produkten och märkt att sonen redan hostar mindre samt ingen snuvig näsa för första gången i många månader!! Ska fortsätta med att spreja flera textiler i huset och hoppas att det fungerar- men ser lovande ut redan dag 1

20 de março de 2024

Otroligt bra produkt

Otroligt bra produkt! Jag har helt slutat med antihistaminer nu. Blir väldigt spännande att se hur det blir under den mest intensiva pollen perioden - Apr - Juli. Denna produkt är så pass bra att jag kommer att använda den till nästa innovation!

25 de janeiro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.