Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb 2 x posture shirts besteld enna het dragen van 1 ervan kwam ik erachter dat ik per ongeluk de verkeerde maat besteld had. Dit gemeld en aan Anodyne waarbij ik aangegeven heb dat ik de gedragen... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Eerste aankoop: elastisch hemd is zeer goed. En helpt mij bij rugproblemen. Laatste was minder: gordel laat snel los en geeft minder steun dan verwacht. Tevens grote onduidelijkheid omtrent beloofde... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Er waren wat problemen, maar dit bedrijf doet er werkelijk alles aan om issues op te lossen. Naast uitstekende kwaliteit shirts dus ook 100% betrouwbare en bijzonder zorgzame customer care. Hulde, en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb onlangs een houdingsbeha en een houding shirt gekocht en ik ben erg tevreden met het resultaat! Beide producten doen echt wat ze beloven. Ze helpen effectief om mijn houding te corrigeren... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Compras e moda

Informação fornecida por diversas fontes externas

Anodyne® is de Europese distributeir van de houdingcorrigerende kleding van Alignmed. Houdingcorrigerende kleding is geïnspireerd door kinesiotape, een technologie die vaak door fysiotherapeuten wordt gebruikt voor het corrigeren van de spierfunctie, het verbeteren van de doorbloeding en het verminderen van of bijdragen aan de behandeling van pijn en spanning. Houdingcorrigerende kleding activeert de rugspieren, schouders en schouderbladen. Het is belangrijk dat u de juiste maat kiest, omdat u anders niet het optimale effect bereikt. Heeft u vragen, bijvoorbeeld omdat u het idee heeft dat u niet de juiste maat hebt, neem dan gerust eerst contact op met onze klantenservice via 020 - 262 2008 of info@anodyne.nl

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

822 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 21% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

74 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Na een maand gewacht te hebben nog geen…

Na een maand gewacht te hebben nog geen pakket en 5 keer gezegd komt eraan .
En al twee keer gevraagd om mijn geld terug te storten. Dan zeggen ze het komt eraan.(met standaard antwoorden per mail)
Nooit meegemaakt .
Intussen geen pakket of mijn geld terug.
Dus raad mensen af om daar wat te bestellen zeer onbetrouwbaar!

28 de agosto de 2026
logótipo da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding

Beste, hartelijk dank voor uw bericht.

Het spijt ons ten zeerste te horen dat u een maand heeft moeten wachten op uw pakket, dat u vijf keer te horen kreeg dat het onderweg was — steeds met standaardantwoorden per mail — en dat ook uw herhaalde verzoeken om terugbetaling niet zijn opgevolgd. Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden, en we begrijpen volledig dat dit uw vertrouwen heeft geschaad.

We hebben recent personeelswisselingen doorgevoerd in ons klantenserviceteam, wat er helaas toe heeft geleid dat verzoeken zoals de uwe zijn afgehandeld met algemene standaardantwoorden in plaats van een persoonlijke, oplossingsgerichte reactie. Dit nemen we zeer serieus, en we hebben onze processen inmiddels aangescherpt, zodat alle klanten voortaan sneller en persoonlijker geholpen worden.

Ik zie dat uw zaak inmiddels is afgehandeld en dat het bedrag aan u is terugbetaald.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak — we hopen dat u ons een nieuwe kans wilt geven.

Jonas
Klantenservice, Anodyne

Goede ervaring!

Wij hebben een goede ervaring gehad, de afhandeling van ons retour gezonden artikel is goed afgehandeld!

24 de julho de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Geen goede ervaring

Met de artikelen niets mis maar wel met de klantendienst. Ik kocht via klarna op 6/06 maar diende toch te retourneren. Tot op heden retour nog steeds niet verwerkt. Anodyne reageert dat ze wachten tot klarna geschil indient!!! Zo is de werking toch niet, ondertussen blijft het bedrag openstaan in klarna.

6 de junho de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

inaacurate shipping/delivery times

This company stated on their website that my product was in stock and would be delivered in 1-2 days. This was not the case at all. It took a full week to arrive after I sent multiple emails while watiting for it. A company based in Denmark that sends their products to the Netherlands should never make this promise as it's not logistically possible. The product is quality but the sizing chart was not accurate enough so I had to exchange the product for a different size and wait another 10 days for the exchange.

25 de maio de 2026