Jeg var på udkig efter en ny mulepose til bl.a min vandflaske, og her faldt jeg over et iblandt Amolias meget smukke produkter. Jeg har selv haft ansættelser på nogle af de hospitaler, hvor Amoli... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har lige modtaget mine to puder og helt ærligt, jeg er SÅ vild med det. De er simpelthen så flotte og lækre, overstiger alle mine forventninger. Elsker måden de er produceret på og så har begge m... Ver mais
A empresa respondeu
For dyrt i forhold til designet 🥳
A empresa respondeu
Saw this hanging at the Packhouse in Christianshavn and had to have it. Ordered it on a second to last day in Copenhagen (a Wednesday) and it met me at my house when I got home to the states (on a Fri... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Amolia finder du bæredygtige produkter skabt af upcyclede tekstiler. Vi giver kasserede materialer som duge, lagner og uniformer nyt liv som unikke boligtekstiler, accessories og gavesæt. Alle produkter er designet i Danmark og produceret i Danmark og EU. Når du handler hos os, vælger du kvalitet, ansvarlighed og et mere cirkulært forbrug.
Dinamarca
God hjemmeside med brugbare informationer om hvert produkt, samt fine fotos.

Resposta da Amolia APS
Rigtig fine og lækre produkter. De er god udført og det er sjovt at se hvad det har været før. Kan rigtigt godt lide tanken ved at man udnytter de ting man allerede har til at lave nye smukke ting 😊

Resposta da Amolia APS
Fantastisk upcycling brand. Lækre produkter, god levering og søde medarbejdere

Resposta da Amolia APS
For at være ærlig, så er jeg blæst helt bagover, over hvordan Amolia har leveret både et fantastisk håndværk og en super, tilstedeværende service. Vi er virkelig glade for vores custom made billeder, som er lavet med de fineste farver af garntråde! Derudover har vi undervejs haft en positiv kommunikation med flere af medarbejderne. Jeg vil bestemt anbefale Amolia til andre og det er ikke sidste gang, vi ligger en bestilling hos dem. Kh Anne, Esbjerg.

Resposta da Amolia APS
Købte tre tasker og er meget tilfreds med produkterne og hele servicen. At det er en ansvarlig forretning, som hjælper med at gøre verden til et grønnere sted.

Resposta da Amolia APS
Jeg har selv haft ansættelser på nogle af de hospitaler, hvor Amolia modtager tekstiler fra, og jeg er vild med deres koncept om bæredygtig produktion. Og muleposen har været anvendt flittigt siden jeg modtog den.
Oplevede nem nethandel og hurtig levering.
Kan varmt anbefale Amolia.

Jeg har bestilt 2x puder fra Amolia.dk
Jeg blev ringet op fra (Rikke, mener jeg hun hed), der sagde at den ene puder desværre var udsolgt men at hjemmesiden ikke havde opdateret det. Og det var hun ked af. Hun sagde derefter at hun kunne sende mig billede af nogle puder der minder lidt om. Hun var så sød at spørge om sofaens farve for at se hvad der ellers kunne passe til. Altså jeg må sige jeg aldrig har oplevet sådan en service før.
Ud over at alt er lavet ud fra genbrugstekstil så er deres servixe i top. Glæder mig til jeg står og mangler flere ting jeg kan købe fra dem.

Resposta da Amolia APS
Lækre og bæredygtige FLOTTE produkter! Mange FLOTTE produkter. Lever op til billederne

Resposta da Amolia APS
Jeg har netop modtaget en toilettaske fra Amolia. Den kom med hurtig fragt og lækkert indpakket. Desuden er toilettasken virkelig flot og i god kvalitet med omtanke for både funktionalitet og godt med plads. Og så er det bare fantastisk at man kan købe så godt et produkt med så god en samvittighed for bæredygtigheden.
Overordnet set en virkelig god oplevelse og vil klart anbefale at købe deres produkter. Ikke mindst pga. den gode kundeoplevelse og de lækre produkter, men også med henblik på den gode samvittighed man får ved købet.

Resposta da Amolia APS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.