Varene jeg hadde bestilt kom, men mye senere enn lovet. Da hadde jeg måttet gjøre "dekningskjøp" pga. skulle ha med meg varene på ferie. Etter hjemkomst fra ferie ønsket jeg derfor å returnere den uåp... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Møkkaselskap, styr unna. Fikk ikke levert alt jeg bestilte. Betalte selfølgelig med vipps så de pengene er nok borte. Snakket med de 3 ganger på telefonen og alle gangene lovde de å sende det som mang... Ver mais
Svært rask levering. Da pakken kom, oppdaget jeg til min overraskelse at jeg hadde fått små flasker av produktet jeg hadde bestilt (det var feil i produktbeskrivelsen), og at jeg kunne ha fått det lan... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte Covid-tester. De kom raskt og greit. Når jeg skulle bruke en av testene et par måneder etter bestillingen så oppdaget jeg at alle testene var defekte. Ampullen med reagensveske var tilnærmet... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Apotekia er et norsk nettapotek drevet av dyktige farmasøyter med lang erfaring, og med et stort utvalg av produkter og apotekvarer. Enten du er på utkikk etter sminke og hudpleie, sårpleie og smertestillende, hjemmetester, reseptbelagte midler eller noe annet, kan du stole på at du får de beste produktene, raskt levert, til en god pris.
Informações de contacto
Gneisveien 18, 2020, Skedsmokorset, Noruega
- kundeservice@apotekia.no
- apotekia.no
Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Resposta da Apotekia.no
Fantastisk utvalg i nettbutikken av…
Fantastisk utvalg i nettbutikken av produkter. De hadde alt jeg hadde behov for. Super raske og effektive håndtering av de varene jeg kjøpte. Kommer garantert tilbake til dette nettapoteket.

Resposta da Apotekia.no
Det er rask levering og er veldig…
Det er rask levering og er veldig fornøyd. Jeg har ofte bestilling his Apotekia
priser og rask leveranse…
priser og rask leveranse…
Rimlige priser og rask leveranse ,anbefales 😃
Raskt og enkelt
Rimlige priser og rask leveranse…
Rimlige priser og rask leveranse ,anbefales 😃😃
Kjapp levering
Rask levering
0 stjerner skulle jeg helst gitt dere
Skulle helst gitt dere 0 stjerner fordi dere sendte med mail hvor dere maser om at jeg må gi dere vurdering!! SLUTT å sende slike mailer, det er jævlig irriterende!!!

Super Super
Jeg har ikke kommet langt ennå. den nisim gel jeg har brukt bare tre uker. jeg ser ikke håra gro men jeg klør ikke på hode. Jeg sliter med flass. Smøre nisim gel hjelper mye å holde den sted rent. Jeg er veldig fornøyd. 👌👍💖

Resposta da Apotekia.no
Det var bra og oversiktlig hjemmeside…
Det var bra og oversiktlig hjemmeside som gjorde at det var lett og finne det jeg trengte og enkel og lett måte og betale på. rask levering var det også. Kjempefornøyd

Resposta da Apotekia.no
Billig, kjapt og som forventet
Kjapp bestilling, litt treg nettside. God pris, levering som forventet👍

Resposta da Apotekia.no
Enkelt å bestille,rask levering og…
Enkelt å bestille,rask levering og billig på pris.

Resposta da Apotekia.no
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.