Informações sobre a empresa

1. Aquário
  2. Loja de aquários

Bij Aqunaia streven we ernaar meer dan alleen een webshop te zijn; we willen een echte beleving bieden bij het kopen van aquariumplanten en gerelateerde producten. Ons avontuur begon in 2019, gedreven door een ongekende passie voor deze prachtige planten, en sindsdien hebben we niet alleen een plekje in onze harten veroverd, maar ook in die van meer dan 1000+ klanten in de Benelux!

Informações de contacto

2,1

Mau

TrustScore: 2 em 5

18 opiniões

Respondeu a 16% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Onbetrouwbaar

Op 02-03-2026 plantjes besteld en tot vandaag, ondanks diverse beloften, nog steeds niets ontvangen. Ook wordt er niet gereageerd op e-mail of berichten op de website. Ik ben bang dat het niets meer gaat worden.

28 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Het gras is niet groener aan de…

Het gras is niet groener aan de overkant en helemaal niet bij aquania. Normaliter bestel altijd mijn planten bij Aquaplantsonline, echter hadden ze niet de planten die ik wilde op voorraad. Dus keek ik rond en kwam ik Aquania tegen, hier hadden ze wel de planten die ik wilde, althans aangegeven op de website. Nou besteld, De volgende dag zou het opgestuurd worden volgens de volgende website. Nou, ik wachten paar dagen. Krijg niks in mijn mail. Stuur een berichtje naar ze en wordt aangegeven ja de pakketten worden vanavond weer ingepakt ter versturing. Nou prima, dag later nog steeds geen track & tracé ontvangen. Nou weer berichtje sturen en toen werd ik teruggebeld met ja de planten zijn niet op voorraad, dus we wachten totdat de groothandel ze geleverd heeft, nou prima wachten daarop dan maar. Nieuwe week begint en dan hoor ik nog steeds niks, vervolgens weer contacten ja de planten zijn nog steeds niet op voorraad. Toen gaf ik aan oké dat is prima vervangen dan met plant X die ik wilde ter vervanging. Vervolgens nog steeds geen terugkoppeling en dan stuur ik weer een berichtje of de planten zijn verstuurd. Blijkbaar was dat het geval, echter geen track en trace ontvangen. Nou na bijna twee weken eindelijk binnen. Doe ik het pakketje open, zie ik dat de planten heel slecht verpakt zijn. Sommige met geknakte steeltjes of bladeren afgevallen, waren gewoon allemaal op elkaar gestapeld zonder piepschuim of iets. De planten uit het zakje gehaald en tot mijn verbazing zijn er planten toegevoegd waar ik niet om gevraagd had en ook in hele slechte conditie. Nou, ik weer bellen en een berichtje sturen naar ze. Geen respons, niks. Dus mensen alsjeblieft hier niet bestellen. Ze laten je heel lang wachten voor uiteindelijk heel slecht kwaliteit. Lekker bij AquaPlants online bestellen, dat is een aanrader!

6 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Lang wachten op je producten die op…

Lang wachten op je producten die op voorraad zijn. Postnl label al uitgeprint zodat de klant denkt dat het al onderweg is. 3 dagen na melding het is verzonden bericht gestuurd krijg je als reactie nog niet alles is binnen bij ons. Zeer slecht dit!
Update 6-11-25. Nog steeds niet alles ontvangen. Ik bestel hier nooit meer

24 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

2 mini zakjes mos ipv de beloofde…

2 mini zakjes mos ipv de beloofde kuipjes.
Slechte kwaliteit limnophila sessiliflora. Wortels waren al aan het rotten en braken af met het verwijderen van filterwatten. Dit heb ik direct in de prullebak gegooid. De Artemia daar was 90% van dood. Regelrecht de wc in.
Kortom de gehele bestelling was een regelrechte ramp. NOOIT meer hier!

11 de outubro de 2025
logótipo da Aquania

Resposta da Aquania

Wat jammer om te horen datde bestelling zo is verlopen! Rotte wortels en dode Artemia zijn natuurlijk absoluut niet wat we normaal gesproken leveren — dat hoort niet te gebeuren.

We hebben zojuist direct telefonisch contact gehad om het probleem samen op te lossen. U gaf aan graag het geld terug te willen ontvangen, dus dat is inmiddels in gang gezet. 💸

Neem alsjeblieft altijd eerst even contact met ons op als er iets met een bestelling is. Dan kunnen we het meteen oplossen — dat gaat vaak sneller en persoonlijker.

Hopelijk kunnen we het vertrouwen hiermee weer herstellen.

Groet,
Indy – Aquania 🌿

Heel veel geduld…

23 mei besteld en nog altijd niets ontvangen. Informatie over order status is niet goed, wordt niet of niet snel gereageerd op de whatsapp service chat. Ben heel geduldig, maar voor mij de eerste en laatste keer dat ik hier iets besteld heb..

11 juni plantjes ontvangen.

7 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

The best ❗️

This is my second order of plants.
Like the first time, the order was well packaged, arrived on time, well-groomed plants, tall , healthy and beautiful ♥️. I highly recommended✔️🔝✔️
(bonus, you get free advice on WhatsApp 🍀👏🏼, thank you for this)

12 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Na 11 dagen nog geen levering…

Na 11 dagen nog geen levering aangekregen. Ik vrees dat ik bedrogen ben. Firma failliet of fraude?
Er wordt niet gereageerd op telefoon, mail of chat. Op WhatsApp doet hij zich voor als zijnde een andere firma!
Ik zou graag alsnog planten ontvangen of geld terug. Anders moet ik toch actie ondernemen. Dus ik wacht op reactie van de uitbater.

27 de setembro de 2024

Na 6 dagen nog niets binnen

5 simpele waterpest plantjes besteld.
Volgens mij simpele handeling, plantjes verzamelen, klaar maken voor verzeneden en opsturen.
Na 6 dagen nog niets binnen.
Er is iets mis binnen of met deze firma.

29 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Hij geeft een telefoonnr ja

Hij geeft een telefoonnr: op maar ik wordt niet tterruggebeld,Schande

13 de julho de 2024
logótipo da Aquania

Resposta da Aquania

Goedemiddag v. Pelt,

Het kan kloppen dat dit fout is gegaan, excusses voor het ongemak. Wij hebben sinds kort een nieuw telefoonnummer.

Zou u dit nieuwe nummer een Whatsapp bericht willen sturen?

+31 6 18238140

Alvast bedankt en nogmaals onze excusses.

Groetjes,
Indy de Jong
Aquania.nl

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.