Ik heb 2 x posture shirts besteld enna het dragen van 1 ervan kwam ik erachter dat ik per ongeluk de verkeerde maat besteld had. Dit gemeld en aan Anodyne waarbij ik aangegeven heb dat ik de gedragen... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Eerste aankoop: elastisch hemd is zeer goed. En helpt mij bij rugproblemen. Laatste was minder: gordel laat snel los en geeft minder steun dan verwacht. Tevens grote onduidelijkheid omtrent beloofde... Ver mais
Er waren wat problemen, maar dit bedrijf doet er werkelijk alles aan om issues op te lossen. Naast uitstekende kwaliteit shirts dus ook 100% betrouwbare en bijzonder zorgzame customer care. Hulde, en... Ver mais
Ik heb onlangs een houdingsbeha en een houding shirt gekocht en ik ben erg tevreden met het resultaat! Beide producten doen echt wat ze beloven. Ze helpen effectief om mijn houding te corrigeren... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Anodyne® is de Europese distributeir van de houdingcorrigerende kleding van Alignmed. Houdingcorrigerende kleding is geïnspireerd door kinesiotape, een technologie die vaak door fysiotherapeuten wordt gebruikt voor het corrigeren van de spierfunctie, het verbeteren van de doorbloeding en het verminderen van of bijdragen aan de behandeling van pijn en spanning. Houdingcorrigerende kleding activeert de rugspieren, schouders en schouderbladen. Het is belangrijk dat u de juiste maat kiest, omdat u anders niet het optimale effect bereikt. Heeft u vragen, bijvoorbeeld omdat u het idee heeft dat u niet de juiste maat hebt, neem dan gerust eerst contact op met onze klantenservice via 020 - 262 2008 of info@anodyne.nl
Informações de contacto
P.O. Pedersens Vej 9, 8200, Aarhus N, Dinamarca
- +31 (0) 20-26 22 008
- info@anodyne.nl
- anodyne.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 21% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Snelle levering. Shirt goed, doet wat het beloofd. Prima aankoop. Prijs-kwaliteit is fijn. Aanrader.

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding
Duidelijk, vlot en goed product
Duidelijke informatie bij de producten. Vlotte levering

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding
Goede kwaliteit en snelle levering
Goede kwaliteit van het product en precies zoals de foto’s en de omschrijving. Snel geleverd.

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding
er wordt gedaan wat er wordt beloofd.

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding
Snelle levering, zeer goede kwaliteit
Snelle levering. Zeer goede kwaliteit materiaal.

Keurige firma.
Netjes verstuurd. En doet wat het doen moet nl steun aan mijn onderrug. Heb ruggenwervelfractuur.

Prima service!
Het shirt wat ik besteld had en al een aantal dagen had gedragen zat toch niet helemaal lekker, net iets te krap. Zonder problemen kon ik het omruilen voor een ander type shirt. Ging heel vlotjes allemaal!

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding
het pakket is nooit aangekomen
het pakket is nooit aangekomen, het is teruggestuurd naar het land van de afzender, zonder enige informatie of terugbetaling

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding
Zowel de houdings shirt als ook de…
Zowel de houdings shirt als ook de schoudersteunen werken perfect. Ik heb minder last van schouder en nek

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding
Zeer prettige stof en blijf ook mooi…
Zeer prettige stof en blijf ook mooi naar het wassen

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding
Het is niet makkelijk om een…
Het is niet makkelijk om een beoordeling te geven.
Als last hebt van schouder en nekpijn,dat je binnen een maand verlost bent van de pijn.
En dat er een correctie plaats vindt in lichaam,hier is een langere tijd voor nodig.
Ben wel van mening dat de kwaliteit van de corrigerende kleding geweldig is.
Gezien de tijd van een maand te kort is,om echt resultaat te zien van een lichaamcorrigerendehouding plaats vindt.
Mvg,
Rinus van Raan

Prima
Prima, op de afgesproken datum en tijd bezorgd.
Nog even wennen aan het product. Maar dat gaat goed komen.

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding
Op 17 maart retour afgeleverd bij het…
Op 17 maart retour afgeleverd bij het bedrijf omdat XXL geen XXL en op 25 maart nog geen geld.