A empresa respondeu
Kan klart anbefale, DK chiptuning. Super service virker bedre end jeg havde forventet hurtigt nemt og billigt 👍👌 Efter flere mdr frem og tilbage fra autoriserede værksted løste de mit problem p... Ver mais
A empresa respondeu
God betjening, service i topklasse, lækker kaffe, venligt personale, hyggelig stemning Bilen var færdig 20 minutter før tid :-D Min Kia kører 10% længere literen, bedre bundtræk og rap i replikken.... Ver mais
A empresa respondeu
DK Chiptuning tilbyder billig chiptuning af alle bilmærker udført i Søborg. Vi tilbyder også udkørsel på Sjælland, Fyn og i Jylland med professionelt chiptuningudstyr. Vi betjener kunder fra hele landet, som ønsker sig en sjovere, hurtigere og mere økonomisk bil. Vi optimerer bilens motor- og gearkasse software (ECU / TCU) via bilens OBD-stik eller via bench-mode. Typisk udfører vi chiptuning på hybridbiler samt benzin og diesel biler både med og uden turbo. Vi optimerer også DSG automatgearkasser fra Audi, Volkswagen, Seat, Skoda samt BMW & Mini ZF med automatgearkasse. Vi glæder os til at se dig! De bedste hilsner Team DK Chiptuning
Augustvej 133, 2860, Søborg, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Altid tilgængelige. Fantastisk service. De går op i deres arbejde med liv og sjæl , kan anbefales på det varmeste. Det er fjerde gange jeg benytter dem , 5 stjerner hver gang. Hvis du er i tvivl om hvem du skal bruge til at optimere din bil, er det DK Chiptuning Søborg. Bilen kører fremragende.

Resposta da DK Chiptuning
Super god og hurtig service ikke sidste gang jeg kommer der

Resposta da DK Chiptuning
Jeg kan kun anbefale dem på den varmeste måde.. sjældent har jeg oplevet noget lignende før.. svaret med det samme på mail. Jeg var ny kunde og alligevel fik jeg en behandling som jeg aldrig har prøvet før.. og en service som fortjener 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ med pil op af.. tak til jer.. tak for den kæmpestore indsats og forskel I gjorde for mig 🙏🙏🙏

Resposta da DK Chiptuning
Jeg har været nede og få chippet min bil, sikke en fantastisk god og meget hjælpsom service, jeg fik af de 2 friske gutter på Falkevej 13.
Mine allerede bedste anbefalinger herfra

Resposta da DK Chiptuning
Fik chip min bil virker bare helt vildt godt og rigtig god service og information samt varmt kaffe det er ikke sidste gang jeg kommer der

Resposta da DK Chiptuning
jeg fik min skoda chippet os dem og koblet egr fra de sagde at den ville køre mere økonomisk men den gjorde det modsatte før jeg fik den chippet kørte den ca 25km/lmen efter jeg fik den chippet kørte d kun 16,5km/l jeg ringede og brokkede mig så var der hundre og sytten undskyldniger fra ham jeg kørte op til dem og fik en standart fil i den igen men det har gjort sådan at styreboksen er blevet så forviret at den slet ikke kan finde uid af noget

Resposta da DK Chiptuning
Skulle have min bil chippet ,dels for at få bedere brændstoføkonomi ,valgte og kontakte Dk chiptuning de vejledede mig fra start til slut og fik mig til og føle at valget var det helt rigtige .Det nu 3 måneder siden bilen køre som en drøm længere på en liter diesel sam mere træk i bund de bedste anbefalinger herfra

Resposta da DK Chiptuning
De levere en super service og deres optimering spiller hvergang! Stor anbefaling herfra

Resposta da DK Chiptuning
Kan anbefale Dk Chiptuning , der er styr på tingene og friske fyre ..
kan kun anbefale her fra

Resposta da DK Chiptuning
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Alexander fra DK Chiptuning. Servicen har været helt i top fra start til slut, og der har været styr på tingene hele vejen igennem.
Vi har brugt dem på alt fra RS6 til Porsche 911, og kvaliteten af arbejdet har været gennemført hver gang. Professionel tilgang, god dialog og levering som aftalt.
Det er dejligt som Leasingkonsulent altid at vide at data på bilen stemmer. Giver både ro til kunder og til os!
Stor anbefaling herfra Fleasing og Jeg

Resposta da DK Chiptuning
Jeg fik chiptunet min VW GTE hos DK Chiptuning den 10. januar, hvor både motor og gearkasse blev optimeret. I forbindelse med tuningen blev der også eksperimenteret med at fjerne start/stop-funktionen i GTE mode.
Kort efter oplevede jeg kraftige rystelser, når benzinmotoren tændte i hybrid mode – især ved lav fart. Bilen havde ikke haft disse problemer før tuningen. Jeg kontaktede dem samme dag og igen nogle dage efter. Først fik jeg svar efter at have ringet.
Jeg var forbi flere gange, hvor der blev lagt forskellige versioner af tunet software på bilen, men problemet fortsatte. Til sidst blev der lagt original software tilbage. Under forløbet udviklede problemet sig, og bilen begyndte at køre markant dårligere.
I dag står jeg med en ødelagt motor og fejl i hybridsystemet. DK Chiptuning har refunderet beløbet for selve tuningen, men ikke forholdt sig til de efterfølgende skader på bilen.
Min oplevelse har været frustrerende, da bilen fungerede uden problemer før tuningen, og problemerne opstod umiddelbart efter indgrebet. Jeg havde blot ønsket en mild optimering – ikke en bil, jeg i dag ikke tør køre i.
Dette er min personlige oplevelse af forløbet.
Jeg har E-mails på samtaler med dem, hvor de frakender sig ansvaret men vil betale beløbet tilbage for at lukke sagen.

Resposta da DK Chiptuning
Jeg har haft min bil hos DK Chiptuning, og det har endt i total motorhaveri.
Efter der blev lagt software på bilen, begyndte den at larme. Jeg kørte bilen retur, hvor der blev lagt en anden software på – uden effekt. Kort efter opstod der fejl på hybrid-systemet, og jeg måtte igen forbi værkstedet. Til sidst blev den originale software lagt tilbage.
Resultatet er, at benzinmotoren er brændt sammen, og jeg står nu med et nødvendigt motorskift til ca. 80.000 kr.
Hele forløbet er dokumenteret og kommenteret skriftligt via e-mail med virksomheden, og dokumentationen kan fremsendes ved behov. På trods af dette fralægger virksomheden sig ethvert ansvar og henviser udelukkende til deres forretningsbetingelser, hvor de skriver, at de ikke hæfter for skader – selv når de selv har ændret softwaren i bilen.
Der blev ikke taget ansvar for hverken arbejdet eller konsekvenserne. Hvis du vil risikere alvorlige motorskader og selv stå med hele regningen, så er dette stedet. Ellers: find et andet firma.

Resposta da DK Chiptuning
Hurtigt, effektivt, og fantastisk god rådgivning
Efter at have skrevet med et par forskellige, fik jeg utrolig meget tryghed hos DK chiptuning, da de meget tydeligt hellere ville rådgive korrekt, fremfor at få flest penge ud af mig.
Jeg kan mærke en tydelig forskel på min golf, efter den har været forbi dem.
5 stjerner herfra

Resposta da DK Chiptuning
Fantastisk service, og mindst lige så godt resultat. Jeg har i dag fået chippet min C200 med en stage 1 og fik hele 64hk ekstra og 90nm
Jeg havde mine 2 unger med, og de fik lov til at være med, trykke på knapper og være en del af det som skete, så tusind tak til Morten, for en uforglemmelig oplevelse, skal aldrig have chippet mine biler andre steder
10 out of 10 would recommend

Resposta da DK Chiptuning
Super service og har afhjulpet et motorproblem som har drillet i lang tid. Tak for hjælpen. Bh Simon

Praise to Alexander,
A young but very knowledgeable guy, he was kind and provide a nice service all the way and answer to lots of questions that I had on the car behavior and so on. The car is running with more power and smooth
Thanks for the good job

Resposta da DK Chiptuning
Der sku ik noget at sætte en finger på
Super venlige, lækker service og det spiller bare hele vejen rundt!

Resposta da DK Chiptuning
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.