Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Veldig pent og praktisk bord, har kjøpt også den lave utgaven av bordet. Lekkert bord sett! Var ikke flink nok til å sjekke priser på forhånd så oppdaget at samme bord kostet ca. 700kr mindre ved di... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Positivt: God service/kommunikasjon og rask levering. Negativt: Ønsker oss et kundeforhold der vi blir fakturert istedenfor å måtte betale med kort ved bestilling. De som bestiller har normalt ikke... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ventet i 8 uker på å få en stol der det stod beskrevet 6 dager levering. Stolen hadde riper i skinnet og bulker i aluminium rammen. Det var også feil type stol. Ble bedt om å pekke den inn igjen og... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg er veldig imponert over servicen. Veldig god hjelp å få per Mail, og ved problemer så ble jeg alltid henvist til rette vedkommende. Rask levering av lampen.

Informações sobre a empresa

1. Loja de Iluminação
  2. Loja de móveis

Escrito pela empresa

ANDLIGHT – Your Home Should Feel Like Home Hos AndLight kombinerer vi estetikk, kvalitet og funksjonalitet i et nøye utvalgt sortiment av belysning, møbler og interiørdetaljer fra noen av verdens mest anerkjente designmerker. Vi er stolte av å være en autorisert forhandler av både klassiske og moderne designikoner – og vi henvender oss til både private kunder og profesjonelle interiørprosjekter. Vår misjon er å inspirere og veilede kundene våre med ekspertkunnskap, personlig service og produkter av høy kvalitet. Med base i København jobber vi for å levere en sømløs opplevelse – fra første klikk til et fullt møblert hjem.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Design House Stockholm Aria Salongbord Ø60 Høy Eik

Var ikke flink nok til å sjekke priser på forhånd så oppdaget at samme bord kostet ca. 700kr mindre ved direkte kjøp via Design House Stockholm. Leveransen tok også litt lengre tid enn estimert.

31 de dezembro de 2025

Hej Suvada

Mange tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du synes bordet er både flot og praktisk, og at du også er glad for den lave udgave.
Vi beklager dog, at prisen hos os ikke matchede den, du fandt ved direkte køb fra Design House Stockholm, og at leveringen tog lidt længere tid end forventet. Vi arbejder hele tiden på at give konkurrencedygtige priser og så præcise leveringstider som muligt, så din feedback er meget værdsat.

Alt det bedste fra os her i Andlight
Maria - Andlight

Quick and efficient feedback

Quick and efficient feedback. Very good service!

29 de novembro de 2025

Dear Junid,

Thank you for your review! We’re delighted to hear that you experienced quick and efficient feedback and that you were pleased with our service. We truly appreciate your kind words! 😊
We hope to welcome you again in the future!

Wishing you a nice winter
Maria - Andlight

Classificada 5 em 5 estrelas

Var enkel og rask handel

Var enkel og rask handel. Ikke noe problem med bestilling eller frakt.

11 de setembro de 2025

Hej Sigurd,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det glæder os at høre, at alt gik nemt og hurtigt med både bestilling og levering – præcis som det skal være!

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Andlight igen.

Ønsker dig en dejlig dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er den bedste service jeg…bedste service 😊

Det er den bedste service jeg nogensinde har fået… sød hurtig og behagelig betjening 😊

24 de julho de 2025

Hej Lone,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft så god en oplevelse med vores kundeservice, og vi sætter stor pris på, at du har lyst til at dele din oplevelse med os.

Ønsker dig en dejlig dag.

Dårlig kundeservice

Ventet i 8 uker på å få en stol der det stod beskrevet 6 dager levering.
Stolen hadde riper i skinnet og bulker i aluminium rammen. Det var også feil type stol. Ble bedt om å pekke den inn igjen og sende den tilbake, vente på ny stol uten noen kompensasjon...Bestill rett fra leverandør om det er mulig.

4 de julho de 2025

Hej CM E

Mange tak for din anmeldelse - jeg vil meget gerne hjælpe dig med din sag og har derfor sendt en forespørgsel på flere informationer, så vi kan finde sagen.

Jeg ser frem til at høre fra dig

Classificada 1 em 5 estrelas

Har ikke fått secto lampen jeg…

Har ikke fått secto lampen jeg bestilte.
Har purret på levering , men har ikke fått noen beskjed om levering.
Har dere ikke levert lampen til UPS , eller har UPS mistet lampen?

16 de dezembro de 2024

Hej Knut

Jeg ser frem til at høre fra dig

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt valg ved kjøp av lampe

Rask levering, god pris. Veldig fornøyd.

14 de junho de 2024

Hej Mikkel

Tusind tak for din utrolig fine anmeldelse!

Det er en fornøjelse at høre, når vores kunder har haft en god oplevelse hos os. Vi bestræber os på at levere en god pris til vores kunder, som vores kunder bliver fristet af. Så det er dejligt at du er tilfreds med dette.

Derudover er vi bare glade for at du har haft en overordnet god oplevelse.

Du må endelig række ud til os; info@andlight.no, såfremt du skulle have nogle spørgsmål

Jeg ønsker dig en god sommer!

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Dem hører på deg og ordner opp skulle det være noen problemer. God kunde service. Bruker dem igjen.

18 de junho de 2024

Hej Daniel

Mange tak for den utrolig fine anmeldelse af din oplevelse hos os.
Det betyder utroligt meget for os at du har valgt at bruge din tid til at dele din oplevelse med os og andre!

Vi håber at vi får æren af, at have dig som kunde en anden god gang!

Skulle du have nogle spørgsmål, må du endelig kontakte os på info@andlight.no

Du ønskes en rigtig skøn dag!

Rask og uproblematisk leveranse

10 de outubro de 2023

Hej Halvor

Mange tak for den flotte anmeldelse - Det er vi rigtig glade for!
Hvor er det skønt at høre at du fik god og venlig hjælp.

Det varmer at vide at vi gør det godt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ryddig nettbutikk og ikke minst rask…

Ryddig nettbutikk og ikke minst rask levering 😃👍

Anbefales👍

14 de agosto de 2023

Hej Ken

Mange tak for den utrolig fine anmeldelse af din oplevelse hos os.

Vi håber at vi får æren af, at have dig som kunde en anden god gang!

Skulle du have nogle spørgsmål, må du endelig kontakte os på info@andlight.no

Du ønskes en rigtig skøn dag!

Levering av Bring.

Hei. Jeg hadde bestilt levering hjem, men lampen ble levert på posten.

3 de junho de 2023

Hej Steniar

Mange tak for at anmelde vores virksomhed og for at dele din oplevelse med os.

Vi håber, at vi får æren af at hjælpe dig med fine varer en anden god gang.

Skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig til os på info@andlight.no, så sidder vi klar til at hjælpe.

Rask levering

15 de maio de 2023

Hej Ingunn

Mange tak for den flotte anmeldelse - Det er vi rigtig glade for! Det varmer at vide, at vi gør det godt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Stay away and never order anything from…

Stay away and never order anything from Andlight. They have the worst customer service. I've never received the tracking number of the sending or any information at all. And on their website they stated that the package will be deliver at home which is not true. The customer service was not willing to help you or compensate even when they made the mistake. The return of the packages cost also a lot if you're not living in Denmark.

Update: not true what Andlight answering. Stay away from Andlight if you're not living in Denmark.

5 de abril de 2023

Hi Leona,

Thank you for your review, I am sorry to hear that you had a bad experience.

We try to make our return policy as clear and transparent as possible, stating that the customer must bear all return costs themselves. We are very sorry if this was not stated clearly enough, and we will of course try to do better.

Upon shipment of our orders, an email with a tracking link is sent to the customer automatically. I would of course like to apologize if this did not reach you. We did however send it to you afterwards and before delivery.

We shipped your order as UPS Home Delivery, yes, but UPS sometimes deliver to parcel shops instead, if they are not able to deliver the order at the home address, whether it is due to the customer not being home, or them not being able to reach your address. Unfortunately, their drivers are not equipped with phones, so they do not call the customer before delivery.

We need to receive a potential cancelation before an order is shipped and since you tried to cancel your order a day after it was shipped, we do not bear the return costs. This also applies to this situation where the package being delivered at a parcel shop.

We understand that it is an inconvenience, and we are of course sorry for the trouble, but the lamps were already sold at a discounted price and the original shipping was free.

You are welcome to call on +47 21 60 78 78 or send us an email at info@andlight.no for further explanation.

Best regards,
Team Andlight.

Faktura?

Positivt: God service/kommunikasjon og rask levering.
Negativt: Ønsker oss et kundeforhold der vi blir fakturert istedenfor å måtte betale med kort ved bestilling. De som bestiller har normalt ikke mulighet for å betale med sitt private kort og da prioriteres leverandører som fakturerer.

Spørsmålet er: Kan dere sende oss FAKTURA istedenfor å måtte betale ved bestilling?

2 de fevereiro de 2023

Hej Jansen

Mange tak for at anmelde vores virksomhed og for at dele din oplevelse med os. Vi værdsætter at høre om alle kundeoplevelser - Men det er altid dejligt, når man får så mange fine stjerner :-)

Vi tilbyder, at man både som privat og virksomhedskunde kan betale, så du må endelig række ud, hvis dette ikke fremgår tydeligt ved betaling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rask levering, nydelig lampe!

Rask levering. Nydelig lampe!

8 de janeiro de 2023

Hej Elisabeth

Vi håber, at du er glad for din lampe.

Classificada 4 em 5 estrelas

Kjapp levering og god oppfølging

Kjapp levering og god oppfølging. Lampen vi kjøpte, hadde dessverre en brist, men vi valgte å beholde den. Fikk kompensasjon og grei dialog.

7 de novembro de 2022

Hej Øivind

Mange tak for den flotte anmeldelse - Det er vi rigtig glade for!
Hvor er det skønt at høre at du fik god og venlig hjælp, nu du fik leveret en beskadigt lampe til at starte med.
Vi bestræber os på at levere god service hele vejen igennem, og specielt når produkterne ikke lever op til vores standard.

Det varmer at vide, at vi kunne løse sagen hurtigt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rask og løsningsorientert respons på reklamasjon.

En vare hadde en skade, men det ble løst raskt og enkelt. Kundeservice er personlige og hyggelig, og er informative i sine svar.

4 de novembro de 2022

Hej KK

Mange tak for den flotte anmeldelse - Det er vi rigtig glade for!

Det varmer at vide, at vi kunne løse sagen hurtigt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rask levering og veldig fornøyd med min…

Rask levering og veldig fornøyd med min nye Secto lampe.

21 de outubro de 2022

Hej Sølvi

og så håber vi, at du er glad for din lampe.

Veldig rask levering

Veldig rask levering! Vakker lampe

21 de outubro de 2022

Hej Linda

Vi håber, at du er blevet glad for din lampe!

Helt utrolig bra

Helt utrolig bra! De eneste som ikke hadde mange uker leveringstid på denne varen! Og den kom faktisk bare etter noen få dager fra Danmark! Fantastisk!

19 de junho de 2022

Hej Helene

Maria // Andlight

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais