Dejlig behandling, med tilpas meget information og mulighed til at spørge indtil. Kan kun anbefale Allure med et stort og afslappet smil! Jeg kommer tilbage.
Leia as opiniões dos outros
Jeg har været fast kunde hos Clinique Allure siden december 2014, hvor jeg efterfølgende er kommet cirka hver 3. måned til en dybderens og ordning af bryn. Fatima gør et rigtig godt stykke arbej... Ver mais
Elsker at komme i klinikken Klinikken er virkelig flot indrettet og der dufter altid så godt. Det er et virkelig lækkert udvalg af produkter, som jeg normalt ikke kan finde hvor som helst. Jeg få... Ver mais
Det er altid med et smil på læben og følelsen af tilfredshed og velvære når jeg forlader klinikken. Det skyldes Fatimas kyndige hænder og den høje faglighed. Ingen tvivl om at Fatima kan sit fag til f... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi glæder os til at tage imod dig hos Allure Copenhagen. Vi tilbyder skønne, målrettede wellness behandlinger, kompetent rådgivning om hudpleje med udgangspunkt i dine behov, og et eksklusivt udvalg af naturlige, økologiske og effektive produkter til at nære din hud og krop.
Informações de contacto
Vesterbrogade 75, 1620, København V, Dinamarca
- info@allurecph.dk
- allurecph.dk
Dejlig øjencreme til fornuftige penge
Dejlig øjencreme til fornuftige penge. Og sådan en pæn æske og håndskrevet tak
På et kort. Det er dælme god og nærværende kundepleje🤗

Resposta da Allure Copenhagen
Super fin service selvom min pakke var…
Super fin service selvom min pakke var noget forsinket. Helt sikkert at sted jeg vil handle igen

Har købt produkter online
Har købt produkter online. Super lækre produkter med hurtig levering. Er meget tilfreds og kommer igen.

Kan varmt anbefales
Virkelig god betjening og dejlig atmosfære, man føler virkelig at der bliver taget godt hånd om en.
Får god vejledning til hvad ens hud har brug for, både i forretningen og over telefon/ mail
Kan varmt anbefales!

Resposta da Allure Copenhagen
Godt vareudvalg og meget hurtig…
Godt vareudvalg og meget hurtig fremsendelse af varer.

Resposta da Allure Copenhagen
Så fin service og hurtig levering af…
Så fin service og hurtig levering af gavekort!

Flot og hurtig service
Flot og hurtig service, og et personligt kort i pakken.
Tak! Vi støtter gerne de små butikker:-)

Den bedste ansigtsbehandling i København
Jeg har været kunde hos Fatima/Allurecph i snart et år, og det er altid en dejlig oplevelse. Jeg har tit oplevet at kosmetologer over-sælger produkter til een mens man ligger og prøver at slappe af, men med Fatima er det produkterne og behandlingerne der taler for sig selv - det er lækre og gode produkter, som jeg (uden tvang) er endt med at bruge derhjemme også, fordi de bare virker. Det er en venlig og kærlig oplevelse at træde indenfor hos Fatima, og hun udfører alle behandlinger super professionelt.

Super god service
Super god service. En af de ting jeg bestilte var udgået, de skrev med det samme og vi fandt god løsning. Hurtig levering.
Giv dig selv en præmie
En behandling hos Allure Copenhagen er en super dejlig oplevelse. Giv dig selv en præmie. Hos Fatima, er du i kyndige hænder. Der er en dejlig ro i klinikken og et mildt nærvær fra Fatima. Din hud bliver renset og plejet fra start til slut med de lækreste produkter. Jeg nyder hvert sekund.
Fatima, giver mig altid et godt råd, efter endt behandling om, hvordan jeg bedst passer på min hud.
Jeg kan give Allure Copenhagen/Fatima mine varmeste anbefalinger.

Trygt, professionelt og lækkert
Virkelig god atmosfære, stemning og lækre produkter i klinikken. Vigtigst af alt så er det nogle fantastiske behandlinger, Fatima er super dygtig. Kan varmt anbefales!

Resposta da Allure Copenhagen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.