Leia as opiniões dos outros
Bardzo szybka dostawa, zamowienie zlozone w piatek , w sobote juz mialam paczke w idealnym stanie. Rowniez bardzo dobry kontakt z biurem. Zdecydowanie polecam.
Ta apteka to żart
Ta apteka to żart. Dostałam potwierdzenie, że wszystkie produkty są dostępne i zapłaciłam za ekspresowa wysyłkę. Z 3 zamówionych produktów dotarł 1. Po wiadomości do nich, okazało się, że 2 pozostałych nie ma. Przypomnę, że nie mało zapłaciłam za ekspresowa wysyłkę i dostałam informację, że wszystko jest dostępne. NIE POLECAM
Bardzo szybka dostawa
Rowniez bardzo dobry kontakt z biurem.
Zdecydowanie polecam.
Szybka dostawa
Szybka dostawa, kolejny raz zamawiałem. Mogę POLECIĆ tą Firmę !!!
Zamówiłem w aptece farmacji masc…
Zamówiłem w aptece farmacji masc ichtiolowa. Przesylka doszła w ekspresowym tempie. Jedyny mankament to że pudełko w środku przesyłki było otwarte. Produkt byl nienaruszy. Również wymiana e-mailową nie sprawiała problemow
Thank you for another fast delivery!
Thank you for another fast delivery!
will use your apteka shop again.
Terrible experience
I placed the order online, they sent an email saying that they need to check their stock and they will come back with confirmation. Firstly why did they need to check the stock? Don't they know their stock levels? Secondly they never came back to me with confirmation. I gave them my personal data for free. Thankfully they never asked me to pay for my order.
Bardzo szybka wysyłka
Bardzo szybka, ekspresowa wysyłka. Ceny w porządku, towar dostępny od ręki. Jedyny minus to brak możliwości śledzenia przesyłki. Polecam
Drodzy państwo proszę nie zamawiać…
Drodzy państwo proszę nie zamawiać produktów na tej stronie. Zapłaciłam a produktów brak. Tel- skrzynka się włącza. Na e-mail nikt nie odpowiada. To jest scam.
Nie polecam,
Nie polecam,
Obsluga klienta zero. Pudelko bylo otwrate i czesc tabletek wycieta. Masakra. Zero odzewu na maila. Unikac
Polecam!
Błyskawiczna dostawa, produkty dobrze zapakowane. Profesjonalna obsługa- polecam tę aptekę.
Tragedia zapłaciłam dodatkowo za…
Tragedia zapłaciłam dodatkowo za przesyłkę ekspresową 1-2 dni i dostałam ją po tygodniu. Zero odzewu od nich
Na pewno nie wysyłają tego samego dnia…
Na pewno nie wysyłają tego samego dnia ,jak podaja na stronie, w przypadku przesyłek ekspresowych, za które placi się drożej. Nie sprawdziłam opinii na temat tej apteki przed zamówieniem, ale wiecej już nie zamówię. NIE POLECAM
Ta apteka to oszusci i naciagacze
Ta apteka to oszusci i naciagacze. Przesylka nie dostarczona a oni zalecaja klientowi szukanie gdzie jest. Kompletna ignorancja klienta. Nic juz tu nie kupie i nikomu nie polece.
Quick and efficient delivery
Quick and efficient delivery. Items arrived well packaged and as described on the website. Free delivery on orders £50 or more.
Good customer service
My order arrived incomplete and one of the item was expired. I contacted the pharmacy straight away and they resolved the issue immediately. Can't complain - they clearly try to do their best and I really appreciate that. Speedy delivery.
Nie otrzymalem zamowionego produktu
Nie otrzymalem zamowionego produktu. Brak odpowiedzi na email
Quick delivery
Quick delivery , all products well safe package .
No problems at all .
Odradzam wszystkim ta aptekę
Odradzam wszystkim ta aptekę, ponieważ są to oszuści, naciągacze na pieniądze. Zrobiłem zakupy w kwietniu i nadal nie otrzymałem żadnej paczki, chociaż rzekomo wysłali do mnie dwa razy. Opłatę za dostawę pobierają a nie daja żadnych numerów śledzenia paczki.Jeśli chcesz stracić pieniądze to proszę zamawiaj od nich . Ja polecam trzymać się z dala. Pozdrawiam serdecznie
Stanowczo odradzam
Stanowczo odradzam. Zamowienie zlozylam 2 tygodnie temu. Oczywiscie produkt nie dotarł i zero odzewu na moje email.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.