aloop design studio Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Generelt synes vi, at hylden fra Alu Fit er rigtig flot og solid prisen taget i betragtning. Den er flot i sit enkle design og ustråler høj materialekvalitet. At vi tilmed modtog hylden vældig hurtigt... Ver mais

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Design, kvalitet og service i top. Produkterne har et flot finish og fremstår nærmest bedre end på billederne. To af de bestilte hylder kom uheldigvis med et par overfladiske ridser. Jeg kontakte... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Min hylde var undervejs meget længe, og da den endelig kom, var den i en forkert størrelse. Jeg har skrevet til dem d. 16/2, men har endnu ikke hørt noget. Så nu beholder jeg den bare, orker ikke me... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Loja de acessórios para casas de banho
  6. Loja de artigos para paisagismo
  7. Loja de móveis

Escrito pela empresa

Dansk design. Lavet til at holde hele livet. Hos aloop design studio producerer og udvikler vi tidsløse interiør produkter til de vigtigste hjemmet. Lad os præge dit hjem med vores minimalistiske stil i 100% recirkulerbart aluminium. Alle produkter er fremstillet af i Danmark i et samarbejde mellem danske designere og aluminiums specialister. Vi er tidligere kendt som ALU FIT. Besøg vores univers på aloopdesign.dk.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Geniale radiatorrosetter

Købte radiatorrosetter i aluminium hos ALU FIT i virkelig smart design og meget høj udførelsesmæssig kvalitet. Jeg er 100% tilfreds.

2 de outubro de 2021

Resposta da aloop design studio

Hej Erik. Tak for din anmeldelse! Vi synes også selv, at de er ret så geniale - vi er enormt glade for, at du er tilfreds med vores kvalitet og service. Du må have en dejlig dag.
- Peter, ALU FIT

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode produkter og god service

Købte nogen lige hylder, hjørnehylder og kroge til badeværelset. Super kvalitet og design.
Endte med at bytte de lige hylder fordi vi alligevel ikke havde plads og det var meget nemt.

Kan anbefales.

24 de setembro de 2021

Resposta da aloop design studio

Tusind tak for din anmeldelse - vi er enormt glade for, at du er tilfreds med vores service og kvalitet :-) Du må have en skøn dag.
- Peter, ALU FIT

Top kvalitet

Nemt at bestille, hurtig levering og kvalitet i top. Flotte detaljer.

4 de setembro de 2021

Hej Helene,
Vi er enormt glade for din anmeldelse - tak for de fine ord :)
Dejlig dag.
// Peter

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har det sådan når jeg skal købe…

Jeg har det sådan når jeg skal købe noget på nettet at jeg gerne vil se det jeg skal købe først. Kontaktet ALU FIT om det var muligt at se deres produkter først.

Det fik jeg lov til. Også der efter bestilte vi alt til vores to nye badeværelser og to sengebore.

Produkterne er super fine og et design som vi faldt for med det samme.

Ment at købe på deres hjemmeside og mege hurtig levering. I har mine vare anbefalinger her fra.

2 de setembro de 2021

Hej Peter,
Tusind tak for besøget og din fine anmeldelse!
Du er altid velkommen hos os :-)
Vi er super glade for du er tilfreds med produkterne.
God dag!
//Peter Høgh, ALU FIT

Anbefaling af ALU FIT

Er yderst tilfreds med mine varer bestilt hos ALU FIT. Passer perfekt til stilen i vores nybyggede hus og varerne kom med en fin personlig hilsen. Fantastisk med danske iværksættere der laver flotte produkter og samtidigt gør det personligt.

29 de julho de 2021

Hej Kathrine,
Hvor er det fantastisk at vi får lov til at blive en del af designet i dit nybyggede hus.
Billederne ser vildt godt ud.
Tillykke med huset og tak for den fine anmeldelse!
God dag!
//Peter Høgh, ALU FIT

Classificada 5 em 5 estrelas

Det fungerede så fint fra start til…

Det fungerede så fint fra start til slut med et dejligt strejf af personlighed i form af et lille kort 😄

13 de julho de 2021

Hej Bente,

1000-tak for din anmeldelse.

Det betyder mere end du tror!

Nyd vejret.

Classificada 4 em 5 estrelas

En tilfældig annonce var grunden til at…

En tilfældig annonce var grunden til at vi valgte slangeoprulleren fra Alu-fit. Et flot design, en god kvalitet, som kan holde til vind og vejr. Den skulle også - mht til prisen - gerne holde tre gange så lang tid. Ikke et produkt, som bliver markedsført til private, som andre slangeoprullere i plast. Vi opdagede den kun ved et tilfælde.

29 de junho de 2021

Hej Svend,

Dejligt at høre du er glad for produktet - vi er også meget stolte af det.

Tak for din anmeldelse!

Super og professionel rådgivning

Super og professionel rådgivning.
Hurtig levering 👍
Enkelt og lækkert design med super flot finish i høj kvalitet
Køber helt sikkert hos Alufit igen.

16 de junho de 2021

Hej Gitte,
Vi sætter stor pris på din anmeldelse - tusind tak for de fine ord!
God aften.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super godt sted og handle

Vi bestilte 2 sengeborde med indbygget trådløs oplader. De kom flere dage før forventet, og de er nu hængt op og virker perfekt. Hjemmesiden gjorde opmærksom på ting man måske ikke lige tænker over, for størst bekvemlighed for os. Vi er meget, meget tilfredse med handlen og firmaet. Kan varmt anbefales.

10 de junho de 2021

Hej med dig,
Tusind tak for din skønne anmeldelse - det betyder alverden for en ny butik som vores, at få feedback fra dem som handler hos os! :-)
Du må have en fantastisk dag.
// Peter, ALU FIT

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais