Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Eerste aankoop: elastisch hemd is zeer goed. En helpt mij bij rugproblemen. Laatste was minder: gordel laat snel los en geeft minder steun dan verwacht. Tevens grote onduidelijkheid omtrent beloofde... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Er waren wat problemen, maar dit bedrijf doet er werkelijk alles aan om issues op te lossen. Naast uitstekende kwaliteit shirts dus ook 100% betrouwbare en bijzonder zorgzame customer care. Hulde, en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb onlangs een houdingsbeha en een houding shirt gekocht en ik ben erg tevreden met het resultaat! Beide producten doen echt wat ze beloven. Ze helpen effectief om mijn houding te corrigeren... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Compras e moda

Informação fornecida por diversas fontes externas

Anodyne® is de Europese distributeir van de houdingcorrigerende kleding van Alignmed. Houdingcorrigerende kleding is geïnspireerd door kinesiotape, een technologie die vaak door fysiotherapeuten wordt gebruikt voor het corrigeren van de spierfunctie, het verbeteren van de doorbloeding en het verminderen van of bijdragen aan de behandeling van pijn en spanning. Houdingcorrigerende kleding activeert de rugspieren, schouders en schouderbladen. Het is belangrijk dat u de juiste maat kiest, omdat u anders niet het optimale effect bereikt. Heeft u vragen, bijvoorbeeld omdat u het idee heeft dat u niet de juiste maat hebt, neem dan gerust eerst contact op met onze klantenservice via 020 - 262 2008 of info@anodyne.nl

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

822 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 21% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

74 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb 2 x posture shirts besteld enna…

Ik heb 2 x posture shirts besteld enna het dragen van 1 ervan kwam ik erachter dat ik per ongeluk de verkeerde maat besteld had. Dit gemeld en aan Anodyne waarbij ik aangegeven heb dat ik de gedragen shirt niet terug zou sturen. De ongedragen shirt retour gestuurd en gevraagd of ik hiervoor de juiste maat kon ontvangen. Bij ontvangst bleek dat ik 2 nieuwe shirts in de juiste maat had ontvangen, Top service en bedankt Moshin!

3 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

WAARDELOZE KLANTENSERVICE, NIET TE BEREIKEN

Ik hoop van harte dat deze beoordeling wel gelezen wordt in tegenstelling tot de 3 mails die ik inmiddels heb verzonden. Graag zou ik alsnog geholpen willen worden! Ik wilde graag 1 shirt retourneren en een ander omruilen. Na 1 shirt retour gestuurd te hebben, heb ik niets meer van dit bedrijf vernomen. Ik zit nu dus met 1 shirt wat niet past en het shirt wat ik geretourneerd heb waarvan ik mijn geld niet heb terug gehad. Geen goedkoop shirt he, ik heb er 109,- voor betaald! Reageren dus niet op mijn mails en zijn telefonisch ook niet te bereiken. WAARDELOOS!!!!!

4 de maio de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

ShirtXXL véél te klein!!

ShirtXXL véél te klein!!
Retourneren slechte ervaring. Telefonisch: Deens. Via mailcontact twee maal verkeerde retour etiket. Pas derde keer goed. 5 dagen mee bezig. Echt slecht.

28 de abril de 2026

Fijne shirts

Fijne shirts welke licht houdingcorrigerend zijn. Eerste zending was wat te strak en zonder probleem omgeruild voor een grotere maat

25 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Onbetrouwbaar bedrijf. Onbereikbaar!

Geen contact mogelijk. Reageert niet op mail en telefonisch contact . Product is al 2 weken geleden terug gestuurd. Was slechte kwaliteit en nog steeds geen reactie ontvangen. Geld ook nog steeds niet ontvangen . Onbetrouwbaar bedrijf!!!

27 de março de 2026

Bestelling zitkussen

Ik heb een zitkussen besteld om mijn houding te corrigeren.Nu werkte dat niet echt voor mij,ik had 30 dagen proeftijd.Een mail gestuurd naar de klantenservice en daar ben ik super geholpen door Hadiqa.Ik heb het kussen retour gestuurd en na enkele dagen kreeg ik weer netjes bericht dat het geld terug was gestort.Hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren.Hartelijk dank Anodyne !

18 de março de 2026