Fixa Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Styr unna Fixa! Jeg la ut en jobb på Fixa for å få tilbud på skifte av registerreim og vannpumpe på bilen. Resultatet var 0 respons fra aktuelle tilbydere, men til gjengjeld fikk jeg masse spam... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

MALEJOBB Vi engasjerte firmaet Hus&Hagejobber Florelund for et utvendig maleoppdrag i Bærum. Firmaet leverte det beste anbudet og var raskt i gang med arbeidet. Arbeidet ble utført presist o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Oppdrag i forbindelse med høydereduksjon av sitkagran trær i Vormedal ble lagt ut på Anbudstorget. Etter at flere aktører hadde besiktiget trærne og utarbeidet pristilbud, var Trond Tunes i Tu... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

41 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Styr unna Fixa!

Styr unna Fixa!

Jeg la ut en jobb på Fixa for å få tilbud på skifte av registerreim og vannpumpe på bilen. Resultatet var 0 respons fra aktuelle tilbydere, men til gjengjeld fikk jeg masse spam og irrelevante henvendelser.

Dette var ikke i nærheten av den tjenesten jeg forventet. Når man legger ut en konkret jobb, forventer man seriøse henvendelser fra noen som faktisk kan utføre jobben.

Min erfaring er rett og slett: Styr unna Fixa.

20 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Føler meg oppriktig lurt av fixa

Føler meg oppriktig lurt av fixa. Inngikk avtale med Anbudstorget for to år siden hvor jeg ble lovet ingen bindingstid. Nå har fixa sendt faktura for det kommende året og mener jeg må betale for hele året til tross for at jeg er lovet ingen bindingstid.
Bare svindel og lureri etter mitt syn.

20 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold dere LANGT unna dette lureri her

Hold dere LANGT unna dette lureri her.
Dem lover det ene og det andre til bedriften og du kan få så mye jobber.
Det er rett og slett ikke riktig og med engang du har sagt ja så du låst. Hvis man har et bra produkt trenger man ikke låse folk fast, det sir seg selv. Hold dere langt unna og finn andre mere seriøse aktører !!

29 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Opplevde salget som misvisende og pressende

Jeg ble oppringt av Fixa/Anbudstorget en fredag i oktober 2025. Selger var veldig på, og det ble fremstilt som at jeg kunne se på dette i løpet av helgen og få oppfølging etterpå.

I samtalen ble det sagt at det var mange jobber/oppdrag i mitt område. Dette var en viktig del av grunnen til at jeg vurderte tjenesten.

Det ble avtalt at selger skulle ringe meg opp igjen over helgen for å gå gjennom løsningen. På grunn av dette oppfattet jeg ikke avtalen som endelig bindende der og da. Den oppfølgingen kom aldri.

Samme dag fikk jeg en SMS og svarte “OK”. I etterkant ble dette brukt som grunnlag for en 12 måneders avtale.

Da jeg fikk tilgang, opplevde jeg at aktiviteten i mitt område var langt mer begrenset enn det som ble sagt på telefon.

Jeg protesterte skriftlig kort tid etter, men har likevel mottatt fakturaer, purringer og inkassovarsler. Saken er nå varslet sendt videre til forliksrådet.

Jeg opplever prosessen som svært uryddig og belastende. Jeg satt igjen med en følelse av å bli presset inn i noe jeg egentlig ikke hadde behov for, og som jeg ikke ville akseptert dersom alt hadde vært tydelig forklart fra starten.

Min anbefaling til andre bedrifter er å holde seg unna dette selskapet, basert på min erfaring. Ikke svar “OK” på SMS før du er helt sikker på hva du faktisk binder deg til.

Det er også bekymringsfullt at små foretak og enkeltpersonforetak kan bli utsatt for denne typen salgsmetoder uten at praksisen blir gått ordentlig i sømmene. Små bedrifter prøver å drive profesjonelt og holde kostnadene nede for kundene sine, og da kan slike prosesser bli både kostbare og belastende.

Denne typen sak går også veldig inn på psyken når man som liten bedriftseier må bruke tid, energi og bekymringer på fakturaer, inkasso og mulig forliksråd for noe man mener ikke ble riktig fremstilt fra starten.

Er det flere bedrifter som har opplevd lignende og som ønsker å få dette belyst, for eksempel gjennom TV 2 hjelper deg?

15 de junho de 2026

Alt for lite trafikk

Jeg ble ringt opp av fixa for noen måneder siden og endte opp med å gå inn i en 6 måneders avtale med dem, selgeren deres påstod at trafikken på nettsiden var mye høyere enn det den egentlig er, jeg ber dem om å få hevet abonnementet mitt ettersom jeg er blitt misledet. Fixa ville ikke det, trafikken på nettsiden deres er alt for lav og man får nærmest ingen svar fra kunder. Vær forsiktige med å inngå en avtale med denne aktøren....

3 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg vil på det sterkeste advare andre…

Jeg vil på det sterkeste advare andre håndverkere mot dette selskapet.

For kunder som leter etter håndverkere, kan tjenesten kanskje fungere. Men for oss som skal levere tjenestene, er dette en helt annen historie.

Jeg ble solgt en kontrakt som viste seg å være fullstendig verdiløs, fordi Fixa ikke hadde noen oppdrag å tilby i mitt område. Likevel var det umulig å komme seg ut av avtalen.

Dette fremstår som svært useriøse forretningsmetoder. Jeg måtte til slutt ta saken til Forliksrådet.

Styr unna hvis du er håndverker.

23 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

I entered into a fixed 6-month…Unclear contract terms, breach of agreement, and attempts to alter agreed conditions

Uklare kontraktsvilkår og forsøk på å utvide avtale utover avtalt periode.

Etter min erfaring har vilkårene vært uklare, spesielt når det gjelder frysing av abonnement og hvilke konsekvenser dette har.

Jeg ba om å fryse abonnementet, og i denne perioden hadde jeg ikke tilgang til tjenesten. Til tross for dette opplever jeg i ettertid at selskapet forsøker å forlenge avtalen utover den opprinnelige perioden, noe jeg verken har blitt tydelig informert om eller samtykket til.

Selskapet har uttrykkelig opplyst at de ikke vil kansellere fakturaer og at de vil fortsette å sende nye fakturaer utover avtalt bindingstid.

Basert på min erfaring vil jeg sterkt anbefale andre å være svært forsiktige før de inngår avtale.

I entered into a fixed 6-month agreement with this company. In my experience, the terms have been unclear.

I requested to freeze the subscription, and during that period I did not have access to the service. However, I now experience that the company is attempting to extend the agreement beyond the original period, which I have not agreed to.

The company has clearly stated that they will not cancel issued invoices and that they intend to continue billing beyond the agreed contract period, despite this not being part of the original agreement.

I would strongly advise others to carefully review all terms before entering into an agreement, particularly regarding binding periods, freezing conditions, and further billing.

25 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

De har satt meg opp på et abonnement…

De har satt meg opp på et abonnement jeg aldri har bestilt.
Har klaget til de og sagt jeg ikke har bestilt noe fra de og bedt om dokumentasjonen de mener og besitte som er grunnlaget for fakturering (lydfiler der avtalen inngås eller lignende) uten at de kan fremlegge dette.
Firma de mener har bestilt abonnementet har ikke hatt noe drift siden sommeren 2023.

1 de janeiro de 2026

Styr unna

Styr unna. De lurer folk. Fikk ingått en avtale på 3 måned med dem. Jeg skulle teste dem. Etter to måned vil jeg avslutte abonnementet siden jeg fikk ikke noe jobb fra de. Men så sier de at abonnement er på 7 måneder isteden. Svindel rett og slett.

12 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Helt unulig som bedrift å få jobber

Helt unulig som bedrift å få jobber. I tillegg blir du overkjørt av en selger til å nesten tro at du kan avbestille når du vil, men du kan ikke. Du ender opp med å betale 2000kr hver måned forgjeves. Styr unna og heller bruk pengene på mittanbud. I det minste er det masse jobber der.

2 de março de 2026

5 seriøse anbud på under en dag

Jeg ba om tilbud på demontering/montering av varmepumpe. I løpet av mindre enn et døgn fikk jeg 5 seriøse tilbud, og valgte ett av dem. Jobben ble gjort godt og rimelig.

5 de fevereiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Behov for gulvlegger

Anbudstorget oppfylte mine ønsker ifm arbeidsoppdraget.

Jeg fikk kontakt med gulvlegger som jeg trygt kan anbefale til andre.

17 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Det er vanskelig å få jobber

Det er vanskelig å få jobber, jeg har ikke fått en eneste jobb på to år med abonnement til tross for at jeg har mange referanser i Norge, klienter vil betale veldig lite og legge ut den samme jobben på andre plattformer, for en jobb må man forholde seg til minst 20 selskaper.

1 de abril de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais