Arctic Recovery Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg bestilte en ny kuglehane samt andet tilbehør til et udenærket iskar - fik pakken med tilbehør men ingen info om den manglende del. Har skrevet til alle deres e-mails med ordrenummer flere gange... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ich habe mit der Dampfsauna und dem Eisbad meinen eigenen persönlichen Wellness Bereich auf der Terrasse. Preis-/Leistung passen absolut und ich kann bislang nichts negatives feststellen. Dass man im... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Massive billig Produktion . Deckel von Sauna ging bei 5 Verwundungen 3 Mal kaputt Austausch dauerte lange und wurde auf Kundenwunsch nie verbessert . 4 Defekt des Deckels endete mit Verbrennungen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk velvære. Har anvendt Pro Arc Isbad Arctic Recovery i 2 uger. Badet er ca. 5-8 cm højere end mit tidligere bad. Super god følelse at sidde i et dybere bad. Isolationsmellemrummet s... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 3% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

99 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi nyde vores nye isbad❄️

Vi nyde vores nye isbad❄️ man sidder godt i den og låget flyver ikke af fordi man kan spænde det fast💨 vi er alt i alt glade for vores isad og er glade for at vi gav de ekstra penge og dermed op i kvalitet så kan helt klart anbefale det til andre❤️ det er også smarte man kan pakke den sammen og så kommer den i en rygsæk så man kan tage den med sig hvis man f.eks. skal i sommerhus hvor der er sauna❤️

23 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

For Guds skyld hold jer langt væk

For Guds skyld hold jer langt væk. Der er ikke gået 2 år og det er allerede gået i stykker, selvom jeg sammenlagt har brugt det 2 måneder i 2 somre. Lærredet flækker hvor benene er monteret og det skvatter simpelthen sammen. Det klagede jeg selvfølgelig over, men blev enten ignoreret eller blankt afvist. Først forsøgte de at bilde mig ind at garantien kun var 1.5 år, men havde glemt det stod 2 år på deres hjemmeside. Derefter det ene røgslør og dårlige undskyldning efter det andet. Mikkel fra Arctic Recovery vil sikkert svare på denne anmeldelse og komme med alle mulige dårlige undskyldninger. Det korte og det lange er at produktet ikke holder og der er nul hjælp at hente fra Arctic Recovery. KØB ET ANDET PRODUKT...

18 de setembro de 2025
logótipo da Arctic Recovery

Resposta da Arctic Recovery

Hej Allan,

Vi er kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse hos os. Vi tager alle anmeldelser seriøst, men vi må samtidig sætte en grænse, når dialogen indeholder personlige skældsord.

I denne sag har vi fulgt købeloven og vurderet, at der ikke er tale om en produktionsfejl. For at imødekomme dig har vi dog tilbudt et nyt isbad til en reduceret pris som kompensation, som du også har valgt at modtage.

For gennemsigtighedens skyld kan alle interesserede se den seneste besked, vi har modtaget fra Allan, her og vurdere anmeldelses validitet (Nedenstående link kan kopieres ind i en browser hvor screenshottet kan ses):

Team - Arctic Recovery

Hurtigt og godt

Nem bestilling, hurtig levering. Isbadet fungerer som det skal, nemt at sætte op og at rengøre efter behov. Blevet en fast morgenrutine inden arbejde.

11 de setembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Dejligt rummelig isbad

Dejligt rummelig isbad, jeg har isbadet i 3 år nu og haft adskillige isbade
Jeg elsker at isbade og det har gjort en stor forskel for mig, kan ikke undvære det.
Den 5 stjerne kunne være kommet på hvis der havde været en ring som kunne være under overdækning

17 de setembro de 2025

Pro Arc Isbad

Ich habe das Pro Arc Isbad. Super Größe, genug Platz. Nicht so beengend wie das kleine. Gute Qualität, sauber verarbeitet. Auch der Deckel schön stabil. Keine Probleme mit Regen oder Schnee, wenn freistehend. Allgemein sehr robust. Bestellt und innerhalb von 3 Tagen da.

13 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais