Hurtig udskiftning af forfjeder
Hurtig udskiftning af forfjeder. Bilen blev afleveret kl 8 og kl 10.30 var den klar til afhentning.
Tilmed var prisen også fair, så jeg kan kun give 5 stjerner.
Tilmed var prisen også fair, så jeg kan kun give 5 stjerner.
Har handlet biler et par gange og man får meget bil for billige penge. Han er ærlig, rolig og behjælpelig.
Skulle have min bil tjekket pga ulykke, men desværre tror jeg opgaven var for stor, da måde taksator og jeg måtte opgive, Peter kunne slet ikke komme med ordentlig meldig om hvad der skulle laves og trak tiden ud. Efter 3 uge måtte vi opgive og det bliv jeg så lige bødet for med en tegning på 2000 kr for en gamle gamle låne bil, hvor pris var aftal 150 for 3 dage. Han er en meget uhøflig mand desværre.

Resposta da AM Auto
Er utrolig glad for at køre til Peter med vores biler, der er absolut intet at komme efter. Han er helt igennem meget reel. God service , gode priser, det er efterhånden sjældent at finde nu om dage. 😊👍
Altid friske på at hjælpe
Tak for jeres indsats på at få os ud at køre igen
Jeg kan ikke anbefale AM Auto nok. De svigter aldrig, og siger hellere nej til at presse noget igennem i stedet for at love mere, end de kan holde. Især Peter har en mangeårig viden om VW, så uanset om det er en simpel reparation eller en mere kompleks fejlfinding, bliver opgaven løst. Selv "lige før lukketid" op til en ferie var der hjælp at hente. Kæmpe ros her fra!
Yderst kompetent værksted!
Man skal lede længe efter så god og kompetent service!
Peter har virkelig lagt sig i selen for, at fejlfinde på min ny indkøbte brugte C3.
Peter tilbød endda en lånebil mens min egen var på værkstedet.
“Am auto” i Skalborg får min absolutte varmeste og bedste anbefaling og jeg vil til hver en tid benytte mig af værkstedet igen.
Mvh Louise
Jeg tager altid min bil med til AM-auto i Aalborg (Skalborg).
De er altid fleksible og klar til at hjælpe.
Der er lånebiler til gode lave priser, og alt i alt er deres priser virkelig fair.
Det ville give mening at skrive meget mere, men har ikke tid, men vil bare her til slut skrive, at AM-auto altid leverer den samlede bedste service som jeg nogensinde har oplevet på et autoværksted.
Super og meget kompetent service til rigtig fine priser👏👏
Bedste værksted, dygtig mekaniker og ikke mindst, betydelig billigere end andre værksteder..
Hade en bil til salg på en aktion. Kom ikke til aftalen og melde ikke afbud. Kom først 4 dage senere efter kontakt gennem aktions siden. Og så hade han ikke engang læst, hvad det var for en bil han hade budt på. Og ville slet ikke købe den.
Samtid mente han at der kunde være ting i stykker på den. Og at han kunne overbevise mig om at han viste mere om biler en mig, og derfor nærmest bare kunde give ham den til skrot pris.

Resposta da AM Auto
Jeg købte i December en Golf 2 med km tal 199.000. men kilometertallet er justeret 100.000 km tilbage 5 år tilbage UDEN at blive gjort opmærksom på dette. virksomheden fremstår ignorante overfor dette. Så hvis du nogensinde skal købe noget fra AM Auto Aps, sørg for at undersøg bilen grundigt, fordi de har formegentligt oplyst forkert i salgsannoncen. AM Auto kender ikke til reklamationsret når til sælger til privat. De påstår at have solgt uden garanti til mig privat. De påstår derefter at man skal skrive kilometergaranti i annoncen hvis der skal være en garanti på købet (hvilket de ikke har på nogen af annoncerne selvom de på hjemmeside oplyster at de har)

Resposta da AM Auto
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.