Leia as opiniões dos outros

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig service – ufuldstændig vare og uprofessionel opførsel Vi købte en lampe og fik at vide, at fatningen fulgte med – det gjorde den ikke. Da vi påpegede det, ville de hverken finde en løsni... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har inden for den sidste måned købt og fået sendt 2 dele til stellet “Blå blomst” (en stor terrin og et mindre fad, begge med låg). Begge dele svarede helt til beskrivelsen, ekspeditionen hurtig og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Julegaverne dette år kunne ikke hentes i almindelige butikker og derfor var jeg nød til at finde det brugt. Antik K's hjemmeside ligner ikke meget, men lad dette holde dig tilbage. Én email me... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Antiquário

Escrito pela empresa

Et stort udvalg af dansk porcelæn, keramik, sølv og glas. Besøg hjemmesiden eller butikken.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 3 em 5 estrelas

Post Nord kan man ikke stole på.

I er imponerende hurtig til at sende pakken.
Men det er skønne spildte kræfter når i sender med post Nord. Vi sidder lige nu og konstaterer at den pakke der blev lovet leveret i dag ikke er nået frem. Vi handler helst ikke med forretninger der bruger Post Nord. Vi bliver skuffet næsten hver gang.

31 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Ingen problemer med at købe derfra... dog problemer med retunering. Yderst ubehageligt personale der ydmyger dig og får dig til at ligne en klovn. Og når man så vil retunere skal man ovenikøbet forklare hvorfor man vil retunere og aldrig har jeg haft så dårlig en oplevelse i en butik. Fraråder alle at handle der! Simpelthen så uprofessionelt..

15 de janeiro de 2026
logótipo da Antik K

Resposta da Antik K

Hej. Jeg forstår dine tanker, men vi har haft butik i 17 år og i den tid har vi haft meget, meget få returneringer. Derfor var vi interesseret i at høre dine tanker bag refunderingen. Der er forskel på det porcelæn som vi har til salg, som ofte er omkring 100 år gammelt, og de nye ting, som i dag bliver produceret i Thailand og der er meget mere ensartede i udtrykket. Vi håber du finder de tallerkener, som du søger og bliver glad for.

Dårlig service

Dårlig service – ufuldstændig vare og uprofessionel opførsel

Vi købte en lampe og fik at vide, at fatningen fulgte med – det gjorde den ikke. Da vi påpegede det, ville de hverken finde en løsning eller give afslag i prisen, selvom varen ikke var komplet.

Det mest chokerende var dog, at ejeren af butikken bare gik midt i samtalen, mens jeg stod og forsøgte at forklare problemet. Det var direkte uhøfligt og uprofessionelt.

De sælger også via DBA uden at oplyse, at det er en butik – det virker bevidst misvisende. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, og vi handler ikke her igen.

25 de maio de 2025

5 kæmpe stjerner

Ærgerligt at man ikke kan give mere end 5 stjerner, men dem får Antik K til fulde. Bestilte en figur via deres hjemmeside og sendte min mand med toget fra Nyborg til København efter den dagen efter. Den blev pakket super godt og forsvarligt ind. Men da manden kommer hjem, har den alligevel et lille bitte hak på halen (skyldes ikke transport eller indpakning). Jeg kontakter Antik K via mail og problemet bliver løst til fuld tilfredshed.
Jeg kommer helt sikkert til at handle her igen... TAK!!

23 de setembro de 2022

Kan kun anbefale firmaet

Begge dele svarede helt til beskrivelsen, ekspeditionen hurtig og indpakningen meget grundig og omhyggelig.
Kan kun anbefale firmaet.

13 de janeiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Hold da op et fedt site:)

Hold da op et fedt site:)
Jeg opdagede det ved en tilfældighed.
Super hurtig levering, og mega hurtig, og sober respons på fb messenger:) Har modtaget to bestillinger idag, og er meget tilfreds, jeg kommer helt sikkert tilbage igen:)

11 de janeiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Service og varer i topklasse!!!

Efter at have ledt efter nogle bestemte tallerkner i nogle måneder fandt jeg dem hos antikk.dk (gennem dba.dk).
Jeg er altid lidt skeptisk, når jeg handler med butikker, jeg ikke kender i forvejen og derfor havde jeg både kontakt med Antik K via mail og telefon inden handlen. Da vi havde aftalt en pris - som i øvrigt var rigtig fornuftig - og varen var betalt, oplyste Antik K, at varen ville blive sendt samme dag og klar til afhentning allerede dagen efter. Og sådan blev det! Dagen efter kl. 11 lå min pakke klar til afhentning. Pakket forsvarligt ind, så det ikke blev skadet under forsendelsen.
Den lille tvivl, jeg havde inden handlen, blev gjort helt og aldeles til skamme. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler med Antik K. Jeg er yderst tilfreds!

11 de março de 2021
logótipo da Antik K

Resposta da Antik K

Tusind tak for de fine ord.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, og meget godt pakket ind. Varen så nærmest helt ny ud. Næste gang vi mangler noget, bliver det helt sikkert herfra.

28 de janeiro de 2021

Reklamation

jeg købte flere af samme produkt over nettet. Desværre var der nogle små fejl på to af enhederne. Jeg skrev en mail om problemet. Inden for en time modtog jeg et godt og konstruktivt svar. Det er netop i situationer som denne, at man finder ud af at man har handlet det rigtige sted.

16 de dezembro de 2020

Rigtig god oplevelse!

Rigtig god oplevelse!
Nemt at finde det jeg skulle bestille, nemt at bestille, god håndtering af ordre og godt produkt.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos AntikK.dk hvis jeg skal have noget, der ikke liiige er i butikkerne.

12 de dezembro de 2020

Superservice

Superservice. Bestilt varer søndag eftermiddag - leveret tirsdag formiddag i perfekt stand. Og meget meget fint pakket ind.

6 de novembro de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais