Altana A/S Opiniões 254

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været så heldig netop at få installeret min flotte, nye altan, og jeg kan kun sige: wow. Ikke nok med at den er superflot, og at arbejdet er virkelig veludført – jeg har heller aldr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået nye altaner gennem Altana, og i den forbindelse skulle vores radiator rykkes. Morten Nissen var forbi som VVS’er og stod for arbejdet – og vi kunne ikke være mere tilfredse! Han var... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har lige fået sat altan op herfra af team 12 og lavet radiator og vvs af Morten Nissen. Det har sgu været en fornøjelse, og de er altid kommet i godt humør, arbejdet skide hurtigt samt været gode... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem fantastisk oplevelse, at få monteret altan på vores lejlighed af Altana A/S. Min kæreste er gravid, hvilket gjorde at vi var en smule ængstelige ved at skulle rykke ud af vores s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Steel Erector
  2. Serviço de restauração de prédios
  3. Empresa de construção civil

Escrito pela empresa

Altana er en altanvirksomhed, og vi designer, producerer og monterer altaner på eksisterende ejendomme. Vores kollegaer, kunder og samarbejdspartnere vælger os for de gode relationer og fordi vi er stolte nørder. Selvfølgelig er vi vanvittigt habile til vores håndværk, og leverer tårnhøj kvalitet, men vi har først og fremmest en kultur, som bygger på gensidig respekt, og som er fuld af omsorg, ærlighed, professionel stolthed og glimt i øjet. Vi elsker at arbejde, og vi elsker at arbejde sammen. Den gode rådgivning er vores hjørnesten, og vi sætter en dyd i at fremstille æstetiske løsninger med produkter af højeste kvalitet. Derfor er vores altaner designet og produceret i Danmark, så vi kan sikre os et bæredygtigt produkt, der kan være en pryd for øjet på en smuk facade i et lækkert byrum, og skabe gode minder i mange år. Det gør os stolte. Det gør kunderne glade. Det gør byrummet smukkere. På den måde vinder vi alle. Hvis du også drømmer om altaner, så kontakt os endelig for at høre om mulighederne. Det koster ikke noget at drømme, og hos os koster det ikke noget før vi får en byggetilladelse og sætter altanerne i produktion - så hvad venter du på?

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Flotte altaner leveret af ‘de vildeste altannørde’

2/12 2025 Krostræde 7, 3 Kastrup
Så fik vi den sidste af vores to nye altaner klar til julebelysning.
Det hele leveret med højt humør i sol og blæst, regn og sne af de to vilde altannørder Jacob og Martin.
Flot arbejde! 👍
Glædelig jul til jer 🎄
Mange julehilsener fra Pia og Vagn 😁😁😁

2 de dezembro de 2025

Kære Vagn
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de dejlige ord. Det glæder os virkelig at høre, at begge altaner nu står klar, og at i fik opsat hyggelig julebelysning ✨
Jacob og Martin bliver meget glade for rosen, især når den kommer fra nogen, der har fulgt dem i både sol, blæst, regn og sne. - De er nemlig et par gutter med en kæmpe portion gå-på-mod når det kommer til at opsætte altaner og skabe nye frirum.

Generelt en meget positiv oplevelse

Jacob og Martin.
2 meget behagelige gutter, og så har de lige pudset mine vinduer, efter deres “griseri” 👍
Generelt en meget positiv oplevelse

28 de novembro de 2025

Hej Peter
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at Jacob og Martin gav dig en rigtig god oplevelse – og at de endda sørgede for rene vinduer bagefter 😊 Vi giver rosen videre til dem. Vi er sikre på at din nye altan og dit nye frirum kommer til at skabe stor glæde.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det hele var bare så godt, takket være personalet der udførte arbejde

Meget venligt, hjælpsomt, og imødekommende personale. Alle aftaler og tidsplaner blev overholdt, og det gjorde også så pænt og ordentlig rent efter sig. Ydermere var de i godt humør. Jeg har aldrig haft så god en oplevelse med håndværkere før.

14 de novembro de 2025

Resposta da Altana A/S

Mange tak for de pæne ord! Vi bliver oprigtigt glade for at høre, at du har haft så god en oplevelse med vores medarbejdere og hele forløbet. At høre, at det er den bedste håndværkeroplevelse, du har haft, er den største ros vi kan få. Vi håber du nyder altanen og dit nye frirum.

Team 1 og team 5 har været super gode

Team 1 og team 5 har været super gode. Professionelt, pålideligt arbejde og lækker finish. Tak for jeres venlighed og gode humør. Og tak for lige at udbedre en lille lakskade der står for egen regning. Vi er meget glade for vores nye altan. Den giver nyt liv til hele lejligheden.

23 de outubro de 2025

Hej Gunilla
Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at både team 1 og team 5 har levet op til forventningerne, og at I er glade for både finish og samarbejdet. Dejligt at altanen allerede giver nyt liv til lejligheden, vi elsker at skabe frirum.

Classificada 5 em 5 estrelas

Team 11 med Dennis og Andrit har været…

Team 11 med Dennis og Andrit har været helt genialt. De har mødt os som bygherre og alle vores beboere med smil, kække kommentarer og kæmpe can do-attitude. Mange tak fra Thulens Hjørne på Frederiksberg. Vi er så glade for vores nye altaner.

1 de outubro de 2025

Resposta da Altana A/S

Tusind tak for de pæne ord!
Dennis og Andrit bliver superglade for at høre, at deres “can do-attitude”, smil og kække kommentarer har gjort oplevelsen positiv for både jer og beboerne.
Vi er glade for, at I er tilfredse med de nye altaner! 💪

Jacob og Martin

Jacob og Martin, team 3, har været hurtige, effektive og præcise i deres arbejde. Altid imødekommende og professionelle. De har virkelig overgået forventningerne og leveret på højeste niveau. Stort TAK!
JE Ringenson

7 de outubro de 2025

Resposta da Altana A/S

Tak for den meget flotte anmeldelse!!🙌
Dejligt at høre, at de har overgået jeres forventninger og leveret et resultat på højeste niveau. Det er vi stolte af.

Classificada 5 em 5 estrelas

Team 3 har virkelig imponeret mig med…

Team 3 har virkelig imponeret mig med deres gode humør og professionalisme. De har været super imødekommende ift. alle vores spørgsmål, og ikke mindst ekstra arbejde. Det er tydeligt at der er et godt arbejdsmiljø, og dette gør oplevelsen for os kunder meget behagelig.
Desuden er teamets grundighed bemærkelsesværdig. De går aldrig på kompromis med kvaliteten af deres arbejde, og man kan stole på, at opgaverne bliver udført med stor omhu og præcision.
Alt i alt er Team 3 et eksempel på, hvordan et godt samarbejde kan kombineres med professionalisme. Kæmpe anbefaling herfra

6 de outubro de 2025

Hej Kathrine
Tusind tak for de pæne ord🙌
Team 3 bliver superglade for at høre, at deres indsats, humør og grundighed har gjort jeres oplevelse så positiv. Det er lige præcis den form for samarbejde og kvalitet, vi altid stræber efter 💪

Classificada 5 em 5 estrelas

Team 12 bestående af Rune og Mathias…

Team 12 bestående af Rune og Mathias gjorde et fantastisk stykke arbejde. De var dygtige, hurtige og behagelige. Altid godt humør og så udførte de opgaven langt hurtigere end vi var blevet stillet i udsigt. Vi er super glade for vores nye altan. Tak til Altana - og Rune og Mathias.

27 de agosto de 2025

Resposta da Altana A/S

Tak for de flotte ord om Rune og Mathias!
Vi er glade for, at I er super tilfredse med jeres altan, det er lige præcis sådan et resultat, vi elsker at levere.

Team 12 er for vilde

Altana satte team 12 til at montere vores ny altaner. Et super godt team der både var maget hurtige, dygtige og rigtig gode og imødekommende at tale med. Og så er arbejdet godt udført og små udbedringer bliver det hurtigt fulgt op på. Dem kan vi varmt anbefale.

2 de setembro de 2025

Hej Jesper
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord om Team 12. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse, både med kvaliteten af arbejdet og kommunikationen undervejs.

Classificada 5 em 5 estrelas

Topkarakter til Team 12 for deres…

Topkarakter til Team 12 for deres arbejde med opsætning af vores altaner her på Frb. Et helt igennem flot udført stykke arbejde.
Vh
23A st tv

1 de setembro de 2025

Hej Kasper
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord om Team 12! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet og altanerne på Frederiksberg.
Rune og Mathias gør en stor indsats for at levere kvalitet – så din ros betyder meget for dem (og for os).

Skud ud til team 12 Rune og Mathias

Team 12 har gennem de sidste uger arbejdet på etablering af vores altaner. Det har været en fornøjelse at møde dem og følge deres arbejde.
De har helt tydeligt et fantastisk team samarbejde, nærmest ordløst supplerer de hinandens arbejdsgange. De har arbejdet hurtigt stabilt, overholdt alle aftaler, fulgt op og har ryddet pladsen efter arbejdet som jeg ikke har oplevet det før.
De får min største anbefaling👍

3 de setembro de 2025

Resposta da Altana A/S

Tusind tak for den flotte og detaljerede anmeldelse, Signe!
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med Rune og Mathias fra Team 12.
De sætter en ære i at levere kvalitet og holde en høj standart, så din ros rammer lige i hjertet.

Vi sørger for, at de får din hilsen og anbefaling.

5⭐️ til Team 3

5⭐️ til Team 3 Jacob og Martin, de er er hårdarbejdende, hjælpsomme og imødekommende - Derudover er de yderst løsnings og kvalitetsorienteret! Flere af deres slags i håndværksbranchen!

13 de agosto de 2025

Hej Louise
Sikke en fantastisk anmeldelse, tusind tak!
Jacob og Martin fra Team 3 bliver helt sikkert glade for at høre, at deres indsats blev værdsat.
Vi kunne heller ikke være mere enige: de er topseje og kvalitetsbevidste!

Mange tak fordi du delte din oplevelse

De bedste hilsner,

Vores altan blev lavet af Team 11

Vores altan blev lavet af Team 11.
Aldrig har jeg set så nuttet et par altan-aber før….og så er de osse dygtige.
Tak til dem 🙌

12 de agosto de 2025

Hej Kristoffer
Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Vi bliver virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med arbejdet – og vi giver helt sikkert rosen og komplimenten videre til Team 11. De vil elske at høre det!

Stabile håndværkere

I godt 2 måneder har jeg kunnet holde øje med Team 11 fra mit køkkenvindue. Jeg vil gerne fremhæve deres stabilitet og deres gode måde at arbejde sammen på. Der har forventeligt været særlige udfordringer i vores mere end 1oo år gamle etageejendom, men alt løses - endda inden for tidsrammen. Alt i alt: et rigtig godt Team.Og i næste uge kommer min altan op!

8 de agosto de 2025

Kære Torben
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord om vores dygtige Team 11!
Det betyder meget for os at høre, at vores gode håndværkere har udvist stabilitet og godt samarbejde og løst de udfordringer der kan dukke op i ældre ejendom.

Vi er glade for, at alt er blevet løst inden for tidsrammen, på trods af de uforudsete udfordringer vi er stødt på.

Vi ser frem til at skabe et ekstra frirum for dig i næste uge🌱

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt i alt en fantastisk oplevelse med…

Alt i alt en fantastisk oplevelse med både altanmontage fra Team 05 og ikke mindst VVS Morten Nissen. Vi giver vores varmeste anbefalinger til alle, der ønsker håndværk af høj kvalitet og en tryg proces hele vejen igennem!
Samarbejdet mellem Team 05 og VVS Morten Nissen fungerede gnidningsfrit, og hele processen har været præget af god kommunikation, høj kvalitet og respekt for vores hjem og tidsplan.

25 de junho de 2025

Kære Bettina

Tusind tak for din positive anmeldelse – den er vi rigtig glad for! Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi er glade for, at du har været tilfreds med både processen og resultatet.

Vi gør os umage for at levere professionelt håndværk og god kommunikation – så det glæder os at høre, at det er kommet til udtryk i dit forløb med os.

Jeg ønsker dig en skøn sommer på din nye altan.

Jeanette
Altana A/S

Team 3

Team 3 - dygtige, ordentlige og omhyggelige i deres arbejde. Meget tilfreds! Og samtidig er gutterne meget smilende og behagelige. Bedste anbefalinger herfra 💪

24 de junho de 2025

Resposta da Altana A/S

Hej Mette, mange tak for din fine anmeldelse af de gode gutter i team 3 - vi er glade for I har fået sådan en god oplevelse! Hjerteligt tillykke med jeres nye altan. Dbh Anne, Altana

Classificada 5 em 5 estrelas

Tusind tak til de dygtige

Tusind tak til de dygtige, mega flittige og meget sympatiske håndværkere som har sat altaner op her i vores gård på Østerbro. Det er er meget flot stykke arbejde og jeg er meget tilfreds med min altan. De allerbedste anbefalinger herfra.

18 de junho de 2025

Resposta da Altana A/S

Hej Marlene, tusind tak for din skønne anmeldelse - vi er simpelthen så glade for at høre om din gode oplevelse. Må vi spørge hvilket af vores teams var ude hos dig? Rigtigt hjerteligt tillykke med din nye altan! Dbh Anne, Altana

Team #3 fra Altana - top niveau

Team #3 fra Altana har leveret en super service med vores altan på Østerbro i Kbh. Vi er meget glade for resultatet og det har været og er fortsat en fornøjelse at møde holdet i gården hver dag. De er søde, smilende og flinke til at svare på alle mulige spørgsmål. Varm anbefaling herfra 👌🏼

16 de junho de 2025

Resposta da Altana A/S

Kære Trine, tusind tak for din skønne anmeldelse - vi er virkeligt glade for at høre at I har haft sådan en god oplevelse! Hjerteligt tillykke med jeres nye altan. Dbh Anne, Altana

Stor anbefaling her fra

Stor anbefaling her fra! Dygtige, søde og sjove håndværkere. De spreder go energi her i gården, samtidigt med at de får bygget nogle skønne altaner!

Tak for det team 3 :)))

Hilsen ovenboen på altanen:D

13 de junho de 2025

Resposta da Altana A/S

Hej Sigrid, tusind tak for din skønne anmeldelse - vi er så glad for, at du har haft en rigtigt god oplevelse og hjerteligt tillykke med din nye altan. Dbh Anne, Altana

På vegne af flere beboere

På vegne af flere beboere
Stor tak til Team 12 fra Altana - fantastiske medarbejdere. Kundeservice og faglig kompetence bliver ikke bedre, kan kun anbefales.
Vi glæder os over vores altan hver dag - TAK
Simon P Mercebach

10 de fevereiro de 2025

Kære Simon
Tusind tak for den flotte anmeldelse – og ikke mindst for at tage dig tid til at dele oplevelsen på vegne af flere beboere. Det betyder rigtig meget for os!

Vi giver rosen videre til Team 12, som uden tvivl vil blive glade for de pæne ord. Det glæder os at høre, at I nyder jeres altaner – præcis sådan skal det være.

Tak for anbefalingen – og for tilliden.

De bedste hilsner,
Jeanette, Altana

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais