Aquawaterfilter Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben inmiddels al een jaar klant. E-mails worden altijd snel beantwoord en de service is uitstekend. Het water smaakt heerlijk – ik geef het ook aan mijn huisdieren. Mijn kamerplanten groeien pracht... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn wederom super en snel geholpen . Vorig jaar toen we zelf t waterfilter aanschafte,werd ik steeds super snel geholpen via WhatsApp app als ik vragen had. Nu wilde mn dochter r ook 1 .Helaas... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben uitermate tevreden over de kwaliteit; het water smaakt beter, ik was mijn groenten, kook met het gefilterde water. En ik merk direct het veschil in de smaak, ik heb het zelf getest.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn gezin en ik drinken nu al 3 jaar heerlijk gefilterd water van Aquawaterfilter... Wat ik ook fijn vindt is het filter abonnement, elk jaar rond de zelfde periode weer een nieuwe set stenen en een... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de filtros de água
  2. também em
  3. Empresa de abastecimento e saneamento de água
  4. Empresa de água mineral
  5. Empresa de purificação de água
  6. Estação de tratamento de água (E.T.A.)
  7. Grossista de agua mineral

Aquawaterfilter.nl levert hoogwaardige waterfilters voor zowel thuis als op de werkvloer. Als importeur van waterfilters uit Zuid-Korea introduceren wij de AquaPROwaterfiltesr in Nederland, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Onze missie is helder: het beschikbaar stellen van effectieve waterfilters die zorgen voor gezuiverd en schoon drinkwater, zowel voor huishoudens als bedrijven. We geloven dat toegang tot veilig drinkwater een fundamenteel recht en zetten ons in om dit voor iedereen bereikbaar te maken. Met een focus op duurzaamheid en gezondheid, bieden de AquaPRO waterfilters een betrouwbare oplossing voor iedereen die waarde hecht aan puur en veilig water.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

204 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

96 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd behulpzaam bij vragen.

Altijd behulpzaam bij vragen.
Mijn waterfilter bleef lekken ook hier bleven ze meekijken om te helpen 👍🏻👍🏻🤩

1 de dezembro de 2024

Bedankt voor uw mooie review! 😊💧

Wat fijn om te horen dat u onze service zo positief heeft ervaren. Natuurlijk is het vervelend wanneer er iets zoals een lekkage optreedt, maar we vinden het belangrijk om samen met onze klanten naar een oplossing te zoeken en mee te blijven denken totdat het probleem is verholpen.

Geweldig dat u dit zo heeft ervaren! Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. Wij wensen u nog veel plezier van uw AquaWaterfilter.

AquaWaterfilter.nl 💙👍🏻🍶😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb het product ontvangen en ben er…

Heb het product ontvangen en ben er super blij mee. Had nog wat vragen achteraf en ze waren erg behulpzaam.

15 de novembro de 2024

Bedankt voor uw mooie review! 😊💧

Wat leuk om te horen dat u uw waterfilter heeft ontvangen en er zo blij mee bent! We vinden het belangrijk dat onze klanten ook na de aankoop goed geholpen worden, dus het is fijn om te lezen dat u onze ondersteuning als behulpzaam heeft ervaren.

Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. Wij wensen u nog veel plezier van heerlijk gefilterd drinkwater!

Top producten/service

Top producten, en ook een top service als er wat aan de hand is met je bestelling

3 de dezembro de 2024

Bedankt voor uw mooie review! 😊💧

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel onze producten als onze service. We doen ons uiterste best om niet alleen kwalitatieve waterfilters te leveren, maar ook om klanten snel en goed te helpen wanneer er iets speelt met een bestelling.

Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. Dat waarderen we enorm!

AquaWaterfilter.nl 💙🍶🙏🏻

Top service!

Top service! Ik had een vraag en ze hebben mij gelijk telefonisch te woord gestaan. Ook werken de waterfilters super, want ik proef echt verschil.

Resposta da Aquawaterfilter

Bedankt voor uw geweldige review! 😊💧

Wat fijn om te horen dat u onze service als top heeft ervaren. We vinden persoonlijk contact erg belangrijk, dus het is mooi om te lezen dat u direct telefonisch geholpen kon worden met uw vraag.

Daarnaast is het natuurlijk geweldig dat u zelf duidelijk verschil proeft in de smaak van het water. Dat is precies de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. Wij wensen u nog veel plezier van uw AquaWaterfilter!

AquaWaterfilter.nl 💙🍶📞😊

Super tevreden!

Ik heb sinds een tijdje een waterfilter van Aquawaterfilter. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben over zowel de service als het product! Ik zou het iedereen aanbevelen!

1 de novembro de 2024

Bedankt voor uw fantastische review! 😊💧

Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent met zowel uw AquaWaterfilter als onze service. We doen iedere dag ons best om onze klanten een mooi product én goede ondersteuning te bieden, dus het is erg leuk om te horen dat dit zo wordt ervaren.

Extra bedankt voor uw aanbeveling. Dat waarderen we enorm en het geeft ons veel motivatie om op dezelfde manier door te gaan.

Wij wensen u nog heel veel plezier van heerlijk gefilterd drinkwater!

Great service

Great service, good product and a good way to stay healthy and fresh!

Resposta da Aquawaterfilter

Thank you for your wonderful review! 😊💧

We're delighted to hear that you're happy with both our service and your AquaWaterfilter. It's great to know that you're enjoying the benefits of fresh, great-tasting filtered water every day.

Thank you for your trust and for taking the time to share your experience. We truly appreciate your support and wish you many years of healthy and refreshing drinking water!

Kind regards,

AquaWaterfilter.nl 💙🍶✨

Goede Service

Het is snel, krijg een telefoontje als iets niet klopt en het product is precies zoals het er staat op de website

Bedankt voor uw mooie review! 😊💧

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de levering. We vinden het belangrijk om persoonlijk contact op te nemen wanneer er iets niet helemaal duidelijk is, zodat we samen snel tot een oplossing kunnen komen.

Ook leuk om te lezen dat het product volledig aan uw verwachtingen voldoet en overeenkomt met wat u op de website heeft gezien. Daar streven we iedere dag naar.

AquaWaterfilter.nl 💙🍶🙏🏻

Werkt perfect

Werkt perfect! In de toekomst ga ik zeker meer bestellen heel erg bedankt!

Resposta da Aquawaterfilter

Bedankt voor uw enthousiaste review! 😊💧

Wat geweldig om te horen dat alles perfect werkt en dat u tevreden bent met uw aankoop. Dat is precies waar we het voor doen!

Leuk dat u aangeeft in de toekomst opnieuw bij ons te willen bestellen. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te mogen zijn.

Fijne waterfilter

Fijne waterfilter, top service. Ben er erg tevreden over. Zeker een aanrader!”

Bedankt voor uw mooie review! 😊💧

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw waterfilter en onze service. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Bedankt ook voor uw aanbeveling. Dat is voor ons het grootste compliment dat we kunnen krijgen!

Wij wensen u nog veel plezier van heerlijk gefilterd drinkwater en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super tevreden met de waterfilters

Super tevreden met de waterfilters! De vraag die ik van tevoren had werd snel en goed beantwoord door de verkoper. Ik kocht eerst een kunststof waterfilter waar ik erg blij mee was. Sinds kort verkopen ze ook (als enige in Nederland) glazen waterfilters. Deze heb ik nu ook gekocht omdat ik deze nog mooier vind. Ik heb gelijk een abonnement afgesloten zodat ik altijd voorzien ben van goedkoop, gezond en gefilterd water.

Resposta da Aquawaterfilter

Bedankt voor uw geweldige en uitgebreide review! 😊💧

Wat leuk om te lezen dat u al tevreden was met onze kunststof waterfilter en nu ook bent overgestapt naar de glazen uitvoering. We zijn blij dat de glazen variant zo goed bevalt en een mooie toevoeging is in uw huis.

Daarnaast waarderen we het enorm dat u onze snelle service noemt. We vinden het belangrijk om vragen snel en duidelijk te beantwoorden, zodat klanten met vertrouwen hun keuze kunnen maken.

Fantastisch ook dat u heeft gekozen voor ons filterabonnement. Zo bent u altijd verzekerd van tijdige filtervervanging en blijft u genieten van heerlijk gefilterd drinkwater.

Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. Wij wensen u nog jarenlang veel plezier van uw AquaWaterfilter!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering, vriendelijk geholpen met vragen aan de telefoon

2 de novembro de 2024

Bedankt voor uw mooie review! 😊💧

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en dat u prettig bent geholpen aan de telefoon. Persoonlijk contact en goede service vinden wij erg belangrijk, dus het is leuk om te lezen dat dit zo wordt gewaardeerd.

Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. Wij wensen u veel plezier met uw AquaWaterfilter en heerlijk gefilterd drinkwater!

AquaWaterfilter.nl 💙🍶📞😊

Top service

27 de novembro de 2024

Bedankt voor uw review! 😊💧

Wat leuk om te horen dat u onze service als top heeft ervaren! We doen iedere dag ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, dus zulke reacties waarderen we enorm.

Blij mee

Heb een filter van Aquawaterfilter op stal staan om regenwater mee te filteren. Werkt top!

24 de novembro de 2024

Bedankt voor uw review! 😊💧

Wat leuk om te horen dat u tevreden bent met uw AquaWaterfilter en dat deze goed van pas komt op stal. Fijn dat het systeem naar wens werkt en doet wat u ervan verwacht.

Bedankt voor het delen van uw ervaring en voor het vertrouwen in AquaWaterfilter. Wij wensen u nog veel plezier van uw waterfilter!

AquaWaterfilter.nl 💙🍶😊

Super tevreden!

Super fijn waterfilter! Het water smaakt veel beter en het filteren gaat snel en eenvoudig. Makkelijk te installeren en onderhoud is minimaal. Echt een aanrader!

Bedankt voor uw fantastische review! 😊💧

Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met uw AquaWaterfilter! Fijn dat u merkt dat het water beter smaakt en dat het filteren snel en eenvoudig verloopt.

Ook leuk om te lezen dat de installatie gemakkelijk was en dat het onderhoud u goed bevalt. We streven ernaar om onze waterfilters zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, zodat u zonder gedoe kunt genieten van heerlijk gefilterd drinkwater.

Bedankt voor uw vertrouwen en voor uw aanbeveling. Wij wensen u nog jarenlang veel plezier van uw AquaWaterfilter!

AquaWaterfilter.nl 💙🍶🙏🏻😊✨

great product

I recently purchased the 16Liter aquapro, and I must say it’s an excellent product! The water quality has improved significantly, and I can really taste the difference. The filter is easy to install and works perfectly without any hassle.

What impressed me even more was their amazing customer service. They were quick to respond to my questions and provided clear guidance during the setup process. It’s rare to find such a combination of high-quality products and outstanding support these days.

I highly recommend the Aquawaterfilter to anyone looking for a reliable and efficient water filtration system. Definitely worth every penny

8 de outubro de 2024

Resposta da Aquawaterfilter

Thank you so much for your wonderful and detailed review! 😊💧

We're delighted to hear that you're enjoying your AquaPRO 16 Liter and that you've noticed such a significant improvement in the taste and quality of your drinking water.

It's also fantastic to hear that the installation process was smooth and that our customer service team was able to assist you quickly and clearly. Providing both a high-quality product and excellent support is exactly what we strive for every day.

Thank you for your recommendation and for taking the time to share your experience. Feedback like yours means a lot to us and motivates us to keep delivering the best possible service.

We wish you many years of enjoying fresh, clean, and great-tasting filtered water!

Kind regards,

AquaWaterfilter.nl 💙🍶✨😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn apparaat en een goede service👍

26 de novembro de 2024

Bedankt voor uw review! 😊💧

Wat leuk om te horen dat u tevreden bent met zowel uw waterfilter als onze service. Soms zeggen een paar woorden al genoeg!

Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. Wij wensen u nog veel plezier van heerlijk gefilterd drinkwater.

AquaWaterfilter.nl 💙🍶👍😊

Hele snelle klantenservice

Ik had de 14 liter filter besteld. Het pakket was snel in huis, helaas bleek er de verkeerde maat ring bij te zitten. Dit was zo opgelost door de hele snelle service van aquafilter! Dat was echt top!

De filter werkt goed en de smaak is top!

21 de outubro de 2024

Bedankt voor uw mooie review! 😊💧

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met zowel de waterfilter als onze service. Natuurlijk is het vervelend wanneer er per ongeluk een verkeerd onderdeel wordt meegeleverd, maar we zijn blij dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen.

Geweldig om te lezen dat de 14 liter waterfilter goed werkt en dat de smaak van het water zo goed bevalt. Daar doen we het uiteindelijk voor!

Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. Wij wensen u nog veel plezier van heerlijk schoon en gefilterd drinkwater.