Arbetslag Bygg & Entreprenad AB Opiniões 4

3. Empreiteiro de pavimentação
  4. Empreiteiro de telhados e coberturas
  5. Fornecedor de revestimentos
  6. Empreiteiro de estuque

Arbetslag Bygg & Entreprenad AB – Din helhetsleverantör inom bygg, tak & mark Från Gävle till Malmö (med option för projekt i Danmark & Norge) Arbetslag Bygg & Entreprenad AB är en komplett entreprenör med över 20 års erfarenhet av att leverera högkvalitativa bygg-, renoverings- och markarbeten. Vi vänder oss till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag – främst i Sverige mellan Gävle och Malmö, men vi tar även uppdrag i Danmark och Norge på förfrågan. Våra tjänster • Takentreprenad • Nybyggnation, omläggning och takrenovering • Tätskikt, isolering och UV-beständiga material • Drönarbaserad inspektion och millimeterprecisa takmätningar • Bygg & ombyggnation • Totalentreprenad för nybyggda villor, tillbyggnader och ombyggnader • Konstruktionsstommar, innerväggar, fönster- och dörrbyten • Slutbesiktning, garantihantering och långsiktig service • Badrumsrenovering & VVS • Projektering och design anpassad efter dina behov • Certifierad våtrumsmontage med dokumenterad fuktspärr • Installation av sanitetsutrustning, golvvärme och smarta badrumslösningar • Markentreprenad • Asfaltering av garageuppfarter, parkeringsytor och gångbanor • Läggning av marksten, natursten, trädäck och murar • Dränering, dagvattenhantering, schaktning och grundförstärkning Unika försäljningsfördelar 1. Drönarinspektion & 3D-mätningar Vi använder drönare för att skapa högupplösta ortofoton och 3D-modeller av tak, fasader och tomter. Resultatet är millimeterprecision i projektering, materialinköp och kostnadsberäkning – vilket sparar tid, minimerar spill och säkerställer korrekta offerter. 2. Helhetsansvar & dedikerad projektledning En erfaren projektledare är din kontakt genom hela processen: • Förstudie & kostnadskalkyl • Materialinköp & logistik • Arbetsledning & samordning av hantverkare • Slutbesiktning & dokumentation 3. Certifierad kvalitet & hållbarhet Vi använder miljö- och kvalitetscertifierade material enligt gällande branschstandarder (AMA). Våra processer följer strikta säkerhetsrutiner för att leverera trygga och långsiktiga bygglösningar. 4. Rikstäckande med lokal närvaro Huvudkontor i Mellansverige, lokala team längs hela sträckan Gävle–Malmö, samt etablerade samarbeten i Danmark och Norge. Det ger oss flexibilitet att snabbt mobilisera rätt resurser – oavsett var ditt projekt finns. Arbetslag Bygg & Entreprenad AB Professionella, pålitliga och hållbara bygg- och marklösningar – från Gävle till Malmö (och vidare till Danmark & Norge)!

Informações de contacto

3,2

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

4 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Fick inget svar om faktura

Jag fick fakturan på onsdagen. Enligt fakturan och mejlet ska man kunna ställa frågor inom fem dagar. Jag skickade min fråga på torsdagen, följde upp med mejl på fredagen och försökte även ringa, men fick inget svar.
Eftersom fakturan ska betalas inom fem dagar, inklusive helgen, har jag försökt agera snabbt. Trots detta har ingen återkommit. I så fall bör informationen om att man kan ställa frågor tas bort från fakturan.

11 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Lägenhetsrenovering

Vår Brf i stan fick hjälp med renovering och målning av träfönster i en vindslägenhet som var eftersatta, läckte in kall luft som gjort det kallt under vintern. Arbetslag låg bättre i pris, hade hög servicegrad, kunde avråda oss från att göra onödiga ingrepp, var behjälpliga att reparera ett trasigt takfönster, samt höll rent och snyggt under processens gång. Kan varmt rekommendera byggfirman Arbetslag till andra fastighetsägare som vill rusta upp huset.

31 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Går inte att få tag på

De var snabba på att komma ut och kika men när jag fortfarande inte hade fått offert på mejlen 1,5 vecka senare så skickade jag ett mejl till hon jag bokade besöket av, inget svar. Mejlade han som var här en vecka senare, inget svar. Efter ca 3 veckor efter besöket så ringde jag till dem (telefonnumret som står på hemsidan) och kommer fram till en man som säger att han ringer upp mig om en minut, nu har det gått 2 veckor till och ingen återkoppling från någon av dessa tre personer. Helt sjukt helt ärligt, aldrig varit med om något liknande.

31 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt snabbt och professionellt…

Väldigt snabbt och professionellt arbete, kedjehus så kontakt och samarbete med grannar behövdes under dagen. Bra kvalitée i arbetet, såg till att skydda saker som skulle skyddas, prydligt och städat efteråt. Tydlig offert och inga ekonomiska överraskningar. Sammantaget otroligt lätta att ha att göra med och jag fick precis det jag ville, väldigt professionellt.

5 de maio de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.