Fitvacker

Levererar inte, scam

Levererar inte det som jag beställt. Mejladressen existerar inte. Jag tror att detta är ett blufföretag. Så spara dina pengar och köp inget från dessa scamers.

8 de fevereiro de 2026

KÖP INGET FRÅN DETTA FÖRETAG!!

KÖP INGET FRÅN DETTA FÖRETAG!!! BLUFF!!! Även jag blivit lurad av dem. Handlade 12/2 ännu ingen leverans. Bara en massa mail om strejker och att nu är strejken hävd och att paketet var på väg. Skrivit flera mail men får ingen återkoppling. Går inte att spårsöka heller för det finns ingen order.Kontaktat Klarna och får se om 3 veckor om det ordnat upp sig annars skulle de ta kontakt med företaget. Så sjukt less på oseriösa "företag".

12 de fevereiro de 2026

VARNING

VARNING! Blev just BLÅST av denna BLUFF FÖRETAG🤬🤬🤬 fick en massa Mail som alla andra verkar fått också.Går inte att få tag på dem heller. BESTÄLL ABSOLUT INGET. 🤬🤬🤬

6 de fevereiro de 2026

Detta är ett bluff företag handla inget…

Detta är ett bluff företag handla inget av dom. Handlade den 20 febr. och sen har jag fått en massa mail. om att det var problem med strejk och transporterna. Jag spårsökte med order numret men då fanns dom inte. Ingen adress eller någonstans man kunde nå dom, fanns inte heller i något register. Dom skickar också ut samma mail hela tiden som man inte kan svara på för den finns inte. Har ni handlat av dom så känn er blåsta!

20 de fevereiro de 2026

Köp INGET från detta fuskföretag!!

Fuskföretag igen! Orderbekräftelse 14 februari. Massor med mejl om ”problem med posten och även leveranser”. Nu finns inte min order kvar. Ingen återbetalning, inga fler meddelanden om leverans överhuvudtaget. Anmält till Klarna. Får säkert ingen hjälp där (som vanligt). Brukar inte köpa från annonser på nätet, men då det fanns ingenting om företaget här, chansade…KÖP INTE något från dem. 🤬😡

28 de fevereiro de 2026