Appleambulance Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

ik heb via whatsapp contact opgenomen met Apple Ambulance, 10 minuutjes later kreeg ik al reactie. Een heel fijne reactie en super vlot gesprek. Anderhalf uur later kwam ik spontaan langs om mijn tele... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele fijne eigenaar, rustige ruimte waar je kunt wachten. Gastvrij, klantvriendelijk. Het overzetten naar nieuwe gsm van mijn gegevens was sneller dan verwacht, zonder gedoe stond er alles al op en wa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super goed en snel geholpen. Vrijdag gebeld en maandag lag alles klaar😃 Ik had niet super haast maar moest echt aan andere telefoon, ben gewend aan ander merk dan apple en zelfs daarmee heel goed geh... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de reparação de telemóveis

Welkom bij de Apple Ambulance wij zijn een jong en dynamische bedrijf dat zich focust op het repareren van Appleapparatuur op locatie. Telefoonwinkels komen als paddenstoelen uit de grond, tegenwoordig heb je er op elke hoek van de straat wel een zitten.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

52 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

iPhone 13 mini niet te herstellen toch goed geholpen.

Helaas kreeg mijn IPhone 13 mini in December net voor de feestdagen problemen met opladen. Bleek achteraf dat de iPhone echt niet meer gemaakt kon worden. Ze hebben wel alles geprobeerd en andere na laten kijken maar helaas zonder succes. Ik neem ze dat niet kwalijk! Alle inkoop producten en kosten hebben zij op zich genomen. Uiteindelijk heb ik bij hun een IPhone 16 tweedehands kunnen kopen en ben daar nog steeds erg blij mee! Ze hebben voor mij alles overgezet en ingesteld.
Bedankt mannen!

19 de dezembro de 2025

Topservice!

Kon meteen geholpen worden. Onderdelen waren direct voorradig en even later was mijn scherm van iphone 17 pro netjes gerepareerd.

3 de julho de 2026

Goede snelle nette service

Goede snelle nette service , correcte afspraken gemaakt over evt verdere reperatie met bijbehorende kosten, vriendelijk personeel , we komen er graag terug

1 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Het scherm van mijn iPhone 16 pro Max…

Het scherm van mijn iPhone 16 pro Max viel in 1000 stukjes op de stenen, dezelfde dag nog een appje gestuurd naar de AppleAmbulance en binnen 10 minuten reactie en een hele relaxte communicatie over wanneer ik de iPhone kon brengen en halen, ook dit heel flexibel! De iPhone is gemaakt met een origineel scherm en doet het perfect, we hadden een factuur nodig voor de verzekering en ook dit was geen probleem. Harstikke vriendelijk en transparant over alles, dik tevreden! Ik ga weer terug als het nodig is 😁

5 de agosto de 2025

Top bedrijf

Top bedrijf! Via whatsapp contact opgenomen voor vervanging batterij iPhone. Ik kon hem meteen brengen, echt een hele vriendelijke jonge ondernemer! Binnen een uurtje was hij weer klaar.
Echt een aanrader! Deze ondernemer denkt met de klant mee, en zet een extra stapje in fijne service!

21 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super snel en goed geholpen

Super snel en goed geholpen! Ik kreeg zelfs koffie of thee aangeboden tijdens het wachten en hij was binnen 10-15 min al klaar. Top service en raad iedereen aan hier zijn telefoon te laten maken.

20 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Top service en zeer behulpzaam

Vandaag bij Apple Ambulance in Veldhoven geweest. Op zeer deskundige wijze geholpen. Personeel is zeer vriendelijk en erg behulpzaam. Zeker een aanrader om met uw vragen en problemen naar Apple Ambulance te gaan.

2 de outubro de 2024

Helemaal top

Het was gezellig ze bespreken de opties want je allemaal kan doen en wat het beste is. Ik zou zeggen is je telefoon. Lapot, ipad enzo kapot ga naar Apple ambulance

20 de julho de 2024

Top service

Super behulpzame en vriendelijke man gesproken die duidelijk veel verstand heeft van Apple producten en plezier heeft in zijn werk. Elders konden ze mijn iPad niet repareren maar hier wel, en ook niet duur. Top service!

6 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn Google Pixel scherm kapot diverse…

Mijn Google Pixel scherm kapot diverse winkels gehad voor reparatie steeds nul op het rekest. Bij de Apple ambulance hebben ze me keurig geholpen scherm vervangen en gekeken of alles naar behoren werkte voor ik hoefde af te rekenen. Zeer vriendelijk te woord gestaan.

6 de fevereiro de 2024

geweldig bedrijf

ik ben al langer klant bij Bilal
ik word altijd perfect geholpen en professioneel!
wordt altijd van te voren gebeld over de kosten

20 de dezembro de 2023

Snelle reparatie

Aangeraden door een vriend. Ondanks dat er twee mensen al aan het wachten waren op een reparatie kon ik mijn telefoon afgeven en binnen 1 uur terug komen om hem op te halen. Goed en snel gedaan!

17 de outubro de 2023