Aros Cruises Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Sail Event Aarhus havde dobbeltbooket båden, så vores gruppe på ca. 20 mennesker sad og ventede forgæves på vores sejlads. En senere afgang blev heller ikke mulig pga manglende personale. Det lidt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt fra Start til Slut🥰 Holdte min 🇩🇰dag med familien og møder bare det mest veloplagte personale, som gjorde det til en mindeværdig dag👏Flag på bordet og Tommy Seebach i højtaleren med hip hurra... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Such a beautiful tour! Really cosy decoration, nice information you receive during the tour about different things you see on the way and they have really tasty drinks and snacks! So much recomme... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de visitas guiadas

Escrito pela empresa

Aros Cruises ApS tilbyder en unik mulighed for at opleve Aarhus fra havet. Med vores havnerundfarter, charterture og eventsejladser kan du nyde den maritime atmosfære og lære om Aarhus' rige handelshistorie, kultur og berømte seværdigheder. Vores ture er designet til at give dig en afslappende og informativ oplevelse, hvor du kan nyde udsigten over byen fra vandet. Vi tilbyder både offentlige og private arrangementer, der kan tilpasses dine behov, hvad enten det er en firmafest, en polterabend eller en hyggelig dag med familien. Vores båd, M/S Helene, er udstyret med en fuldt udstyret bar, der tilbyder øl, spiritus, sodavand, kaffe og kakao, så du kan slappe af med en drink i hånden, mens du nyder turen. Vi er stolte af at være Tripadvisors #1 Havnerundfart i Aarhus, og vores gæster roser os for vores service og den fantastiske oplevelse, vi tilbyder. Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord og give dig en uforglemmelig oplevelse på vandet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

juletur for 3 generationer

Vi var med Juldamperen på havnerundfart. Super hyggeligt. Meget opmærksom og serviceminded personale. Kan på det varmeste anbefales til at komme i julestemning med.

Resposta da Aros Cruises

Dejligt at vi har kunne hjælpe til med julestemningen!

Hyggelig juletur med Juldamper i Århus

Hyggelig juletur med Juldamper i Århus. Dejlig stemning, pyntet hyggeligt op og med julemusik, humoristisk fortæller og fedt at se Århus fra en anden side. Kan anbefales.

Tak for anbefalingen!

Classificada 4 em 5 estrelas

Det var en rigtig god og hyggelig…

Det var en rigtig god og hyggelig oplevelse med dejlig julestemning. Der var desværre larm og dårlig akustik, der gjorde at vi havde svært ved at høre, hvad der blev fortalt undervejs, hvilket var rigtig ærgerligt.

Resposta da Aros Cruises

Dejligt I havde en god oplevelse på trods af larm. Vi håber, der er mindre larm ombord næste gang I sejler med :)

Var med (H)Juldamperen

Var med (H)Juldamperen d. 19/11 og havde en helt fantastisk tur, med meget kompetente guide / matroser, og meget dygtig og hjælpsom personale. Det er helt sikker at vi tager på tur med dem igen. De varmeste anbefalinger skal lyde herfra.
Mvh. Jens

Resposta da Aros Cruises

Tusind tak for anbefalingen. Dejligt at I havde en god tur!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hyggelig tur med dejlige …

Super hyggelig tur med dejlige æbleskiver og gløgg og hyggelige fortællinger om de forskellige bygninger rundt på vandet

Resposta da Aros Cruises

Det glæder os, at I havde en god tur!

En herlig tur!

Vi stod ud søndag den 28.11.2021 og fik plads på øverste dæk. Sejlturen foregik i smult vande, og vi nød gløgg og æbleskiver og fik en masse spændende at vide om Århus havn med tilliggender af en fantastisk guide! En herlig oplevelse!

Resposta da Aros Cruises

Dejligt, at I havde en herlig tur! Det glæder os :)

Kan varmt anbefales!

Rigtig god tur med humor og god julestemning! Fedt at se byen og havnen fra en anden vinkel. Kan varmt anbefales.

Resposta da Aros Cruises

Tak for anbefalingen! Dejligt I havde en god tur :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Vildt god tur på juldamperen!

Vildt god tur på juldamperen! Fair pris og en god mand til at fortælle om de ting man kom forbi! Så hyggeligt og god service!

Resposta da Aros Cruises

Så dejligt at høre, at I nød turen :)

Classificada 3 em 5 estrelas

Dejlig dyr tur

Fin oplevelse med gode fortællinger under turen. Lidt dyrt for en time, et styks drikkevare kunne godt have været inkluderet i prisen

Resposta da Aros Cruises

Det glæder os, at du alligevel havde en god tur! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget meget hyggelig tur med…

Meget meget hyggelig tur med juldamperen rundt i Aarhus Havn, og omkring Aarhus Ø. God fortæller med meget fakta pakket ind i god humor, hurtig servering af både æbleskiver og øl, alt i alt en anbefalelsesværdig tur 😊

Resposta da Aros Cruises

Mange tak for din anmeldelse.
Skønt at høre, at du havde en god tur!

Super hyggelig tur

Super hyggelig tur, med gode fortællinger om havnen

Resposta da Aros Cruises

Tak for din tilbagemelding. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse :)

Fed oplevelse!!

Resposta da Aros Cruises

Mange tak for anmeldelsen.
Godt vi kunne give dig en fed oplevelse!

Live Blues, Havnehistorier, gløgg m.m

Aldeles fremragende oplevelse!
Super hyggeligt og godt koncept med live Blues, fortællinger om havne miljøet i Aarhus Havn af Lars og Niels fra Aarhus Sail Event - gløgg, æbleskiver, bajere og drinks!
Vi kommer igen 🤗🎤🎸🥁🎹🎺🎷

Resposta da Aros Cruises

Fantastisk! Vi glæder os til at se jer ombord til et af vores kommende arrangementer :)

Dejlig sejltur

Dejlig sejltur.
Skøn sejltur i havnen, og Ø set fra søsiden, og med en meget vidende guide. Det der trækker ned, var den dårlige lyd fra højtalerne. Det er en ommer.

23 de setembro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg var en tur med skibet “TUNØ” på en…

Jeg var en tur med skibet “TUNØ” på en havnerundfart i Aarhus havn. En super fin tur til prisen. Man kommer ind i alle kroge og får en super historie til alle bygninger. Dog jeg kunne godt tænke mig at man fik Container terminalen med. Men turen kan stærkt anbefales !!

Resposta da Aros Cruises

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse og nød fortællingerne.
Tak for anbefalingen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin sejltur med begejstret guide

Fin sejltur med begejstret guide i Århus Havn. Sejlede 1,5 time rundt om Aarhus Ø. Dygtig guide der fortalte en masse om bygningerne, havnen for træskibe mm. Dejligt at kunne købe drikkevarer. Men meget larm af nogle børn, og her burde de blive fortalt, at de skal være stille når guiden fortæller. Forældre gjorde ingenting, men ellers kan jeg anbefale turen.

Resposta da Aros Cruises

Vi er glade for anbefalingen. Tak :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Rundtur i Aarhus Havn med jazzmusik i…

Rundtur i Aarhus Havn med jazzmusik i Aarhus Festuge. Virkelig god oplevelse. God stemning, besætning med humor og glimt i øjet, fremragende musik (Jens Klüwer mm) og en fin lille tur havnen rundt. Kan absolut anbefales.

Tak for de flotte ord.
Det glæder os, at du havde en god oplevelse!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais