Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb 2 x posture shirts besteld enna het dragen van 1 ervan kwam ik erachter dat ik per ongeluk de verkeerde maat besteld had. Dit gemeld en aan Anodyne waarbij ik aangegeven heb dat ik de gedragen... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Eerste aankoop: elastisch hemd is zeer goed. En helpt mij bij rugproblemen. Laatste was minder: gordel laat snel los en geeft minder steun dan verwacht. Tevens grote onduidelijkheid omtrent beloofde... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Er waren wat problemen, maar dit bedrijf doet er werkelijk alles aan om issues op te lossen. Naast uitstekende kwaliteit shirts dus ook 100% betrouwbare en bijzonder zorgzame customer care. Hulde, en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb onlangs een houdingsbeha en een houding shirt gekocht en ik ben erg tevreden met het resultaat! Beide producten doen echt wat ze beloven. Ze helpen effectief om mijn houding te corrigeren... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Compras e moda

Informação fornecida por diversas fontes externas

Anodyne® is de Europese distributeir van de houdingcorrigerende kleding van Alignmed. Houdingcorrigerende kleding is geïnspireerd door kinesiotape, een technologie die vaak door fysiotherapeuten wordt gebruikt voor het corrigeren van de spierfunctie, het verbeteren van de doorbloeding en het verminderen van of bijdragen aan de behandeling van pijn en spanning. Houdingcorrigerende kleding activeert de rugspieren, schouders en schouderbladen. Het is belangrijk dat u de juiste maat kiest, omdat u anders niet het optimale effect bereikt. Heeft u vragen, bijvoorbeeld omdat u het idee heeft dat u niet de juiste maat hebt, neem dan gerust eerst contact op met onze klantenservice via 020 - 262 2008 of info@anodyne.nl

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

822 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 21% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

74 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering. Shirt goed, doet wat het beloofd. Prima aankoop. Prijs-kwaliteit is fijn. Aanrader.

3 de junho de 2024

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen! We zijn erg blij om te horen dat de producten en service aan uw verwachtingen voldoen!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snel geleverd

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen! We waarderen de positieve woorden :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit van het product en precies zoals de foto’s en de omschrijving. Snel geleverd.

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding

Bedankt voor je recensie! We zijn blij om te horen dat de producten aan je verwachtingen voldoen.

Keurige firma.

Netjes verstuurd. En doet wat het doen moet nl steun aan mijn onderrug. Heb ruggenwervelfractuur.

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding

Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij om te horen dat het product je de nodige ondersteuning kan bieden!

Prima service!

Het shirt wat ik besteld had en al een aantal dagen had gedragen zat toch niet helemaal lekker, net iets te krap. Zonder problemen kon ik het omruilen voor een ander type shirt. Ging heel vlotjes allemaal!

13 de maio de 2024

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je uiteindelijk het juiste artikel en de juiste maat hebt gekregen :)

supersnelle verzending.

13 de maio de 2024

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding

Bedankt voor je positieve woorden! We hopen dat de producten u de nodige ondersteuning kunnen bieden!

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden

2 de maio de 2024

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We stellen het echt op prijs :)

Classificada 1 em 5 estrelas

het pakket is nooit aangekomen

het pakket is nooit aangekomen, het is teruggestuurd naar het land van de afzender, zonder enige informatie of terugbetaling

2 de abril de 2024

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen.
Het spijt ons dat u uw pakket nooit heeft ontvangen, ik kan zien dat het pakket nog niet bij ons is afgeleverd maar het is onderweg en daarom heeft u nog niets van ons gehoord.

Als u uw pakket niet binnen de beloofde 3 werkdagen ontvangt, moet u contact met ons opnemen zodat we een passende oplossing kunnen vinden :)
Ik heb direct contact met u opgenomen via e-mail met een oplossing en hoop snel van u te horen.

Vriendelijke groeten Team ANODYNE

Classificada 5 em 5 estrelas

Zowel de houdings shirt als ook de…

Zowel de houdings shirt als ook de schoudersteunen werken perfect. Ik heb minder last van schouder en nek

2 de abril de 2024

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding

Bedankt voor uw beoordeling. We zijn super blij om te horen dat de producten je de nodige ondersteuning en verlichting van pijn geven!

Behulpzaam

Behulpzaam. Anodyne kwam meteen met een oplossing

26 de março de 2024

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding

Bedankt voor uw feedback. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden was met de service :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is niet makkelijk om een…

Het is niet makkelijk om een beoordeling te geven.
Als last hebt van schouder en nekpijn,dat je binnen een maand verlost bent van de pijn.
En dat er een correctie plaats vindt in lichaam,hier is een langere tijd voor nodig.
Ben wel van mening dat de kwaliteit van de corrigerende kleding geweldig is.
Gezien de tijd van een maand te kort is,om echt resultaat te zien van een lichaamcorrigerendehouding plaats vindt.

Mvg,

Rinus van Raan

7 de março de 2024

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding

Bedankt voor je feedback en dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen.
We zijn blij om te horen dat u vindt dat het product helpt bij pijn en spanning.

Het klopt dat het corrigeren van de houding wat meer tijd kost. Mocht u in de toekomst vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Prima

Prima, op de afgesproken datum en tijd bezorgd.
Nog even wennen aan het product. Maar dat gaat goed komen.

4 de março de 2024

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding

Bedankt voor je positieve woorden. We waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen en zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service.

Mocht u vragen hebben over het product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Op 17 maart retour afgeleverd bij het…

Op 17 maart retour afgeleverd bij het bedrijf omdat XXL geen XXL en op 25 maart nog geen geld.

11 de março de 2024

Resposta da Anodyne.nl - Houdingcorrigerende kleding

Bedankt voor je beoordeling, het spijt ons dat het retourproces langer duurde dan verwacht.
Op onze website staat dat het tot 14 dagen kan duren voordat we het geretourneerde pakket ontvangen. Voor zover ik kan zien heb je het op de 15e teruggestuurd, wat 10 dagen geleden is.

Ik heb nu het geld teruggestort en we zullen de zaak verder onderzoeken.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want we kunnen meteen een oplossing vinden :)