Men I respekterer IKKE "Nej tak" til reklamer
Men I respekterer IKKE et "Nej tak" til reklamer. Det er ikke ok.
Jeg har fået jeres l... i min postkasse i dag.
ALVERDENSFIX.DK ApS er en professionel virksomhed med fokus på kvalitet, effektivitet og ordentligt håndværk. Vi hjælper både private og erhverv med alle former for istandsættelse i forbindelse med fraflytning – herunder maling, rengøring og gulvslibning. Vi tilbyder en samlet løsning, så du kun behøver én samarbejdspartner til hele opgaven. Vi arbejder struktureret, overholder vores aftaler og leverer et flot og holdbart resultat hver gang. Hos os er god kommunikation og tilfredse kunder i fokus. Vi tilbyder gratis besigtigelse og fast pris, så du undgår uforudsete udgifter. Derudover kan vi deltage ved flyttesyn og sørge for, at boligen er klar til overlevering til udlejer. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.
Aalborg , 9000, Aalborg, Dinamarca
Não respondeu a opiniões negativas
Men I respekterer IKKE et "Nej tak" til reklamer. Det er ikke ok.
Jeg har fået jeres l... i min postkasse i dag.
5 store stjerner for arbejdet her! Vi er fornylig flyttet fra vores lejlighed på stigsborgbakke - i den forbindelse fik vi rengjort hele lejligheden, slebet gulve og malet det hele + div. Så så flot et slut resultat! Tusind tak, i får vores varmeste anbefaling ! ❤️
Vi fik hjælp af AlverdensFix i forbindelse med klargøring af en lejlighed til fraflytning, og vi er meget tilfreds med resultatet.
Alt blev udført hurtigt og professionelt, og lejligheden stod klar til syn uden problemer. Selv manden der afholdte synet var meget imponeret
Klar anbefaling herfra.
Kan klart anbefale Alverdens Maler. Professionelt arbejde, flot resultat og god kommunikation hele vejen igennem. De overholder deres aftaler og leverer kvalitet – et malerfirma jeg gerne bruger igen

Resposta da ALVERDENSFIX.DK
Vi er nye kunder, men vi kommer helt sikkert igen! ⭐️
Vi havde en virkelig god oplevelse med dette firma. Fra første kontakt var kommunikationen nem og professionel, og de var meget imødekommende i forhold til vores ønsker.
Arbejdet blev udført til tiden, og resultatet er blevet rigtig flot. Der blev også ryddet pænt op efter arbejdet, hvilket vi satte stor pris på.
Alt i alt en meget positiv oplevelse, og vi vil helt sikkert bruge dem igen!

Resposta da ALVERDENSFIX.DK
Jeg vil helt klart anbefale dem til andre, der ønsker et pålideligt malerfirma, hvor både kvalitet, service og aftaler bliver taget seriøst.

Resposta da ALVERDENSFIX.DK
Jeg har fået malet mine køkkenskabe og er virkelig glad for resultatet. Arbejdet blev udført som aftalt både tids- og prismæssigt. Stor anbefaling herfra.

Resposta da ALVERDENSFIX.DK
Fantastisk flot håndværk, det må jeg sige! Så søde og rare unge mennesker, som har helt styr på deres arbejde! Absolut ikke sidste gang vi gør brug af dem 😍

Resposta da ALVERDENSFIX.DK
Jeg kan varmt anbefale Alverdens Maler. Arbejdet blev udført meget professionelt, og resultatet er virkelig flot. De er grundige og meget behagelige at kommunikere med under hele processen. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed. Hvis du mangler en dygtig maler, kan jeg klart anbefale jer at bruge Alverdens Maler 😊

Resposta da ALVERDENSFIX.DK
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Alverdens Maler ApS. De har revet tapet ned, spartlet væggene og malet hele min lejlighed og resultatet er blevet virkelig flot. Arbejdet blev udført professionelt og man kan tydeligt se, at der er blevet lagt tid og omhu i detaljerne.
De var også nemme at kommunikere med undervejs og overholdt de aftaler, vi havde lavet. Alt i alt en meget positiv oplevelse og jeg vil helt klart anbefale dem til andre, der skal have lavet malerarbejde.

Resposta da ALVERDENSFIX.DK
Virkelig nogle dygtige og professionelle medarbejdere!
Skulle have malet og rengjort min lejlighed så den var klar til fraflytning syn.
God og hurtig service og det hele til en fornuftig pris. Kan varmt anbefale al verdens malere.

Resposta da ALVERDENSFIX.DK
Synes den service man fik var virkelig fantastisk. Virkelig venlig sjæl og gjorde et godt stykke arbejde 10/10 herfra

Resposta da ALVERDENSFIX.DK
Fik malet min lejlighed ifm. flytning, fik en super fin ung mand ud. Nem at snakke med og synes godtnok det er super til prisen. Kunne jeg give 10 stjerner havde jeg gjort det😅

Resposta da ALVERDENSFIX.DK
Rigtig god oplevelse med Alverdens Maler. Arbejdet blev udført fejlfrit og til tiden. Resultatet blev virkelig flot. De var venlige, grundige og nemme at kommunikere med gennem hele processen. Kan klart anbefales😀

Resposta da ALVERDENSFIX.DK
Jeg vil gerne give lidt feedback på min oplevelse hos jer.
Generelt har jeg haft en rigtig god oplevelse. Personalet var venligt, hjælpsomt og professionelle i deres måde at håndtere tingene på. Det gjorde, at jeg følte mig godt taget imod og tryg gennem hele forløbet.
Derudover var servicen hurtig og effektiv, og det er tydeligt, at I lægger vægt på kvalitet i det arbejde, I udfører.

Resposta da ALVERDENSFIX.DK
Rigtig god oplevelse med smil, venlighed og et rigtig godt stykke arbejde

Resposta da ALVERDENSFIX.DK
Kan bestemt anbefales😀 Hurtige til at lave tilbud og kunne gå i gang med det samme selvom vi kontaktede dem lige op til jul, hvilket havde stor betydning for os. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde, som var spartling og maling på et vanskeligt sted, men resultatet er blevet fuldstændig som vi håbede.

Resposta da ALVERDENSFIX.DK
Alverdens maler ApS hjalp os med et større projekt der både inkluderede fuldspartling af vægge, opsætning af filt samt maling. Under hele processen har de været utroligt fleksible og samarbejdsvillige. De dygtige malere skabte et super flot resultat og vi er meget tilfredse. Store anbefalinger herfra.

Resposta da ALVERDENSFIX.DK
Jeg er meget tilfreds med det effektive og hurtige arbejde jeg fik lavet. En varm anbefaling herfra

Resposta da ALVERDENSFIX.DK
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.