Heb op vandaag nog niets ontvangen. Bestelling van 29/10. Vandaag 10/11. Aanpassing 20/11. Na contact opgenomen te hebben heeft men direct een nieuw pakket opgestuurd die na enkele dagen reeds geleve... Ver mais
Duidelijk verschil merkbaar bij lage rugpijn. Mijn vriend kon al maanden niet meer slapen door zijn rugpijn en stond vaak vroeg op omdat hij niet langer in bed kon liggen van de pijn. Sinds hij zijn h... Ver mais
Alles retour gestuurd maar verwerken deze niet, bijgevolg blijft klarna openstaan. Maken reclame met hun 30 dagen geld terug garantie!!! Bestel hier nooit meer!!
Geen raad meer te weten over jaren pijnlijke rug en het recenter aanwezig zijn ( vier maanden) van de beperking van het gebruik van rechter schouder en bovenarm kwam ik bij jullie terecht. Ik ben ze... Ver mais
Anodyne® is de Europese distributeir van de houdingcorrigerende kleding van Alignmed. Houdingcorrigerende kleding is geïnspireerd door kinesiotape, een technologie die vaak door fysiotherapeuten wordt gebruikt voor het corrigeren van de spierfunctie, het verbeteren van de doorbloeding en het verminderen van of bijdragen aan de behandeling van pijn en spanning. Houdingcorrigerende kleding activeert de rugspieren, schouders en schouderbladen. Het is belangrijk dat u de juiste maat kiest, omdat u anders niet het optimale effect bereikt. Heeft u vragen, bijvoorbeeld omdat u het idee heeft dat u niet de juiste maat hebt, neem dan gerust eerst contact op met onze klantenservice via (+32) 2899 0808 of info@anodyne.be
P.O. Pedersens Vej 9, 8200, Aarhus N, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas

Resposta da Anodyne.be - Houdingcorrigerende kleding
Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de T-shirten. Mijn eerst kocht ik jaren geleden in maat M. De bovenzijde blijft prima z'n werk doen maar de onderzijde knelde te erg. PS Ik heb een vrij normale lichaamsbouw. Nu kocht ik maat L maar die blijkt onderaan goed te zitten maar ondersteunt mijn schoutergeddelte te weinig. Volgens jullie maatname bovenaan is M ok. Graag een extra maatname op de lenden/buik ofzo. Gr lieve de langhe

Resposta da Anodyne.be - Houdingcorrigerende kleding
Ik kreeg deze tip van mijn osteopaat wegen problemen met rug en nek en daarmee gepaarde houding.
De uitleg op de site is zeer helder. Alles is gemakkelijk te vinden (prijs, maattabel, enz) De levering werd netjes en zeer snel gedaan.
Ook wordt door heel het traject goed geïnformeerd.

Resposta da Anodyne.be - Houdingcorrigerende kleding
er was een foutje gebeurd , een mail gedaan naar hen en onmiddellijk werd het juiste artikel verzonden.
top service

Resposta da Anodyne.be - Houdingcorrigerende kleding
Bh gekocht en niet draagbaar…drukt volledig de borsten plat

Resposta da Anodyne.be - Houdingcorrigerende kleding
Alles naar wens. Vlugge afhandeling. Toproduct. Alles zoals voorgesteld! Topkwaliteit!

Resposta da Anodyne.be - Houdingcorrigerende kleding
Tout est impeccable. Livraison rapide et correcte. Le produit est super. Merci beaucoup !

Heel degelijk product
Onlangs 2 producten aangekocht ben er zeer content van. De kwaliteit zit goed, ook de afwerking ervan. Ben van plan om in de toekomst nog aankopen te doen. Levering was zeer vlot.

Resposta da Anodyne.be - Houdingcorrigerende kleding
Snelle levering en product doet wat men beloofd

Resposta da Anodyne.be - Houdingcorrigerende kleding
Correct geleverd, bestelling was in orde,nu nog afwachten of het inderdaad werkt en dan kan ik 5 sterren geven.

Resposta da Anodyne.be - Houdingcorrigerende kleding
Deze rugbrace is echt topkwaliteit en kwantiteit. Het is zeker de beloofde artikelen wat de webshop voorschrijft. Ik raad deze zeker iedereen aan die het nodig zou hebben.

Resposta da Anodyne.be - Houdingcorrigerende kleding
Het geleverde artikel was véél te klein ....alhoewel ik de maten volgens jullie heb gevolgd is dit meer een kindermaat