Amsterdams MuntKantoor Opiniões

TrustScore: 3 em 5

2,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Nog nooit zo'n oplichtersbedrijf meegemaakt. Eenmaal een munt besteld, de rest van de munten geretourneerd omdat je opeens vastzit aan een abonnement. Die meteen opgezegd. Dreigen met deurwaarders,... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Afspraken en verzending worden goed nagekomen Wordt netjes verzonden zodat je munten niet beschadigd raken. Wel vindt ik dat als er bij een advertentie staat " gratis" duidelijker aangegeven kan wor... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestellen en gegevens invullen ging erg goed product werd goed aangeleverd en goed verpakt. Ik zal het zeker aanraden aan een muntenverzamelaar, omdat dit assortiment erg ruim is. Klein verbeterpunt z... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn oprechte ervaring is, over een lengte van jaren ben ik altijd eerlijk en geheel volgens gemaakte overeenkomsten geholpen. Nooit enige klacht van mijn kant hoeven te melden. Producten altijd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Revendedor de moedas

Het Amsterdams MuntKantoor is met haar meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring in de muntenbranche dé betrouwbare aanspreekpartner voor muntverzamelaars in Nederland.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

296 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 97% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

155 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Zeer tevreden

Zeer tevreden

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent.

Prima service

Prima service , levering op tijd en keurig verpakt

1 de março de 2026

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat uw bestelling op tijd en keurig verpakt is geleverd.

Bestellen online gaat simpel

Bestellen online gaat simpel, wanneer voorradig snelle levering

16 de abril de 2026

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het online bestellen eenvoudig verloopt en dat u bij voorraad profiteert van een snelle levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb bij Amsterdams muntkantoor al…

Heb bij Amsterdams muntkantoor al diverse munten besteld. De leveringen waren steeds op tijd en zagen er kwalitatief goed uit.

16 de abril de 2026

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u al meerdere bestellingen bij het Amsterdams Muntkantoor heeft geplaatst en dat deze steeds op tijd en van goede kwaliteit zijn geleverd.

goeie kwaliteit

Hier hebben ze goeie kwaliteit en zijn betaalbaar.
De levering zou iets sneller kunnen , maar dat is niet echt een probleem

28 de abril de 2026

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de betaalbaarheid van onze producten. Wij waarderen uw eerlijke feedback over de levertijd en nemen dit graag mee ter verbetering.

Snel geleverd

Snel geleverd. Ziet er netjes uit👌

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en netjes is aangekomen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Omdat de bestelling volgens afspraak in…

Omdat de bestelling volgens afspraak in goede staat is ontvangen.

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling volgens afspraak en in goede staat is ontvangen.

Verzendingen zijn keurig

Verzendingen zijn keurig, alleen heb ik via de site en bericht gestuurd waarop geen enkele reactie is gekomen. Dat is jammer.

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de verzendingen keurig verlopen. Wij vinden het jammer om te lezen dat u geen reactie heeft ontvangen op uw bericht via de site. Dat is uiteraard niet de bedoeling en onze excuses hiervoor. Voor een snelle opvolging kunt u ons altijd bereiken via klantcontact@amsterdam-munten.nl. Wij nemen uw feedback ook mee om onze bereikbaarheid te verbeteren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke aanbiedingen maar kan niet alles…

Leuke aanbiedingen maar kan niet alles betalen omdat ik AOW heb.

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze aanbiedingen waardeert. Wij begrijpen dat niet alles altijd past binnen ieders budget en waarderen uw open feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Niet een vaste klant Tòch aanbiedingen !!

Zelfs als niet vaste klant wordt je gewaardeerd en krijgt erg leuke aanbiedingen !!

22 de abril de 2026

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze aanbiedingen als leuk ervaart en dat u zich ook als niet vaste klant gewaardeerd voelt.

Eerlijk en goed bedrijf

Mijn oprechte ervaring is, over een
lengte van jaren ben ik altijd eerlijk en
geheel volgens gemaakte overeenkomsten geholpen.
Nooit enige klacht van mijn kant hoeven
te melden.
Producten altijd volgens beschrijvingen.

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u al jarenlang tevreden bent en dat u altijd eerlijk en volgens afspraak bent geholpen.

Pracht munten

Pracht munten
Super mooie kwaliteit
En soms niet eens zo duur
En altijd keurig verpakt ..
Top Munten huis

23 de abril de 2026

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prachtige munten, de mooie kwaliteit en de zorgvuldige verpakking. Goed dat u ook onze prijsstelling als positief ervaart.

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende ervaring zover goede…

Uitstekende ervaring zover goede verpakking snelle verzending en mooie producten.

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tot nu toe een uitstekende ervaring heeft, met goede verpakking, snelle verzending en mooie producten.

Classificada 5 em 5 estrelas

alles snel en corrrect geleverd en…

alles snel en corrrect geleverd en goede kwaliteit

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles snel en correct is geleverd en dat u tevreden bent over de kwaliteit.

Classificada 5 em 5 estrelas

Betrouwbaar en een overzichtelijke…

Betrouwbaar en een overzichtelijke webshop.

Resposta da Amsterdams MuntKantoor

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze webshop als betrouwbaar en overzichtelijk ervaart.