Wat een super fijn bedrijf met echte top service. We hadden een tv gekocht hier en die bleek bij uitpakken donderdag avond een erome barst in het scherm te hebben. We hebben gelijk deze avond g... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Op 2 weken na garantie van 2 jaar ging mijn espresso machine kapot. Ooit gekocht via Bol.com bij Art&Craft. Met snelle reactie en makkelijke retourverzending kon ik hem opsturen en is hij gerepareer... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de dispositivos electrónicos
- Hi-fi
- Loja de fotografia
- Loja de aparelhos de som
- Loja de televisões
- Loja de máquinas de lavar roupa e máquinas de secar roupa
Van televisie tot teppanyaki: in onze elektronica-webshop met meer dan 100 000 artikelen vind jij ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we bij Art & Craft ons best om ons brede aanbod aan de scherpste prijs tot bij jou te bezorgen. Keuzestress? Niet nodig, onze product specialisten en klantenservice staan steeds klaar om jou met raad en daad bij te staan. Eens je hebt beslist & besteld, wordt je pakket bovendien snel, gratis - en met veel liefde – bezorgd.
Informações de contacto
Kortrijksesteenweg 1056, 9051, Sint-Denijs-Westrem, Bélgica
- support@artandcraft.com
- artandcraft.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 89% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Wat een super fijn bedrijf met echte…
Wat een super fijn bedrijf met echte top service.
We hebben gelijk deze avond gemailt.
En de volgende ochtend gelijk mail terug.
Dit probleem was gelijk zaterdag ochtend opgelost. en ze zijn keurig de tv om.komen ruilen.
Vriendelijk mail verkeer kort om top bedrijf
Foutloos en snel parcours van…
Foutloos en snel parcours van bestelling tot levering met als kers op de taart de laagste prijs op het net die dag.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, artikel goed verpakt, factuur snel op de mail.
Perfecte afhandeling reparatie…
Met snelle reactie en makkelijke retourverzending kon ik hem opsturen en is hij gerepareerd. Ik weet, nog net binnen garantie. Maar ze hebben me constant op de hoogte gebracht van de status. Ik heb bij andere webwinkels bij retour vaak gedonder met welwillendheid en medewerking. Recht op dingen hebben is niet hetzelfde als ook krijgen. Art&Craft Geeft je ook na bijna 2 jaar nog het gevoel dat klant koning is.. Dank je wel..
Wat ik in NL zocht, hier gevonden.
Wat ik in NL zocht, hier gevonden.
Aantrekkelijk geprijsd, zelfde dag nog verzonden en volgende dag in huis. En dat vanuit België naar Nederland (nabij Amsterdam).
Ik raad zeker aan om hier te kijken, ontdekken en kopen.

Resposta da Art & Craft
Zeer snelle en correcte levering.
Zeer snelle en correcte levering.

Resposta da Art & Craft
De Sennheiser momentum 4 in goede orde…
De Sennheiser momentum 4 in goede orde ontvangen.
Het zit in een mooie doos.
Geluid van de Sennheiser is prima .
Draagcomfort ook, alhoewel bij het bukken blijft hij niet zitten.

Resposta da Art & Craft
Art & Craft is en blijft dé winkel om…
Art & Craft is en blijft dé winkel om al mijn fotografiemateriaal en elektro aan te kopen. Zowel online als in de fysieke winkels krijg je professioneel advies, de beste prijs én topservice — en niet in het minst ook na de verkoop, wat tegenwoordig goud waard is! Mijn nieuwe Canon RF lenzen 70-200mm F2.8 en de 16-35mm F2.8 zijn uiteraard ook van top kwaliteit en zullen weer veel mensen gelukkig maken.

Resposta da Art & Craft
Snelle levering en erg tevreden met de…
Snelle levering en erg tevreden met de airfryer

Resposta da Art & Craft
Zoals elke keer ik een bestelling kom…
Zoals elke keer ik een bestelling kom binnenbrengen of afhalen een zeer verzorgde en vriendelijke bediening, en als ik iets vraag krijg ik een deskundig antwoord, altijd een goed gevoel als klant waarvoor nogmaals mijn dank!

Oplichters
Zeer teleurstellende ervaring met dit bedrijf.
Ik heb een beamer besteld omdat op de website stond vermeld dat deze op maandag geleverd zou worden. Inmiddels zijn we ruim een week verder en heb ik nog steeds niets ontvangen.
Wat ik nog vervelender vind, is dat ik geen enkele informatie krijg over de status van mijn bestelling. Op e-mails wordt niet gereageerd en er is geen telefoonnummer beschikbaar om contact op te nemen. Als klant voel je je hierdoor totaal niet serieus genomen.
Ik heb inmiddels gevraagd om mijn bestelling te annuleren en mijn geld terug te krijgen. Ik hoop dat dit snel en correct wordt afgehandeld.
Op basis van mijn persoonlijke ervaring zou ik anderen adviseren om goed na te denken voordat zij hier een bestelling plaatsen.

Resposta da Art & Craft
Mijn favoriete elektronicawinkel! Absoluut een aanrader (1000%)
Als echte technologiefanaat, en dan met name op het gebied van televisies, koop ik al jaren al mijn elektronica bij Art&Craft. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben met deze winkel.
Er zijn een paar punten die Art&Craft voor mij echt de beste keuze maken:
-De scherpste prijzen: Ik vind het geweldig dat je via de mail een persoonlijke aanbieding kunt ontvangen met écht de allerbeste en scherpste prijs.
-Betaalgemak & snelheid: Ze bieden ontzettend veel verschillende betaalmethoden aan en de levering van de producten is altijd razendsnel.
-Topservice bij retour: Ik heb in de loop der jaren twee keer een product moeten retourneren. Het hele retourproces was binnen een week volledig afgehandeld. Dat noem ik pas efficiëntie!
Kleine tip voor klanten uit Nederland: Je kunt de winkel helaas niet telefonisch bereiken vanuit Nederland omdat er geen telefoonnummer beschikbaar is. Maar laat je hierdoor niet afschrikken! Het contact via de e-mail is namelijk ontzettend snel en efficiënt. Ik word zelf altijd perfect geholpen door een vaste medewerker daar (wiens naam ik uit privacyoverwegingen niet zal noemen), die altijd net dat beetje extra service geeft.
Kortom: een betrouwbare winkel met topservice en scherpe prijzen. Ik raad Art&Craft voor de volle 1000% aan!

Resposta da Art & Craft
Artiekel is niet bezorgd door bezorger
Artiekel is niet bezorgd door bezorger. Wordt op dit moment onderzocht. Jammer dus dat ik mijn artiekel na bijna 3-4 weken nog niet heb.

Resposta da Art & Craft
De website is supergemakkelijk om te…
De website is supergemakkelijk om te bestellen, correcte prijs en snelle levering.

Goed opgelost
Nadat het even duurde kreeg ik te horen dat de tv niet leverbaar was. Art & craft heeft dit meer dan netjes opgelost. De tv was iets later, maar op het einde ging de communicatie vlot en kwamen ze met een hele nette oplossing.

Slechte service! Na 4,5 maand nog steeds geen werkende platenspeler
In januari een platenspeler gekocht als cadeau voor mijn vriend. Al meteen hoorden we een storing in het geluid. Na het retourneren ter reparatie moesten we 9(!!) weken wachten. Vervolgens werd gezegd dat er geen defect was gevonden.
Het probleem was nog precies hetzelfde en dus moesten we de platenspeler voor een tweede keer terugsturen. Nu werd er wel een defect gevonden en kregen we na 4 weken de 'gerepareerde' platenspeler terug.
Net thuis getest en we hebben nog precies hetzelfde probleem met het geluid. Dit is echt ontzettend frustrerend en ik mag hopen dat ik nu dan toch eindelijk een nieuwe platenspeler/mijn geld terug krijg

Lange levertijd
Product zou de volgende dag in huis zijn, was NIET het geval. Pas na 1 week heb ik mijn bestelling ontvangen. Hier ga ik niet meer bestellen.

Resposta da Art & Craft
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.