Bästa lakanen jag haft och att det är hållbart producerat är en av de viktigaste anledningarna att handla från Alva. Den midnattsblå färgen är min favorit. Men om ni ska utveckla nya färval i framti... Ver mais
Gillar omtanken om miljön i hela tillverkningskedjan av era varor och att det gagnar bönder, som har har vettiga arbets-/levnadsvillkor. Rättvisa löner är också bra. Dessutom skickar ni varorna så va... Ver mais
Snabb leverans. Fint förpackat. Kvaliteten kändes skön innan tvätt, men tunnare än jag trodde. Efter tvätt såg jag att påslakanen är lite ”felsydda” sömmen i övre kanten går inte ihop när lakanet... Ver mais
Bra hemsida, lätt att hitta och beställa. Fantastiska färger att välja mellan. Man väljer det utförande och textil man själv tycker bäst om. Hög kvalitet. Håller färg och form länge. Schysst pr... Ver mais

60 dagars öppet köp
Erik Dahlbergsgatan 14, 41124, Göteborg, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fantastiska sängkläder, krispiga i en härlig färg. Snabb leverans och proffsig kundtjänst. Kan inte bli bättre.

Resposta da Alva
Köpte ett påslakan för ungefär en månad sedan. Efter första tvätten, som gjordes enligt instruktionerna, började knapparna tyvärr falla av.

Snabb leverans. Bra med ekologiskt. Riktigt skönt och bra. Supernöjd

Resposta da Alva
Har köpt flera lakan och stora påslakanset. Supernöjd. Min enda kritik är att storleken är märklig. Svårt att få tag i täcken.

Mycket nöjd!
Mjuka sköna lakan. Att de är tillverkade av 100% organisk och Fairtrade certifierad bomull är en avgörande faktor.

Resposta da Alva
Snabbt levererat. Otroligt fint paketerat. Allt i pappersväg låg så fint i ett kuvert inne i kartongen och så fick man en liten chokladbit på köpet 😍

Resposta da Alva
Kanonkvalitet på sänglakanen, även materialet gör att kroppen känner en svalkande känsla av avkoppling.

Resposta da Alva
Den midnattsblå färgen är min favorit. Men om ni ska utveckla nya färval i framtiden skulle jag jätte gärna vilja ha mörkt vinröda och riktigt mörk lila 😊

Resposta da Alva
Underbar filt jag köpte, precis som jag önskade. Ni värnar på alla sätt om människan, djuren och jordklotet Finfin servise, snabb leverans. Tack

Resposta da Alva
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.