a Piece of Nature Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Pakkerne leveres utroligt godt og robust pakket. Det er tæt på den bedste kvalitet, jeg har set i mit snart tiårige virke som lager- og logistikoperatør. Deres kundeservice er hurtig, præcis og v... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi snakker 100% høj kvalitets frø! Jeg har en ualmindelig høj og hurtigt spiring procent på mine boabab, og jeg kunne ikke være mere tilfreds, og kan kun anbefales her fra!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har bestilt en del frø og kerner. Alt fra eksotiske blomster til tropiske planter. Kvaliteten er i top og der er hurtig levering og fornuftig pris . 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra. Min nye favorit forhandl... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Produkterne er simpelthen fantastiske, jeg kan se og mærke en klar forberedning af mine planter! Alt er pakket super godt ind, og levering er super hurtig! Jeg bestiller helt klart alt mit plantepleje... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de plantas para interiores

Escrito pela empresa

Eksotisk stemning til dit hjem. Her deler vi vores passion for eksotiske og sjældne planter og dyr i håbet om, at du får lysten til at bringe lidt eksotisk stemning ind i hjemmet. Vi har et bredt udvalg af eksotiske og spændende plantefrø, eksotiske planter, dyr til terrarier, boligindretning med eksotisk anstrøg og meget meget mere. Vi er uddannede som hhv biolog og geograf, og står altid tilrådighed for spørgsmål.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

123 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

God lille butik

Fik hurtigt min jord og frø med en personlig hilsen, der gjorde mig glad.
Hjemmesiden er meget informativ, tak for dét.

2 de setembro de 2025
logótipo da a Piece of Nature

Resposta da a Piece of Nature

Kære Anja,
Tak, dejligt at høre at vores hjemmeside fungerer godt 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice og fine produkter:)

Fik virkelig hurtigt mine planter. En af dem opdagede jeg så havde det skidt og da jeg skrev til dem om det fik jeg tilbud om en ny, frisk plante som jeg havde i hænde allerede dagen efter. Det synes jeg er rigtig god kundeservice.

1 de setembro de 2025

Fina plantor

Trodde jag köpte frön till köttätande växter men vart otroligt positivt överraskad när det kom fina plantor som jag nu satt i större krukor.
Otroligt bra på alla sätt!

28 de agosto de 2025
logótipo da a Piece of Nature

Resposta da a Piece of Nature

Hej Nicklas,
Tusind tak for din anmeldelse og rigtig god fornøjelse med de kødædende planter 😊
Kh Birgitte

Top score

Top score, og vi er nok i denne kategori anmeldelse, hvor jeg må tilføje, hvis seks stjerner havde været muligt, havde jeg også givet dét til A Piece of Nature.

Service var hele vejen igennem detaljeret, nytte fuldt og yderst venlig.
Har du nogle spørgsmål, er der altid tid, til at besvare dem her.

Jeg bestilte kødædende planter, og selvom det tog mig et par dage, at hente pakken, var de pakket godt og sikkert ind.
Så indtil videre trives de alle fint, og skyder planmæssigt i vejret :)

Udover det, fik jeg også masser for pengene, med en undskyldning for sen/langsom levering, hvilket jeg ikke personligt mener det var :)

Så hvis I vil bestille eksotiske planter, fra kyndige entusiaster, er A Piece of Nature Stedet!

4 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Superfin

Godt udvalg, og virkelig nænsomt pakket levende plante, som kom frem hel og fin og i fugtig jord.
Ikke sidste gang jeg handler dér!

30 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Absolut mere end 5 stjerner men den…

Absolut mere end 5 stjerner men den mulighed har jeg ikke 😍
Alt var i skønneste orden og der var endda et lille skriv med for at fortælle lidt om hvem man handlede med og en lille fin gave - 1000 takkk♥️
Forsendelsen var helt i orden også 👌👌
Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse - og jeg vil hellere end gerne handle her igen og fortælle om det her lille fantastiske firma 🌸🌸

1 de agosto de 2025

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais