Banner for Animigo

AnimigoOpiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt nöjd, med servicen, när jag var i kontakt med er, föra att jag beställt en vara som var till katt som ej visste om produkten skulle fungera till min lilla hundvalp. Bästa service med ett ma... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är i Stort Sätt Nöjd, men En del bra prep har tagits bort ur sortimentet.. Givetvis finns det säkert En Bra Anledning till Det. Sen ETT. X:RA + Otroligt Kundvänliga och Såå hjälpsamma att h... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Produkten är jag fortsatt nöjd med. Den fungerar väldigt bra på min hund. Hon är mycket lugnare och hon lugnar också ner sig fortare vid tillsägelse. Däremot hade jag önskat att leveransen skulle k... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Nöjd, bra leveranstid, bra kundservice! Produkterna: jag kan inte riktigt uttala mig än, har användt dropparna och hampa oljan en vecka ca bara,så mycket förändringar har jag nog inte sett..men jag t... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Beleza e bem-estar

Animigo specialiserar sig på hälso- och välbefinnande produkter för speciellt husdjur. Här finns allt som du behöver för att se efter dina lurviga (och mindre lurviga) vänner. Med fokus på naturliga ingredienser och premiumlösningar är Animigo en webbplats som du kan lita på när det gäller dina älskade husdjur. Vi är passionerade om husdjur och överför den vården och uppmärksamheten till vår webbplats.

Din Online Värld För Djurvård

Leverans inom 48 timmar
Vi vet hur fantastiska våra produkter är och att du såklart vill prova dem så snart som möjligt! Därför erbjuder vi dig olika leveransalternativ för att hitta den bästa lösningen för dig, inklusive 48h leverans med UPS. Vi erbjuder även leverans med spårning, så du kan placera din beställning och veta att det kommer fram säkert.
Gratis leverans
Vem älskar inte gratis frakt? Om du köper för 499kr, så får du automatiskt gratis leverans!
Skickas ut redan samma dag
Vi vet att du vill ha dina produkter så snart som möjligt, så att du snabbt kan börja njuta av produkterna tillsammans med ditt husdjur. Vi strävar altid efter att skicka din leverans redan samma dag om du beställer före 16:00 på en arbetsdag. Allt för att du ska kunna få dina varor snabbare.
Varor i lager
Till skillnad från många andra återförsäljare på nätet, så förvarar vi varje enskild produkt i våra egna lager, vilket innebär att vi vet exakt hur mycket vi har i lager och kan skicka ut det utan några problem.
Naturliga ingredienser
Vi vet att älskande husdjursägare inte vill ge sina pälsklingar skadliga kemikalier, så varje produkt på Animigo görs med hjälp av naturliga ingredienser. Dessa ingrediense har noggrant valts ut av våra husdjursexperter för att ge dig och dina lojala vänner det allra bästa.
Fantastisk kundtjänst
Vi älskar husdjur över hela världen, så för att kunna hjälpa alla, så erbjuder vi internationell kundtjänst. Vi finns tillgänglig på många språk och är säkra på att vi kan snabbt och enkelt svara på dina frågor! För att göra det ännu enklare för dig, så erbjuder vi också hjälp i flera olika alternativ som passar dig, inklusive telefon, email, livechatt och post.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

132 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Inget mått i och kundtjänst gav otroligt märkligt svar på vad jag skulle ge…

Fick hem fästingpulver utan mått på hurmycket man ska ge. Kontaktade kundtjänst och Fick en otroligt märklig beskrivning om att 1 matsked är 1g och jag skulle ge 1g till min hund, men ge en tesked eftersom pulvret var lätt...? Förstod ingenting och det kändes inte esoteriska att personen i kundtjänst förstod heller, så jag fick ingen hjälp med hur mycket jag ska ge. En tesked eller en matsked, who knows?

Så nu får jag tydligen väga pulvret för att få rätt på det.
Köper aldrig detta igen.

Efter svar från animigo:
Nej ni har inte nämnt något om att 2 gram är 1 tsk.

Exakt såhär skrev er kundtjänst till mig:
" Den mängd pulver du får upp med 1 tesked väger ungefär 1 gram
- En matsked (15 ml) skulle rymma mer pulver i volym, men eftersom pulvret är så lätt, blir 1 gram en mycket mindre volym – alltså ungefär en tesked."

Sedan skrev hen även att det egentligen skulle medföljt ett mått i förpackningen, vilket inte heller stämmer då?

17 de abril de 2025
Opinião espontânea
logótipo da Animigo

Resposta da Animigo

Tack för att du tagit dig tid att lämna feedback, även om vi såklart är ledsna över att höra att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar.

Vi beklagar verkligen att det uppstod förvirring kring doseringen av fästingpulvret. På burken anges doseringen i gram, vilket också tydliggörs på vår hemsida innan köp, då det är den mest exakta måttenheten för produkter av detta slag.

Vi förstår att inte alla har en köksvåg hemma, och därför försökte vi hjälpa till genom att ge en ungefärlig omvandling från gram till tesked. Det är dock viktigt att veta att detta kan variera beroende på produktens konsistens enligt vanliga omvandlingstabeller.

Vi också nämnt i vår kommunikation med dig att 2 gram motsvarar ungefär 1 tesked.

Vi är ledsna om detta kändes oklart eller otillräckligt och uppskattar att du delat din upplevelse, så att vi kan förbättra vår information och service framöver.

Tveka inte att kontakta oss igen om du har fler frågor eller funderingar vi hjälper gärna till.

Ha en bra dag
MVH Animigo team

Classificada 2 em 5 estrelas

Spårning av paket fungerar inte

Spårning av paket fungerar inte
Produkt håller inte vad de lovar

11 de fevereiro de 2025
logótipo da Animigo

Resposta da Animigo

Hej

Tack för din feedback!

Vi har kontrollerat ditt ärende och ser att paketet skickades den 11/02 och anlände till ombudet den 13/02. Om du upplever problem med spårningen rekommenderar vi att du spårar paketet via Bring, alternativt kontaktar vår kundtjänst, vi hjälper alltid gärna till att spåra paketet åt dig.

Gällande produkten och kloslipningen, kan du testa att slipa i en oval form, vilket ofta ger bättre resultat. Börja från vänster till höger och se om det underlättar för dig.

Hör gärna av dig om du behöver ytterligare hjälp
Ha en bra dag
MVH Animigo

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.