A PEN COMPANY Opiniões

4. Loja de lembranças
  5. Artesanato
  6. Loja de materiais para escritório

Escrito pela empresa

En kuglepen er alt, du behøver. Milliarder af kuglepenne bliver hvert år smidt ud. The Pen fra A Pen Company er håndsamlet i Danmark, lavet i stål og designet til at holde hele livet. Tør for blæk? Vi sender en gratis refill. Elsk den – eller returnér den. 30 dages tilfredshedsgaranti

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og super kuglepen

Hurtig levering og super kuglepen - savner lidt noget som gør at den ikke ruller på gulvet - men lækker tyngde og følelse når man skriver med den

20 de junho de 2026

Resposta da A PEN COMPANY

Tusind tak for din anmeldelse, Emil. Hvor er det fedt at høre, at du er glad for både levering, tyngde og skrivefølelse.

Og rigtig god pointe i forhold til, at pennen kan rulle på gulvet. Det tager vi helt sikkert med videre i udviklingen.

Alt godt,
Lasse fra A Pen Company ✍🏼

Service i Top

29 de maio de 2026

Resposta da A PEN COMPANY

Hej Claus, tusind tak for din anmeldelse! Jeg håber du bliver glad for din pen ✍🏼

Alt godt, Lasse

Vild med den!

Efter at have forelsket mig i den første udgave, var jeg nødt til også at investere i den opgraderede pen med Mont Blanc blæk. Den skuffede bestemt heller ikke!
Jeg glæder mig over at have en værdsat skrivemakker i mange mange år!
Kan bestemt anbefale til andre!

23 de maio de 2026

Resposta da A PEN COMPANY

Tusind tak for anmeldelsen. Det betyder virkelig meget at høre, at du også havde lyst til at opgradere til Mont Blanc-versionen, og at den levede op til dine forventninger 🫶🏼

Alt godt,
Lasse ✍🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt den smukkeste pen

Jeg har fået en pen, som har så fint et design, at jeg skriver meget mere i hånden end jeg gjorde tidligere.
Dertil kommer, at jeg har valgt grøn, der gør at beskeder fra mig skiller sig ud.
Har givet a’Pen i konfirmationsgave med konfirmandens navn indgraveret.

3 de maio de 2026

Resposta da A PEN COMPANY

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder virkelig meget at høre. Den grønne refill kan virkelig noget særligt og giver håndskriften lidt mere personlighed.

Og hvor er det en fantastisk idé med indgravering som konfirmationsgave. Der er noget særligt i at give en gave, der forhåbentlig kan følge nogen i mange år frem 🙌

Classificada 3 em 5 estrelas

At I leverer en eksklusiv pen i en billig pap og plastic emballage !!

emballage lever ikke op til jeres fine pen

10 de março de 2026

Hej Per,

Tak for din anmeldelse. Først og fremmest er jeg virkelig glad for at høre, at du synes godt om pennen.

Jeg er rigtig ked af, at din oplevelse med emballagen ender med at have en negativ indflydelse på din samlede vurdering af produktet. Virksomheden er stadig relativt nystartet, og jeg leder fortsat efter den helt rigtige emballage. Det er tydeligvis ikke helt i mål endnu. Din mening bliver helt sikkert taget med i mine overvejelser, og jeg vil skærpe jagten yderligere for at finde en emballage, der matcher pennens kvalitet bedre.

Den bedste kuglepen

Super fedt koncept. Det giver bare en anden kvalitets følelse end alle andre kuglepenne.

20 de janeiro de 2026

Hej Simon, mange tak for din anmeldelse 🙌

Vi er rigtig glade for at høre, at, følelsen med pennen lever op til forventningerne.

Classificada 5 em 5 estrelas

Woooow der er swung i den pen

Flot koncept og en virkelig lækker pen der ligger utrolig godt i hånden.

13 de janeiro de 2026

Resposta da A PEN COMPANY

Wooow Susanne, tusind tak for din anmeldelse, og ikke mindst dit køb. Det betyder meget. Fedt at have dig med som en Pen Pal ✍🏼

Fantastisk kuglepen

Fantastisk kuglepen! Skrivningen er utrolig glat, designet er virkelig flot og elegant, og den føles solid i hånden med en god tyngde. Stor anbefaling!

24 de setembro de 2025

Hej Peter, tusind tak for din anmeldelse 🙌
Vi er rigtig glade for at høre, at både skriveoplevelsen, designet og vægten lever op til forventningerne. Tak fordi du deler din anbefaling – det betyder meget!

En pæn pen

Fedt at investere i noget man ikke plejer at investere i. Lækker stål der giver fast greb og en kuglepen man ikke vil slippe igen

17 de setembro de 2025

Resposta da A PEN COMPANY

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at både grebet og stålet gør en forskel 🙌

Vidunderlig kuglepen

Har brugt kuglepennen i lang tid og er virkelig tilfreds med dens holdbarhed !
Kæmpe anbefaling som alternativ til plastik kuglepennen 🖊️

16 de setembro de 2025

Resposta da A PEN COMPANY

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både holdbarheden og pennen. Tak for din anbefaling!

Rigtigt god kuglepen

Rigtigt god kuglepen - med to streger under.

10 de setembro de 2025

Resposta da A PEN COMPANY

Tak for din anmeldelse - med to streger under. Vi er glade for, at kuglepennen lever op til dine forventninger 🙌

Classificada 5 em 5 estrelas

Vanvittig god kvalitet og robust…

Vanvittig god kvalitet og robust produkt. Ligger godt i hånden og man behøver ikke andre kuglepenne i sit liv.

5 de junho de 2025

Resposta da A PEN COMPANY

Tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi sætter stor pris på at høre, at pennen føles godt i brug 🙌

Classificada 5 em 5 estrelas

En lækker kuglepen i god kvalitet

En lækker kuglepen i god kvalitet. Man har virkelig følelsen af at, den vil holde for evigt.
En sjov detalje er at logoet viser de “kruseduller” man laver, når man skal have varmet en kuglepen op.

5 de junho de 2025

Resposta da A PEN COMPANY

Tak for din anmeldelse – og dejligt at høre, at du er glad for pennen. Og fedt, du fangede krusedullen i logoet. Det er dér, idéerne begynder.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais