Super goede service en communicatie
Correcte en snelle afhandeling
Correcte en snelle afhandeling
Levering binnen levertermijn, keurig verpakt. Geleverde zit super!
Perfect maat advies via de telefoon gekregen. Niet evident met grote maten.
Online besteld en 3 dagen later al in de bus.
Ik raad deze winkel dan ook zeer hard aan voor mensen die net zoals ik aarzelden om online te bestellen.
Na online zoeken kwam ik bij deze website terecht. Best veel keuze voor iedereen. Wel wat prijzig, maar daarvoor wil je wel betalen als de service en kwaliteit ernaar is. Helaas was dat niet het geval. Ik kreeg een veel te kleine bh binnen terwijl ik juist de metingen had dubbelgecheckt en daarbij altijd die maat bestel/koopt. De maat was zo klein dat zelfs mijn tienerdochter het niet aanpastte. Toen ik mevrouw mailde werd ik gelijk beschuldigd dat ik zei dat ze nepartikelen verkocht terwijl ik alleen de werkelijke maat wilde. Jammer! Oplossing had kunnen zijn dat ze meedacht om er samen uit te komen. Ookal had ik dan een ander model moeten kiezen.