One order was sent to the wrong country,naturally I went and bought the product from another website that delivered a lot faster and requested refund which has been processed. Another order postpone... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Onbereikbaar. Pakket 'op veilige plaats' geleverd. Dit was centrum Brussel aan de voordeur. Ik wil dus een terugbetaling, maar ze zijn onbereikbaar. Daarnaast sturen ze dreigmails dat ik geen artike... Ver mais
Goede overzichtelijke site en snelle levering doen ook niet moeilijk als er iets stuk gaat wat betreft garantie. Het liefst zou ik 5 sterren willen geven de rede dat ik er 3 geef is dat ze al een... Ver mais
Als eerste ging het mis met de bestelling. Ik zou niet betaald hebben. Maar werd toch geleverd door die uitermate slechte bezorgdienst Dragonfly. Pakket werd niet overeenkomstig de afspraak onbeheerd... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
zoeken, winkelen en kopen op Amazon.nl
Informações de contacto
Seattle, Estados Unidos da América
- amazon.nl
Fijne webshop met enorm aanbod
Amazon is, naast Bol.com, mijn go-to web winkel voor van alles en nog wat. Het aanbod is groot en zeker als Prime klant, is de levering in bijna alle gevallen snel en goed. Als je veel besteld (gaat bij mij echt om meerdere bestellingen per maand), gaat er natuurlijk wel eens iets mis. Maar als dat gebeurd, vind ik de afhandeling daarvan ook echt goed. En in de gevallen waarin het fout is gegaan, lag het altijd aan een verkooppartner (vergeet niet dat Amazon zelf producten verkoopt, maar ook een marktplaats is voor andere aanbieders) of aan de bezorgdienst (slechte ervaringen met Dragonfly, bijvoorbeeld). Kortom, nooit echt slechte ervaringen gehad in alle jaren waarin ik misschien inmiddels wel honderden bestellingen heb geplaatst, van klein tot groot, van goedkoop tot duur. Gewoon een fijne webshop met een enorm aanbod!
The only reliable delivery in NL
I have ordered hundreds of packages over the past six years and never had any problems; and when I did, the issue was always resolved very quickly. If you are not at home, the couriers always call you and ask what to do with the package. I'm truly frustrated by why people are complaining; this is the only reliable way to order things in the NL.
Abonnement liep door terwijl account vergrendeld was
Mijn Amazon-account is langere tijd vergrendeld geweest wegens “ongebruikelijke activiteiten”. In die periode had ik geen toegang tot mijn Prime-abonnement en kon ik het ook niet opzeggen, terwijl er wel maandelijks kosten werden geïncasseerd.
Na telefonisch contact is het abonnement inmiddels stopgezet en is één maand terugbetaald. Omdat ik gedurende langere tijd geen toegang had tot de dienst, lijkt mij dit geen volledige oplossing.
Ik hoop dat iemand van Amazon Customer Relations dit nog eens kan bekijken zodat het netjes kan worden afgehandeld.
Over het algemeen goeie ervaringen
Over het algemeen goeie ervaringen. Soms met derde verkopers gaat het wat stroever.
Sinds kort verzend Amazon met Dragonfly (ja, hoe verzin je zo'n naam) maar daar kunnen ze beter gelijk mee ophouden weer. Zal wel goedkopere verzendkosten zijn maar dat is aan de kwaliteit ook duidelijk te merken (zie dragonfly review)
Mijn bestelling van Amazon zou de…
Mijn bestelling van Amazon zou de andere dag geleverd worden. Dit werd dus ook door Dragonfly de andere dag bevestigd dus heel de dag thuis gebleven,want ik had dit artikel direct nodig en daarom ook speciaal besteld bij Amazon voor de bevestigde levertijd. De dag er na kreeg ik door dat het nog vermoedelijk 5 dagen zou duren. Daarna kwamen er diversen berichten dat ze toch weer gingen leveren voor de avond. Kreeg 19.30 bericht dat artikel geleverd was bij mij of bij de buren. Via mijn camera gezien dat er niets afgeleverd was terwijl ik thuis was ook niet aangebeld. Daarna de buurt afgezocht naar een vuilnisbak die op de foto stond en uiteindelijk mijn pakketje gevonden. Amazon ik heb bij deze besloten dat ik na 10 jaar klant stop met kopen bij jullie, want deze courier heeft alleen negatieve reviews en jullie gaan er gewoon mee door.
Keuze van Amazon bezorgdienst is zwaar ondermaats
Uw mening telt ... enkel voor het #product, maar niet voor de #bezorging.
En met die bezorging gaat het veel te vaak mis. DHL was al geen pretje, maar DragonFly maakt het nog veel bonter.
Gebeld met klantendienst. "We weten er van" ... maar zijn machteloos om er iets aan te doen.
Op reddit geeft iemand aan dat er een #vinkje bestaat om op account niveau bepaalde vervoerders uit te sluiten. Klantendienst zegt tegen mij dat zo'n vinkje niet bestaat en dat het 'systeem zelf bepaalt wat de beste en snelste vervoerder is voor jouw afleveradres'.
Ik neem aan dat Amazon.nl daar de 'voor hun goedkoopste' mee bedoelt.
Heb mijn bestelling laten annuleren en ben elders gaan shoppen.
Schandalige afhandeling garantieclaim door Amazon: Wetgeving wordt genegeerd
Al bijna twee maanden (sinds 15-12-2025) word ik door Amazon van het kastje naar de muur gestuurd wat betreft een defecte LG OLED TV (Order #171-3613740-3625950). Hoewel er sprake is van duidelijke non-conformiteit (zware burn-in), weigert Amazon elke vorm van compensatie.
Ik heb alle bewijzen aangeleverd, inclusief een officieel casenummer van LG (CNU251222188417). Amazon eist echter een specifiek PDF-document voor de reparatiekosten. Omdat LG dit document pas opstelt na betaling van onderzoekskosten voor een reparatie die duurder is dan de dagwaarde van de TV, weigert Amazon de claim.
Zelfs het zogenaamde "Senior Management" verschuilt zich achter systeemregels en negeert de Nederlandse wetgeving. De "A-tot-Z garantie" stelt in de praktijk niets voor als het erop aankomt. Een zeer onbetrouwbare partij voor elektronica-aankopen.
AMZ is nog slechter als eerder. He diep kunnen ze zinken
Ik wou een kabel hebben en amz zeiden dat het de volgende dag bezorgt zou worden. Zoals gewoonlijk beloven ze veel maar doen ze zeer weinig. Dde kabel kwam dus niet. Knden het niet bezorgen m een of andere reden. Ik ben altijd thuis dus dat kan niet zo zijn. Ik ben invalide vandaar dat ik het bij amz bestel m te laten bezorgen. Gelijk toen ik dat bericht hoorde bestelde ik een andere. Deze kabel werd ok niet geleverd. Dus nu een 3de kabel besteld. Ben benieuwd. Ik ga net zolang bestellen totdat ze het zat zijn.
Estoy muy satisfecho con las soluciones…
Estoy muy satisfecho con las soluciones de Servicio al Cliente, cuando tenga la opción de elegir el servicio de entregas le doy 5 estrellas sin problema
Bestel hier niets
Bestel hier niets! Als je product niet geleverd is, kwijt is, kun je het meteen zelf uitzoeken. Niet word geregeld. Zoek maar contact met de verkoper. Dit is derderangs service die je bij zelfs de slechtste b kwaliteit webwinkel niet hebt. Bij Amazon kopen is een soort gokken met je geld. Afwachten of je iets ontvangt. Nooit meer zal ik hier iets kopen. Bol is zoveel beter en betrouwbaarder, een echte winkel ervaring. Maar het was te verwachten van een Amerikaans bedrijf. Bij eerdere bestellingen ontbraken ook verzend updates/meldingen, nooit emails ontvangen. Staan ze opeens voor je deur als je niet thuis bent. Blijf weg van deze piraten, het woord bedrijf onwaardig.
Via Amazone ineens bericht van…
Via Amazone ineens bericht van dragonfly shipping , bericht dat het adres verkeerd is , dan is die onderweg komt er niks aan , je kunt niks zien waar het pakket is .nog niks ontvangen ,Ga niet meer bestellen met amazone
Kwaliteit is goed
De bezorging van Amazon wordt door de regel goed verzorgd door DHL of postnl. Doen uitstekend werk in deze regio. Verder worden de producten door amazon snel verzonden en er is een goed garantie en terugstuur regeling. En zijn de producten tot zo ver van uitstekende kwaliteit. Ik ben zeer tevreden. En nee ik word hier niet voor betaald
2025-2026: Kwaliteit bezorging en aftersales heeft een neusduik genomen
Wij kochten tot voor kort als bedrijf zo'n beetje alles via Amazon. Van handdoekhaak tot startbooster, van waterkoker tot moederbord, van gereedschap tot stofzuigerzak. Denk 20 tot 30K per jaar. (!)
Er ging wel eens iets mis bij de bezorging maar uiteindelijk waren de aftersales bij niet-bezorgd/zoek, defect bij aankomst of ruim na ontvangst gewoon erg goed.
Zo heb ik eens gemeld van een gamestoel van meer dan een jaar oud dat de gasveer inzakte. Reactie Amazon: Stuur maar terug, je krijgt direct je aankoopbedrag retour.
Kijk, dat is goede service. Voor mij reden overal de loftrompet te steken over Amazon.
De laatste maanden echter? DragonFly. DHL was al behoorlijk ruk maar deze nieuwe club is echt van een andere orde. Binnen vier maanden 3 pakketten zoek.
En dan de reactie van Amazon: Doe maar aangifte bij de politie. Wat!? Ik heb het pakket nooit ontvangen!
Goed, schoorvoetend maar gedaan en na veel vijven en zessen en na opsturen van de aangifte eindelijk ons geld terug.
Kers op de taart: Mail van Amazon: Als wij als klant zo doorgaan en er zoveel pakketten zoek blijven raken overweegt men ons als klant te schrappen.
Haha. Doe geen moeite, Amazon. Jullie hebben jezelf al geschrapt als bedrijf waar ik überhaupt nog iets zou willen kopen. Zoek het eens even lekker uit zeg, met je Karel-Utrecht-Tango bezorgers.
Extreem lange levertijden
Mijn laatste bestellingen hadden allemaal een levertijd die niet meer van deze tijd is. Een levertijd van een week of 2 weken terwijl er bij het product op de site , wordt binnen 2 a 3 dagen geleverd, staat. Was voorheen veel beter geregeld maar het word tijd om ergens anders mijn producten te bestellen. Heel jammer want ik had tot een tijd geleden geen problemen met levertijden bij amazon.nl.
De klantenservice zou naar mijn idee ook een opfrisbeurt kunnen gebruiken. 3x gebeld over het retourneren van een product en het verzendlabel wat ik gestuurd had gekregen,bij de 3e keer kreeg ik pas te horen dat het om een universeel verzendlabel ging, wat mij niet duidelijk was. Was allemaal erg verwarrend en heeft onnodig lang geduurd.
Amazon.nl holding refund hostage due to their own "System Error"
I returned a router (Order 171-6161001-4867504) on Dec 30, 2024. It was confirmed delivered to Amazon’s return center on Jan 7, 2025. It has been over 3 weeks since receipt, and Amazon is refusing to issue my refund.
Customer service admitted there is a "system error" on their end, yet they are demanding that I (the customer) fill out a manual "incident report" to fix their internal technical failure. This is unacceptable. I have fulfilled my legal obligations under EU law. Amazon has the item, but they are keeping my money.
I have already reported this to the ACM (ConsuWijzer) and will continue to pursue legal action. If you use iDEAL to pay on Amazon.nl, be warned: if their system breaks, they will make it YOUR problem.
Give me my money back immediately.
They're a bunch of thieves and…
They're a bunch of thieves and incompetents! Find my order 407-2394912-4437930! Bunch of lazybones! The delivery date has been changing for 14 months and it's nowhere to be found because I ordered it in 2024. Their customer service is a disgrace! 15 emails sent and no response. They just stole 150 euros from me! AVOID AT ALL COSTS!
Bezorgdienst Dragonfly houd je de hele…
Bezorgdienst Dragonfly houd je de hele dag aan het lijntje en komt niet opdagen.
Dit was de laatste bestelling Amazon. Gewoon weer naar Bol.
Klantenservice nooit bereikbaar!!
Klantenservice nooit bereikbaar.
Je krijgt geen hulp als er iets mis gaat.
Bespaar je zorgen en koop hier niet!!!!!
Je geld krijg je ook niet meer terug. De werkelijke leverancier verwijst naar Amazon. DUS JE WORDT OPGELICHT!!!!
Zoekgeraakt pakje Shantime
Eerder schreef ik een revieuw over een zoekgeraakt pakje, dat probleemloos en binnen 3dagen door verkoper SHANTIME terugbetaald werd. Achteraf bleek het bij de Nederlandse vervoerder (DHL) allemaal mis gegaan te zijn. Na een anonieme melding ‘bezorgd’ zonder bezorging kwam het pakje 9dagen later toch nog aan. Inmiddels had Shantime de kosten al geretourneerd. Petje af voor Shantime, die de klacht voor DHL opnam! Top! Inmiddels heb ik contact met hen opgenomen over een nieuwe betaling. Geweldige service, Shantime!
Lazy and unhelpful drivers
it is unacceptable that your drivers leave my products on the ground floor instead of delivering them to the 3rd floor. I am not as mobile as I used to be!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.